Şimdi Ara

kayitsiz ve simfree olmayan iphone 4s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde yurtdisi simfree olmayan bi iphone 4s var. pasaport buldugumuzu varsayalim kaydettirmem ve sim unlock yaptirmam ne kadar tutar. Pek cok sey okudum ama hala kafamda net bisey olusmadi. bi de yontemleri de yazar misiniz. ilkokul seviyesine anlatir gibi. tesekkirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• syangela kullanıcısına yanıt
    Bence sürüm sürekli yükselten birisi değilsen geveylede kullanabilirsin ultra s geveyle rahat rahat kullanırsın,eskidendi o geveylerle kullanmak 112 aramak fln zordu.şimdiki geveyle orjinal gibi , fazladan para vermeye değmez,kayıt içinde pasaportun varsa 120tl ye kurtarırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: iPuma

Bence sürüm sürekli yükselten birisi değilsen geveylede kullanabilirsin ultra s geveyle rahat rahat kullanırsın,eskidendi o geveylerle kullanmak 112 aramak fln zordu.şimdiki geveyle orjinal gibi , fazladan para vermeye değmez,kayıt içinde pasaportun varsa 120tl ye kurtarırsın

Hocam simfree iphone 4 mü almak daha mntikli olur yoksa geveyle calisan ip4s almk mi.ikiside ayni fiyatta
  • oyun ,güncelleme takip eden ,uygulama sürekli kullanan biri iseniz 4s alın ,ama arama msj laşma yeter aradada uyg. kullanırım diyorsanız 4 işinizi görür

• arkadaşlar yeni nesil geveyler cihazı sim-free den farksız yapıyor istediğiniz gibi güncelleme yapıp 112 felan arama derdide yok . sırf simfree diye kesinlikle ip4 almayın artık alınmıyıcak bi cihaz iphone 4 . ayrıca konuya açan arkadaş telefonu al pasaporta kaydettir 30*40 tl yede gevey ultra s al cihazı simfree den farksız kullan güncellemelerde kapanma derdi yok .. ayrıca kontrat süresi dolmuş ise cüzi bir miktar ödiyip veya hiç bir bedel ödemeden simfree yapabilirsin tabi bu cihazın kilitli olduğu operatöre bağlı ..
  • 4S'in kontrat süresi muhtemelen dolmuştur. Swisscomsa kendiliğinden açılmıştır. Bence 4S alınmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

4S'in kontrat süresi muhtemelen dolmuştur. Swisscomsa kendiliğinden açılmıştır. Bence 4S alınmalı

dubaiye gidicem kısmetse yakın zamanda , o zaman ip 4s sim kilitli bile olsa alayım mı dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

quote:

4S'in kontrat süresi muhtemelen dolmuştur. Swisscomsa kendiliğinden açılmıştır. Bence 4S alınmalı

dubaiye gidicem kısmetse yakın zamanda , o zaman ip 4s sim kilitli bile olsa alayım mı dersiniz?

hocam dubai e gidiyorsan neden 4S alıyosun al 5S yada simfree al :D ben burdan alıcaksın diye o şekilde yazdım hani paran yoktur diye :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iwan

quote:

quote:

hocam dubai e gidiyorsan neden 4S alıyosun al 5S yada simfree al :D ben burdan alıcaksın diye o şekilde yazdım hani paran yoktur diye :))

bence bir telefona 1500 tl den fazla verilmemeli, hatta 1500 bile çok.

sırf simfree diye ip4 almayın diyince simkilitli alıp burda gevey mi yapmak lazım diye sormak istedim aslında..

bu işlere yabancıyım hocam, tam bilmiyorum simfree-kilitli vs ne demek..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Iwan

quote:

quote:

bence bir telefona 1500 tl den fazla verilmemeli, hatta 1500 bile çok.

sırf simfree diye ip4 almayın diyince simkilitli alıp burda gevey mi yapmak lazım diye sormak istedim aslında..

bu işlere yabancıyım hocam, tam bilmiyorum simfree-kilitli vs ne demek..

hocam o zaman sen simfree iphone5 al kayit ettir 1300 e felan gelir bu dakkadan sonra dubai ye gidip 4s almak sacma olur.hatta gitceginiz zaman pm atin :)

• arkadaşlar bende de FRANSADAN GELME yurt dışı pasaport kayıtlı 4s var telefonda ios 5.1 var ben bunu yükseltmek istiyorum fakat telefon kapanır yada simfree olayı varmış o iptal falan olur diye korkuyorum telefonun ayar bölmünden model yazn kısmına bakıyorum ve MD235F YAZIYOR. bir diğer sorunum ise bazı uygulamalr güncelleme istiyo yapmak istediğim zaman ise telefonun eski sahibinin apple store bilgilerini istiyor ben bunu bilmediğim için yapamıyorum fakat app storeden uygulama indirirken kendi belirlediğim bi app kimiliği yazıyorum sorun olmuyor ayarlar ı mı sıfırlanmalı acaba biraz uzun oldu yardım edebilecek arkadaşlar var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.