Şimdi Ara

Kaza anında yaşadıklarınız ve hissettiklerinizi paylaşabilir misiniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
1
Favori
9.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok kötü bi olaydır sakın motor kazası yapmayın arkadaşlar saygılar
  • Daha önce Honda Accord topiğine yazdığım mesajı bu konu başlığına uyduğu için aynen aşağıya kopyalıyorum:

quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

Bende 1.8 motor 2000 model EuroAccord vardı. Bundan bir önceki kasa. Türkiye'ye getirilen ilk EuroAccord'lardan biriydi. Bendeki 152 beygirdi. Gaza dokununca fırlıyordu. Deli gibi sürüyordum. Sürekli otoyollarda 220 ile dolaşıyordum. Aşırı süratten ehliyetime 1 yıllığına el konuldu. Yine bir gün böyle basmış 200 ile giderken aniden orta refüjden önüme dana büyüklüğünde bir köpek fırladı. Önce köpeğe sonrada spinler atarak sağlı sollu bariyerlere çarptım. O zamanın parasıyla sadece bariyer parası olarak sigorta 2,5 milyar ödedi. (Kamu malına zarar vermekten mahkemeye çıktım).

Kazadan sonra bile araç hala çalışıyordu. Motor ve ve motora ait hiç bir yardımcı ünite (radyatör dahil) zarar görmediği için araç perte ayrılmadı (araçta 13 milyarlık hasar vardı). Bu araç 2000 yılında Avrupa'nın en güvenli aracı seçilmişti (anlı şanlı tüm markalarının önünde!). Uçup gitmiş olan aklım başıma geldi. Başka bir araç olsaydı büyük ihtimal şimdi hayatta değildim. O zaman haytatta kalmayı Tanrı'nın en büyük nimeti ve dersi olarak aldım.

Herşey uzaktan hoş geliyor. Ne kadar iyi sürücü olurasanız olun trafikte hayat pamuk ipliğine bağlı. Gaza bastıkça, sürat arttıkça o iplik inceldikçe inceliyor. Kopması sadece bir an meselesidir. Hayatı seviyorsanız, sizi sevenleri üzmek istemiyorsanız, masum insanların hayatlarını mahvetmek isetmiyorsanız süratten uzak durun.

Bu yaşıma kadar sürat yaptığım için 1 kişi bile bana aferin demedi!

Kaza anında yaşadıklarınız ve hissettiklerinizi paylaşabilir misiniz?

• 2007 haziranının başlarında haliç köprüsünün çıkışında otobanın ortasında geçtiği yan yola geri dönmek için u dönüşü yapan bi araçla kafa kafaya çarpıştık.emniyet kemerim takılı deildi ve yaz olduğu için tüm camlar açıktı.köprüye 200 km ile girmiştim çıkışa doğru 160 civarına düşürmemle çarpışmamız bir oldu,araba o hızla bariyerlere girdi tüm kapılarda sıkıştı .aractan indiğimde araç pert ve kazanın olduğu yerden 150 mt yukarda duruyordu o sinirle araçtan çıktım elim filan kesilmişti öbür arabanın sahibine daldım en son çevredekiler ayırdı.adama çarpmamak için frene yumulsaydım eğer çok büyük bi facia olacaktı ve belkide bende ölmüş olacaktım
  • Öncelikle kajmer88 arkadaşım ve trafik kazasında sevdiklerini kaybeden herkese sabırlar diliyorum, Allah sevdiklerinizin mekanını cennet eylesin.
    Şimdiye kadar 2 küçük 1 büyük kaza yaşadım.
    1- 2006 14 temmuzda amcamın 97 rover414ü ile gece 00:30 srasında Ankara'da istanbul yolu gimat kavşağında abimle eve dönüyorduk. 120-130 km süratle gidiyordum Polis çevirme yapmış ve sol 2 şeridi trafiğe kapatmış. Önümdeki araç da kukalarla kapalı şeridi görünce durmuş. Ben durumu fark ettiğimde olanca gücümle frene bastım ve direksiyonu sabit tutmak için sımsıkı yapıştım. Abartısız 50m falan lastikler kilitli bir şekilde kaydım ve 20-30 km hızla durmuş olan dobloya çarptım. Aracın tamponu eğildi, radyatörü kırıldı ve stop etti. Aslında çarpmanın şiddeti fazla değildi, aracın farları bile kırılmamıştı, airbagi de açılmamıştı. Kontağı kapattım ve arabadan indm Fren sırasında araç çizgisini kaybetmediği için ölümden döndük abimle. O sırada sadece sanırım çarpacağım, inşallah durabilirim diye düşünüyordum. Herşey 1 saniye sürüyor. Ben sersemledim baya, ama kazanın sarsıntısından değil kaza yapmanın psikolojisinden. gece yarısı 2-3 saat uğraştık araç çekildi servise vs. Ama o kazadan sonra çok daha dikkatli ve yavaş kullanmaya başladım. Ölümle en yakından geçiştiğim olay buydu benim için. İğrenç bir psikoloji. Bir de unutmadan kemerim takılıydı ve abime de zorla taktırmıştım.
    2- 2006 Kasım'da 97 Opel Corsa ile Çorum'da 80 km ile gece ilerlerken köpek sürüsüne daldım, 1 tanesine çarptım. Farım ve tamponum kırıldı. kırıldı
    3- 2007 nisanda ara yoldan ana yola dönerken bir dolmuşa sağ arkadan hafifçe çarptım. Kaputum ezildi.

Bunun haricinde bir çok defa hatalı sollama yapmış otobüs ve kamyonlarla burun buruna geldi:
    Samsun istanbul D100 yolunda Ilgaz civarında virajda bir kamyonu sollayan başka bir kamyon karşıma çıktı. Ani fren yaptım selektör yaptım ve bu sırada sağ refüje kaçtım.
    Çorum Ankara yolunda sungurlu civarında bir kamyonu sollayan Metro firmasının bir otobüsü yine bir virajda karşıma çıktı. Yine ani fren ve sonrasında sağ refüje kaçtım.
    Yine D100de Çankırı çerkeş civarında bir tepede karşıma orta şeritten giden bir kamyon çıktı. Ani fren yaptıktan sonra sağ refüje kaçtım yine.
    Bunların hiçbirinde süratim 90km/s'nin üzerinde değildi. İlk kazamdan sonra akıllanıp sürat yapmamam bir çok kez hayatımı kurtardı.

Çoruma giderken yine çerkeş civarında düz bir yolda kamyon sollarken ilerideki benzin istasyonundan bir minibüs yola çoktı. Zar zor geçtim ikisinin arasından. Yola bakmadan atlayan bir minibüs yüzünden az kalsın canımızdan olacaktık eşimle.
    Trafikte sadece kendinizi kollamanız yetmitor, değil diğer araçların da hata yapabileceğini düşünerek araç kullanırsanız daha emniyetli olusunuz. İlk kazamnda önümdeki aracın hiç haberi yoktu. kendi açılarından bakılırsa birden fren sesi duydular ve arkalarından bir otomobil onlara çarptı. Söylemek istediğim şey bu. Ne zaman arkasını görmediğim bir viraja yaklaşsam, "burada karşıma hatalı sollama yapmış bir araç çok sa ne yaparım diye düşünür ve hızımı azaltıp tedbir alırım.
    Herkese kazasız ve emniyetli sürüşler diliyorum.
    Saygılarımla.

Düzeltme : yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Doc -- 14 Eylül 2007; 2:44:56 >

• Sizlerde sağolun arkadaşlar... Umarım buradaki paylaşımlardan ders alınabilir.
  • bir kere kırmızıda geçen bir taksi bana 4 yolda benim oturduğum tarafdan 70 km hızla çarptı. ne olduğunu anlamadım bile kapım zorla açıldı baktığımda bana çarpan doğanın pert olduğunu gördüm. adam çarptığında çok acayip ses çıktı ve bnm arabayı spin attırdı. bir kerede virajda yanlarken lastiğim janttan çıktı ve tarlaya çıkıp kayaya çarptım. indiğimde ilk kazadakinden çok daha fazla korkmuştum. herşey benim hatamdı o kazadan sonra bir daha aşırı hareketlerde bulunmadım. bir kere de park yerinde geri geri gelen bir kadın benim arabama çarpıp farımı kırmıştı ama o çok önmli bir kaza sayılmaz ama çok sinirlenmiştim o kadar korna çalmama rağmen geldi vurdu diye.
  • @kajmer88 sürekli size olayı hatırlatıyoruz ama; Allah günahlarını affetsin.

@ergin bey bir baba 10 oğluna bakarmışta 10 oğul bir babaya bakmazmış. Ama siz anlamışsınız değerini.

Minik bir kazada benden;

Organize Sanayi Bölgesinde tabela okumak için sağ sinyal verip hızımı düşürerek sağa doğru gerçekten aynaya bakarak yanaşmaya başladım, aynada da görünen birşey yoktu.Tam o esnasında "aman abi eyvahh" diye bir ses ve fren sesi duydum. Sesleri duyar duymaz hemen sol yaptım ama bi patırtı geldi. Durdum arabadan indim titreye titreye arabanın sağına gittim ve kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Arka tekeri hala dönen bir motorsiklet ve yerde yatan iki adam. İnanılmaz korktum adamlar gitti diye ama hareket ettiler ah filan dediler o anda da inanılmaz rahatladım.Adamlara arabadan su verdim kaldırıma oturttum vs vs.. Hepinizin dediği gibi 2-3sn olay bitiyor ve hiç hoş bir duygu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanselah -- 14 Eylül 2007; 10:42:51 >

• Bende 1 ay önce geredeye gelmeden meşhur kemikli rampasında yokuş yukarı 2 şerit ,aşağıya tek serit aşağıya inen yolun yokuşunu 2. şeritten çıkıyordum . O opel merivayı kullanan hayvanın yokuş aşağı kamyonu sollayıp önüme atlamasıyla olayın seyri değişti ben sağa kaçtıkça üzerime geldi ben kaçtım o geldi artık son çare biraz tecrübe birazda filmlerin etkisiyle arabayı yanladım ama tabi karakter fukarası herif yinede arabanın en denge bozucu olan yeri olan arka köşeden vurdu ve tarlaya girerken tam takla atmaya başlıcaz ben dedimki herhalde buraya kadarmış (çünkü genelde takla atılınca insanlar ölüyo) 2 takla attık araba tarlada tekerlerin üstünde durdu arkadaşlara baktım emniyet kemerini ısrarla takmayan arkadaşım biraz hırpalanmıştı fakat arabadaki 3 kişide taş gibi sağlamdık..Allaha şükür tabiki bize vuran haysiyetsiz kaçtı...

• Benim de anım var. Şehir içinde 50-60 gibi bi hızla giderken aniden tali yoldan çıkan bi araba gördüm aniden fren yaptım ama asfaltın üstündeki kum taneleri nedeniyle aracım kaydı ve bu arada diğer arabaya bayağı bi yaklaştığımı hissttim içimden de dedim vurduk adama sağa kırdım sonunda adam bana sol önden vurdu emniyet kemerim hayatta kalmama sebep oldu çünkü bana çok hızlı çarptılar o hızla savrulurken direksyonu tutabildim. Sonra sol ön kapı sacı ve camı değişti bizde bişey yok Allaha şükür.
  • Bizde kıbrısta bir kaza gecirdik. bu sene Mart yada nisandı tam hatırlamıyorum.

Kıbrısta öğrencilik zor zanaat. Özellikle ortalama bir gelir düzeyine sahipseniz. Herşey ateş pahası. Bizde çözüm olarak askeriyenin marketini bulduk. Fiyatlar türkiye ile aynı sevyede. Kıbrısı bilenler için anlatıyorum; Bizim okulumuz (Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi) Lefkoşanın 10 km dışında ve en yakın Askeri market Yakındoğu üniversitesinde var orayada 7 km ve direk giden bir sevis yok. Ancak aktarmalı olarak 2 saat harcayarak 7 km lik yolu aşıyorsunuz. Gidiş dönüş alışveriş derken 4-5 saat harcıyorsunuz. Bizde çözüm olarak arkadaşın 80 kusur model renault broadway inin depsounu dolurup işimizi goruyorduk.

Alışverişi yaptık donerken akşam olmuştu zifiri bir karanlık vardı. Nedense üniversiteye giden yolu ışıklandırmamışlar. Yakındoğu universitesinden ana yola kadar eğimli bir yol var. Bizdeordan aşşağı doğru iniyoruz. Arabada 5 kişiyiz. Aracı suren arkadaş bir an gaza geldi o eğimli yolda gaza basmaya başladı.Zaten heryer zifiri karanlık. birden onumuze bir gobek çıktı, fren sağ sol falan derken orayı atlattık. Ama arkadaş hiçbişey olmamış gibi basmaya devam etti. Anayola gelmeden hemen once fuar alanı var orada hafif sağ bir viraj var. o virajı son anda farketti biraz heyecandan olsagerek direksiyonu dondurdu fren yaptı ve arac arkadan koptu. yanlaya yanlaya giiderken tam topladı arabayı dediğimiz anda karşıdan gelen honda cv-r ye (yanlış biliyor olabilirim ama hondanın jipiydi) sağ on çamurlugundan çarptık (kıbrısta trafik tersten akıyor)bir tam tur donduk oldugumuz yerde. Araçtan indik herkes sağlamdı. jipin sağ kısmı tamamen hasar almıştı 7 milyarlık masrafı cıkmıştı karşı tarafın.
    Birdaha o arabaya binmeyeceğime dair soz verdim kendime ama kader bu ya bu yaz okuldan kayıdımı sildirmek için gittiğimde Geri donuste taksiye verecek paramız kalmadığından mecbur o arkadaşla havaalanına gitmek zorunda kaldık. Hala akıllanmamıştı o arabayla 160 km ile gidiyor. ben arkada 3.5 atıyorum. arka teker 8 çiziyor hissediyorum. ama pek sallamıyor arkadaş. neyse kazasız belasız o gunude atlattık.

• 1 büyük 1 küçük kaza yaşadım çok şükür ailemizden kimseye bir şey olmadı ikisindede. ama lök gibi oluyorsun kısaca
  • bundan tam 6 gun once ılk kazamı yaptım.eşimle ankaraya arkadasımızı ziyarete gitmiştik.gezmeye cıktıgımızda bir sokaga donerken arkadan gelen aracın vurma etkisiyle daha ne oluyor diyemeden kayarak yandan kaldırıma carptım.aracın sag tarafı ayaklandı ve takla atmadan tekrar oturdu.resmen sok olmustum ve bu soktan eşimin ve arkadasımızın hıckırıkları benı cıkardı.ilk eşimi sakinlestirmeye calısırken arkadasımız belim diye inliyordu aractan indim etrafımız sarılmıs gercekten yardım etme amaclı vatandaslarımızın yanında nıyetı kotu oldugu acıkca bellı olan bazı kopillerde etrafımızdaydı.bir yandan eşimi ve arkadasını sakinlestırmeye calısmak bır yandan cantaları korumaya calısmak bır yandanda ınsanlara laf yetıstırmek cok zorlanmıstım.esimi ve arkadasımız ambulansla hastaneye gonderdım esim iyiydi ancak arkadasımızın koprucuk kemıgı kırılmıstı neysekı ucuz atlattık.
    sunu demek ıstıyorum lutfen geregınden hızlı gıtmeyın kendınızı dusunmuyorsanız bile karsınızdakılerı dusunun, Allah korusun bir baska hız yapan kişinin karsısında sızın aılenızden bırı olabılır!! birde onemlı bır kaza yapmadıysanız etrafınızdakı yankesıcılere dıkkat edın

• 2 yil once okuldan ciktim basim derslerden sismis bicimde yavas yavas gidiyorum, bilkent den eskisehir yoluna armadaya dogru dondum. onumde bi arac vardi gecmek icin en sol seride gectim kimse yoktu. 5 - 6 sn sonra arkamdan bi aci bi korna sesi hyundai admire deli gibi geliyorum yandaki aracla capraz sekilde gidiyoruz, hyundai olumune onume kirdi carpmamak icin asildim frene vurdu die bekledim caprazimdaki aracda saga kacti, hyundai ikizide siyirdi gecti. Zaten gaz adamiz ulan makas oyle degil boyle atilir diye basmaya basladim arkasindan (evet bana) arabam Vectra C 1.6 cabuk hizlanmiyor hyundai de 1.6 diydi ODTU e gelmeden yakaladim. benzinliklerin orda kirmizi yanmis trafikde yogun icimden su salak yuzunden bosuna benzin yaktim zaten cok ileri gidemiyecek trafik cok yogun arkasina geldin biraktim zaten durucaz. adam birden en saga ayrilmis otobus duraklarinin oraya girdi bende en sagdan gidiyorum kirmizi yaniyordu adam kirmizida gecti ve birden hyundainin onunde havada siyah bi sey gordum havada bir kac takla atti yere dustu herkes hyundai nin basina doldu yanina geldigimde karsiya gecmeye calisan universiteli bi kiza carpmisti. kizim esyalara yola sacilmis ve kiz kanlar icinde gozleri acik yerde yatiyor. tahminimce kiz o an olmusdu cok kan kaybetmisti. hala o olayi unutamam, yayalarin gectigi yerde hep korkarim. aklimdadan cikmayan keske birakmasaydim onune kirsaydim belki bu kaza olmayacakti

sofor de 30 35 yaslarindaydi, agliyarak ihaleye yetismek icin boyle kullaniyormus diyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibhaavci -- 20 Eylül 2007; 16:57:20 >

• EE Acele giden ecele gider ihale ona kaldı işte!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: PETERSBURG

valla ben gecens ene unoyla boğaz köprüsünde önümde ani fren yapan bir bayana çarptım.şöförlüğü yeni öğrendiğim zamanlardı.çok önemli bir hasar yoktu.ama o kadar ufak bir kaza yaptıktan sonra arabayı daha dikkatli kullanmaya başladığımı farkettim.kazayı yapana kadar sürat yapıyordum.yeni öğrenmiş olmanın hevesiyle.bazen can ve mal kaybına neden olmayan ufak kazalar insanın aklını başına getiriyor.

rabbim hiç kimseye kaza yaşatmasın...

bana da kamyon surttu arac benım de uno

surtmesiyle yoldan fırlattı

ondan sonra kamyonlarla aramda en az 10 metre bırakıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: ibhaavci

2 yil once okuldan ciktim basim derslerden sismis bicimde yavas yavas gidiyorum, bilkent den eskisehir yoluna armadaya dogru dondum. onumde bi arac vardi gecmek icin en sol seride gectim kimse yoktu. 5 - 6 sn sonra arkamdan bi aci bi korna sesi hyundai admire deli gibi geliyorum yandaki aracla capraz sekilde gidiyoruz, hyundai olumune onume kirdi carpmamak icin asildim frene vurdu die bekledim caprazimdaki aracda saga kacti, hyundai ikizide siyirdi gecti. Zaten gaz adamiz ulan makas oyle degil boyle atilir diye basmaya basladim arkasindan (evet bana) arabam Vectra C 1.6 cabuk hizlanmiyor hyundai de 1.6 diydi ODTU e gelmeden yakaladim. benzinliklerin orda kirmizi yanmis trafikde yogun icimden su salak yuzunden bosuna benzin yaktim zaten cok ileri gidemiyecek trafik cok yogun arkasina geldin biraktim zaten durucaz. adam birden en saga ayrilmis otobus duraklarinin oraya girdi bende en sagdan gidiyorum kirmizi yaniyordu adam kirmizida gecti ve birden hyundainin onunde havada siyah bi sey gordum havada bir kac takla atti yere dustu herkes hyundai nin basina doldu yanina geldigimde karsiya gecmeye calisan universiteli bi kiza carpmisti. kizim esyalara yola sacilmis ve kiz kanlar icinde gozleri acik yerde yatiyor. tahminimce kiz o an olmusdu cok kan kaybetmisti. hala o olayi unutamam, yayalarin gectigi yerde hep korkarim. aklimdadan cikmayan keske birakmasaydim onune kirsaydim belki bu kaza olmayacakti

sofor de 30 35 yaslarindaydi, agliyarak ihaleye yetismek icin boyle kullaniyormus diyordu

çok üzücü bir hikaye. Hayatının baharında, çiçek gibi bir üniversite öğrencisi bir trafik eşkiyası tarafından hunharca öldürülüyor. Bir hiç uğruna. Bu olaylar çok sık oluyor malesef, geri kalmış bir ülkeyiz, her türlü sistemimiz kokuşmuş. Ehliyet almak çok kolay ve malesef polis denetimi yok denecek kadar az. Hergün en işlek caddelerde makasçılar görüyorum. Kimse korkmuyor ceza almaktan.
    Geçen gün bir trafik polisi bana makas attı. Hemen arkasından da siyah plakalı bir minibüs makasladı. İmam şaaprsa cemaat napar. Makasları da bir işe yaramadı, yol boyunca önümde gittiler

• Herşeyden önce kajmer88 arkadaşımıza başsağlığı dilemek istiyorum. Çok üzücü okurken yaşamış gibi oldum. Allah sabır versin.

Forumda bunun gibi geçenlerde de kaliteli bir konu açıldı buda çpok kaliteli olmuş seviye hiç düşmemiş. Demekki istendiğinde olabiliyormuşun öğrneği gibi olmuş.

Ben de başımdan geçen ilk ve son kazayı anlatayım ;

2003 yılında dizel Ford Fiesta aldık sıfır olarak, aracının alındığının 20. günü babamdan arabayı aldım bir yere gitmek için. İşim vardı orada ama her nedense normal yol varken hadi buradan gideyim diye ara sokaklardan gittim. Bir okulun önünden geçerken tam köşede sol tarafımdan bir arabanın geldiğini gördüm, hızım 40 civarı idi. Yol dörtyol du ama sokak arası olduğun için çok geniş değildi. Her nekadar kaçmaya çalışsamda soldan gelen arkadaş yolun yarısına kadar çıkmıştı. Arabayı da durduramadım çünkü gördüğüğmde çok yakın mesafedeydi ve hiç bakmadan çıktı yola arkadaş. Neyse arabayı durduramadım ve tamponun sol köşesiyle tam o arabanın tamponunun sağ köşesine vurdum. O an herşey film şeridi gibi geçiyor göz önünden. Arabadan inmek istemiyor, aracın halini hiç görmek istemiyorsunuz. Allah'tan canımıza birşey gelmemişti. Arabadan indim, baktım çok az içeriye girmiş tamponun köşesi. Airbag filan da patlamadığı çok iyi olmuştu. Geçmiş olsun dedim, O'da geçmiş olsun dedi. Herşey normal, kaza bu olur derken adam başlamaz mı sen suçlusun demeye. Bak kardeşim dedim polis gelir, kimin suçlu olduğuna O karar verir, bana daha fazla konuşma dedim. Bu hala diyor işte görmedin mi bilmem ne mi... Babamı aradım o arada, baba dedim kaza yaptım, 15 dk. sonra filan babam geldi. Tam o ara polis geldi, işte o gün herkesin sağından gelene yol vermesi gerektiğini öğrendim. Polis karşı tarafı 8/8 suçlu buldu. Çocukta arabayı kiralamış filan... Bizimde arabaya çok ufak bir işlemle tampon değişmeden yapılmıştı, ama kaza anı arabadan çıkıp bakmak istemiyor insan... En büyük kazamız böyle olsun dedik... Allah kimselere yaşatmasın hiçbir kazayı...

• Size de geçmiş olsun @Yarbay. Herkese ilgisi için teşekkür ederim. Aslında ben sadece başımdan geçen kazayı anlattım ama ön plana başka şeyler çıktı. Heran aklımda ama hatırlamak kötü oluyor.

Bu arada @Yarbay 8/8 suçlu bulunması çok ilginç karşı tarafın. Arkadan çarpmalarda bile 8/6 veriyorlar.

Ara sokaklar çok tehlikeli. Küçük çocuk çıkıyor, bisiklet-motorsiklet çıkıyor çok dikkat etmek lazım.
  • geçmiş olsun.büyük bir kaza yaşamadım,Allah kimseye de yaşatmasın..
  • Bundan 5 yıl önce büyük kaza yaptım. Sinirliydim hızlı araba kullanıyordum. 120yle viraja girdim virajı aldım ancak yol yapım çalışması vardı. Arabanın tekerleği mıcır kapınca toparlayamadım ve birkaç takla... Gerçekten o an tüm hayatınız film şeridi gibi gözünüzün önünden geçiyor. Öleceğinizi düşünüyorsunuz. Allah'tan burnum bile kanamadı ve arabada yalnızdım. Arabada başka kişi olsa büyük ihtimalle kurtulamayacakmış. Çünkü arabanın tavanı benim üstüm hariç çökmüştü. Herkes arabayı görünce bu arabadan nasıl sağ çıktın dediler. Tabii kazadan sonra şoka giriyorsunuz sonra toparlanıp arkadaşları aradım beni aldılar. Bayağı bir süre araba kullanamadım. Sonraları direksiyona oturunca elim ve bacaklarım titriyordu. Çok kötüydü... Şimdi tekrar yaşadım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.