Şimdi Ara

Kayseride Kendi Arabanı Kendin Yıka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Kayseride kendi arabanı kendimizin yıkayabileceği bi yer varmı.Ankara,İzmir vs. Bazı şehirlerde benzinlikte ki yıkama makinası yerine tazzikli su ve köpük var.Kayseride de böyle bir yer varmı acaba.Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ildem deki aytemiz petrolde , basınçlı suyla ücretsiz yıkıyorlar.tabi akaryakıt alanlarınkini. eleman kendi tutuyor suyu ama istesen kendin de yıkayabilirsin belki sormak lazım. ama lpg si biraz yüksek 2.19 yerine 2.29 2.32 civarında fiyatları var.

• İldem hem uzak,hemde yakıt alana yıkama yapması uygun değil.Daha merkezi yerlerde flan yokmu.Alpaslan,çarşı vs.

• başka bilmiyorum, bilen bir arkadaş yazarsa diye takip edeyim ben de bu konuyu. saygılar.

• Talas Yenidoğan Shell'de var ama Görevli var kendi yıkıyor, aynı şekilde Talas Mezarlık Altında Opet var orda da Görevli yıkıyor. Ikisinin de fiyatı 3 tl

Yeni sanayi milangaz iyi 1tl köpük 1 tl Basınçlı su kendin yıkıyorsun daha iyi oluyor hem. Suyu da dört dakika Sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nativist -- 22 Aralık 2014; 22:14:26 >
  • Kardeşim işin gücün rast gitsin harbi iyi oldu bu bilgi

• Önemli değil kardeşim ben de seviyorum Basınçlı suyu özellikle az önceki Yazdığım Mesajı düzelttim en son Yazdığım istasyona gitmeyi keyfini çıkarmanı tavsiye ederim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sühanın ve opetin yan tarafımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofg38 -- 22 Aralık 2014; 22:20:31 >
  • eski sanayi shellde de yakıt alanlarınkine ücretsiz su tutuyorlar.ayrıca 5 tl ye köpüklü dış yıkama yaptırabiliyorsun.silme dahil.
  • argıncık tarafından nato caddesine dogru giderken aytemiz var süpürge, köpük, bide şu büyük arac yıkama makınası var her biri 1tl ile çalışıyor. ben oto kiralama yaptıgımdan devamlı oraya gidiyorum
  • Ankara yolu üzeri anbar bölgeside ki akpet de su köpük ve süpürge var. Makinalar 1 lira ücretle çalışıyor

• Kayserili görünce mutlu oluyorum.Esenyurt hisarcik yolu üstünde shell var yakut alana yikama beleş ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamda bende aynı konuyu açmak için foruma girmiştim ki bir Hemşerim açmış bile takip edelim.
  • Hocam ben de esenyurtta kalıyorum dediğiniz yer de yıkama ücretli diye biliyorum :) Havaikmal yanındaki shellden bahsediyorum ben.

Bu arada keşke basınçlı yıkama makinesi gelse bu gibi yerlere.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba güncel olarak bilgi verebilecek var mı şuan için nerelerde var bu tarz aletler..
  • Hocam anbar bölgesine giderken akpet orda yıkayayabilirsiniz. Bu pazar aracını orda yıkadım.

• Tamam hocam teşekkürler saolun..
  • arkadaslar benzinliklerdeki köpük kostik miktarı fazla olduğu için aracın boyasına zararlı ,basınclı suları kireçli iyice kurulaanmadığı takdirde sorun olabilir ben elektrikli yıkama makinası alıp kendim yıkamayı düşünüyorum kayseride benzinliklerde priz kullanabileceğim bir benzinlik biliyor musunuz
  • Arkadaşlar konuyu hortlatiyorum☺.aradan 2 yıl geçmiş. Artık dış yıkamaya 15 lira istiyor yıkamacilar. Basınçlı şu tabancası olan yeni bildiginiz yerleri eklerseniz çok faydalı olur hepimiz için. Malum çoğu yerde fırça var ona da arabasını seven asla sokmamali

• asri mezarlığın karşışında karamete petrol var orda hem köpük hem basınçlı su var.kendin yıkıyorsun ama genelde sıra oluyor benm gibi eldivenle yıkayanlar için cazip değil.su 2 tl ile çalışıyor adamlar yolunu bulmuş :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.