Şimdi Ara

KAZA HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZE İHTİYACIM VAR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 29 Ekim günü saat 13:30 da ışıklarda bekliyordum yeşil ışık yandı ve hareket ettim yanımdaki kamyon ise bir anda soldan sağa doğru dönüş aldı ve benim sol ön tampona vurdu tamponda çökme ve çizilme meydana geldi. Adam herhangi birşey olmamış gibi ne aşağıya indi ne de başka bir şey yaptı .Bende trafik var diye aracı müsait bir yere çekecek düşüncesi ile bekledim ama baktım ki adam basmış gidiyor.Ondan sonra bende adamı takip ettim ve adamın yükü götürdüğü yerde durduk adama gel şu işi çözelim tutanak tutalım dememe rağmen adam bana sen haksızsın benim arabamın yanında ne işin var arabamın altına giren sensin diye ukalaca cevaplar verdi.Eğer biraz daha konuşmuş olsaydık olay kavga boyutuna gidecekti.Her neyse bende polisi 3 defa aramama rağmen kimse gelmedi.En sonunda polis beni aradı ve mahkemeye gitmem gerektiğini söyledi.Daha sonra sigorta şirketimi aradım onlarda diğer aracın sigorta şirketine ulaştı aramızda çözelim diye ama onlara da ukalaca cevaplar vermişler.Şimdi iş son nokta mahkeme olacak.Peki mahkeme aşaması nasıldır neler yapmam gerek düşünceleriniz paylaşırsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler

• Mahkeme aşamasını bence sizin sigortanız halletsin elinizi süremeyin.

Sigorta sözleşmesine bakın genelde bu tarz şeyleri bildiğim kadarıyla sigortalar yapıyor.

Ama tabi sözleşmenize ve olayın değerlendirilme şekline bağlı.
  • Yazdım yazdım sildim. Okurken ben delirdim. Böyle gereksizleri komple temizlemek lazım.
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat006

Yazdım yazdım sildim. Okurken ben delirdim. Böyle gereksizleri komple temizlemek lazım.
    Geçmiş olsun.

Teşekür ederim.Valla bende çok sinirlendim ama insan olduğum aklıma geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Mahkeme aşamasını bence sizin sigortanız halletsin elinizi süremeyin.

Sigorta sözleşmesine bakın genelde bu tarz şeyleri bildiğim kadarıyla sigortalar yapıyor.

Ama tabi sözleşmenize ve olayın değerlendirilme şekline bağlı.

Sigortama sormadım aslında bunu sorsam iyi olacak.Peki mahkeme aşaması hakkında bildiğiniz herhangi birşey var mı?
  • Kazada hatanız yok fakat sonrası da hatalısınız. Böyle durumlarda takip falan etmeyin kimseyi. Basıp gitti mi? Yerinizden kıpırdamadan çağırın polisi ve tutun tutanağı, çekin resimleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında hiç hareket etmeden aracın plakasını alıp polise zabıt tutturmuş olsaydınız siz hiç uğraşmazdınız.adamlar kazayı kabul etmişlerse sigorta şirketi bir yol bulur tahminen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat006

Yazdım yazdım sildim. Okurken ben delirdim. Böyle gereksizleri komple temizlemek lazım.
    Geçmiş olsun.

Benim de çok başıma geliyor hocam, denecek o kadar şey var ama. "Söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil." demiş Fuzuli.

Geçmiş olsun, iyi forumlar.
  • İşallah kamera kaydı bulunur. O zaman şansı kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

İşallah kamera kaydı bulunur. O zaman şansı kalmaz.

Evet kazanın olduğu yer kameraların olduğu bir yol birazdan da mahkemeye gidicem şikayet için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.