Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Kayseri içinden ((Plus Kardeş)) aranıyor Satın Al 10 Eylül 2024 13:38 1 1 Kayseri içinden ((Plus Kardeş)) aranıyor Başlıktan da anlaşılacağı üzere Kayseri'de ikamet ediyorum. Sürekli oyun alan birisi değilim sene de bir fifa serisini alır oynarım. Bu senede FC 25 i aldım. Hesabımda plusa dahil olan 2 3 senelik oyunlar mevcut extradan aldığım, God Of War serisi, The Last Of Us II gibi top oyunlar mevcut.. Eğer Kayseri içinden bir arkadaşımız olursa güvene dayalı plus kardeşliği yapabiliriz . Alınacak olan oyunlar eğer Top Liste oyunlarıysa yine ortak olurum problem olmaz. Plus Kardeşliği ömürlük olacaktır :) Pri ya da Sec duruma göre konuşuruzSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri, Melikgazi Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Kayseri içinden ((Plus Kardeş)) aranıyor FC 25 Ultimate Sürüm için sec arkadaş arıyorum Fifa 23 pri veya sec farketmez (Alınık)