Şimdi Ara

Kaza İskenderun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
7.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Of of feci can vermiş anlaşılan. Yüksek hızlı olması muhtemel. Allah yakınlarına sabır versin böyle ölüm kolay kolay unutulmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeskaGan

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

Allah rahmet eylesin, konuşmayalım mı arabanın dandikliğini?

Arabanın dandikliği ne alaka ? Kazanın hangi hızda , ne şartlarda gerçekleştiğini biliyor musun ? Araçların birbirine çarptıkları açı belli mi ? Hemen kendi kullandığınız markayı öne çıkarmaya çalışmayın.

kendi kullandığım markayı öne çıkarsam ne olacak? araba değer kazanacak forumda hemen okutacak mıyım? anında saçmalamaya başlıyorsunuz

yemişim hızını açısını, kadın herhalde 200 le gelmiyor, tahminen en fazla 110-120 civarı hızlarda kontrolü kaybediyor, bu hızlarda 2 araba kafa kafaya ya da nasıl türlü girdilerse birbirine biri ikiye bölünüyor, geçin onu bunu, bölünen araç ne ise şahinden farkı yok benim gözümde, ya araba böyle bir kazada nasıl ikiye bölünür, tahminen bayan şoför olduğundan güvenli de olsun diye suv sınıfı forester alıyorlar başlarına ne iş geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Allah rahmet eylesin.

TOFAŞ'lar için YFS ( Yolcu Fırlatma Sistemi ) denilerek dalga geçiliyordu. Ben ise bunu söyleyenlere "..yapmayın etmeyin. Belirli bir hızdan sonra hangi araba vurursa vursun böyle sonuçlar çıkabilir" diyordum.

"yaaa bıraaah yaaaa, ne alakası var, onlar ncap'ten 99 yıldız almış, hiç bir şey olmaz onlara, kalite onlar kalite, avrupa arabası olum onlar" tarzı cevaplar alıyordum.

Bakınız yine benim dediğime geldi olay.

Anlayın artık ; Kaza anında belirli bir hızdan sonra bu işin TOFAŞ'ı, SUBARUS'u, FERRARİ'si, OPEL'i, VW'si yok.

Katılıyorum hocam
    Hatta "Şahin ortadan ikiye ayrılıyor saçmalığı" diye konu açtığımda topa tutulmuştum.
    çarpışma testleri iyi tamam da hep aynı şartlarda kaza olacak diye bir şey yok.
    Yakında testler genişletilir ve üreticilerin maliyet nedeniyle insan hayatını hiçe saymalarını engeller umarım
    Allah rahmet eylesin .
    yakınlarına Allah sabır versin.
    Dayanıklı araçlar yaptığı için de subaruyu tebrik ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Arabanın dandikliği ne alaka ? Kazanın hangi hızda , ne şartlarda gerçekleştiğini biliyor musun ? Araçların birbirine çarptıkları açı belli mi ? Hemen kendi kullandığınız markayı öne çıkarmaya çalışmayın.

kendi kullandığım markayı öne çıkarsam ne olacak? araba değer kazanacak forumda hemen okutacak mıyım? anında saçmalamaya başlıyorsunuz

yemişim hızını açısını, kadın herhalde 200 le gelmiyor, tahminen en fazla 110-120 civarı hızlarda kontrolü kaybediyor, bu hızlarda 2 araba kafa kafaya ya da nasıl türlü girdilerse birbirine biri ikiye bölünüyor, geçin onu bunu, bölünen araç ne ise şahinden farkı yok benim gözümde, ya araba böyle bir kazada nasıl ikiye bölünür, tahminen bayan şoför olduğundan güvenli de olsun diye suv sınıfı forester alıyorlar başlarına ne iş geliyor

Siz saçmalıyorsunuz ama farkında değilsiniz. 110-120'yi çok küçük bir hız zannediyorsunuz sanırım. 110-120 ile bir yere çarpın öyle yazın tabi yazacak haliniz kalırsa. İnternetten bölünen , dağılan , kırılan Opeller koyalım o zaman bizde şahinden bir farkı olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

quote:

Allah rahmet eylesin.

TOFAŞ'lar için YFS ( Yolcu Fırlatma Sistemi ) denilerek dalga geçiliyordu. Ben ise bunu söyleyenlere "..yapmayın etmeyin. Belirli bir hızdan sonra hangi araba vurursa vursun böyle sonuçlar çıkabilir" diyordum.

"yaaa bıraaah yaaaa, ne alakası var, onlar ncap'ten 99 yıldız almış, hiç bir şey olmaz onlara, kalite onlar kalite, avrupa arabası olum onlar" tarzı cevaplar alıyordum.

Anlayın artık ; Kaza anında belirli bir hızdan sonra bu işin TOFAŞ'ı, SUBARUS'u, FERRARİ'si, OPEL'i, VW'si yok.

Katılıyorum hocam
    Hatta "Şahin ortadan ikiye ayrılıyor saçmalığı" diye konu açtığımda topa tutulmuştum.
    çarpışma testleri iyi tamam da hep aynı şartlarda kaza olacak diye bir şey yok.
    Yakında testler genişletilir ve üreticilerin maliyet nedeniyle insan hayatını hiçe saymalarını engeller umarım
    Allah rahmet eylesin .
    yakınlarına Allah sabır versin.
    Dayanıklı araçlar yaptığı için de subaruyu tebrik ediyorum

Forumda bilgisiz ve egoist çok insan var hocam, takmayın.

• Allah rahmet eylesin, kaza hakkinda bilgi sahibi olmadigimdan araca yorum yapmiyorum. Olan genc avukatimiza olmus...

• Şu forumdan s.d.k yarışı meraklısı, marka fanı troller yüzünden gün geçtikçe daha fazla tiksiniyorum. Hayır anlamıyorum Vw, Honda veya Subaru bunlara satış yüzdesi üzerinden primmi veriyor acaba. Gencecik başarılı bir can yok olup gitmiş, geride gözü yaşlı onlarca insan kalmış burada bir rahmet niyeti gelmeden kavga başlamış arabayla ilgili.

Hayır belki aynı kaza aynı hızda aynı şekilde şahinle yapılsaydı burnu bile kanamayacaktı şoförün. Belli ki altı yüksek forester banketi aşıpta muhtemelen havada ters dönerek vurmuş vectraya. Tavanı kopması gayet normal belkide.. Aynı kaza şahinle yapılsaydı bankete vurup aşamayacaktı ve sağa sola çarpıp duracaktı belki de.. Neyse umarım sizler veya sizlerin yakınları böyle bir duruma düşüpte sakız olmaz forum kullanıcılarının diline. O kadıncağızın kocası şu sayfası okusa ne düşünür bilemiyorum..
  • Allah rahmet eglesin sevenlerine ve yakinlarina...
    Otomobil bolumunde boyle bir baslik acilmissa, icindeds otomobil varsa insan ister istemez yorum yapmak istiyor...
    2006 yilinda abim 2.2 vectra c vardi. Abim is geregi uzun yollarda kullaniyordu.. ve talihsiz vi kaza yapti 100(kadran 100de takilmisti) ile Peugeot Jp9 kafa kafaya carpmisti.. Olay yeri tam bir trajedi idi..
    Babamla olay yerine gittitimizde j9 soforu aracinda sikisms cikarilmis, adamin kafasinda yariklar var ve ayaklari kirilmisti..
    Abimin burnu bile kanamadan aractan cikmisti.. Sadece sag ayaginda menuskus oldu.. Araca gelince surucu ve yolcu kisminda herhangi bir defarmasyon yoktu..
    Digcegim oki, kazadan sag cikma ilahi degildir...
    Japon araclarina ne yazikki insana guven vermiyor...
    Allah topraklarini bol etsin...

• quote:

quote:

Aracın virajı alamayarak karşı şeride geçtiği söylendiğine göre orta refujun yüksekliği, aracın hızı hesaba katıldığında kaçınılmaz son, isterse altındaki volvo olsun.

• Aracı gectim de dikkatimi orta refruj cekti; mubarek ziplama rampasi gibi.. orda bir bariyer olsa kurtulurdu

• quote:

Sınıfının açık ara en güvenlisi

• Allah rahmet eylesin.Bir noktadan sonra markaymis,guvenilirlikmis kar etmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kameramanın 1:15 ile 1.20 arasında gösterdiği şeyler beyin parçacıkları yada her hangi bir insan parçacıkları mı yoksa benmi yanlış tahmin ediyorum. ? ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

Kameramanın 1:15 ile 1.20 arasında gösterdiği şeyler beyin parçacıkları yada her hangi bir insan parçacıkları mı yoksa benmi yanlış tahmin ediyorum. ? ?

Evet orda beyin parçaları ve şaç var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

Kameramanın 1:15 ile 1.20 arasında gösterdiği şeyler beyin parçacıkları yada her hangi bir insan parçacıkları mı yoksa benmi yanlış tahmin ediyorum. ? ?

Evet ordan sonra seyredemedim.Allah ölümün de hayırlısını versin.

• Allah rahmet eylesin genç bayana
    belirli bir hızdan sonra subaru olsun opel olsun vs hiç farketmez
  • Haberi geçin, polislerin üslubuna bakın. 2:50

"Sorun kimmiş eşim meşim diyor."

Bu ne lan? Gerçi polise de pek benzemiyor ama.
  • Yazık olmus. Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Allah rahmet eylesin.

Çok doğru

• ya şu belirli bir hızdan sonra o olsun bu olsunlar işi Allah a bırakma mevzusunu bırakın artık, nasılsa yüksek hızda kaza yapınca yapacak birşey yok diye arabalar 80 km/s hızda kazaya göre dizayn edilsin gerisi Allah a kalsın böyle mantık mı var? her konuda oturup yok beygiri torku dsg si tartışıp duruyorsunuz burada araba başka bir arabaya çarparak ikiye bölünüyor olur böyle şeyler deyip geçiyorsunuz, tamam o zaman sallayın güvenliği nasılsa 100 ü geçince her araba ikiye bölünüyormuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.