Şimdi Ara

Kaza İskenderun. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
7.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • allah rahmet eylesin. benim takıldığım nokta haberi sunarken vurgulanan vahşet öğeleri, defalarca başı koptu, başı koptu yazıp durmuşlar, videoyu çeken eleman bile bunu yakalayabilsin diye kasmış da kasmış ki yakalamış da, yerde yatarken cesedi çekmiş. Yakıştıramıyorum bu tip haber sunumlarını.

edit; yabancı ülkelerde bu tarz bir kaza gerçekleştiğinde yeterli yükseklikte paravanlarla olay yerini kapatıp gereken işlemi ve özeni gösteriyorlar diye biliyorum. Milletçe vahşet görme ile ilgili bir problemimiz var sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinariuss -- 24 Aralık 2013; 3:00:58 >
  • lapya kullanıcısına yanıt
    ne kadar tık o kadar para.

dün vatan da bir haber vardı, güzel bir sporcu kadın ve manşette, kimseye vermedi yazıyor. tabi ki madalyadan bahsediyor ama başlığa bakarmısınız, tamamen ilgi çekmek tık alabilmek amaçlı.
  • Ölene Allah rahmet etsin bir hatadır gazı köklemiş ama çarptığı diğer araçtaki insana Allah'tan acil şifalar diliyorum, olan gene karşıdan gelen zavallıya olmuş...
  • Çok feci bir ölüm. Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok kötü bir ölüm.. bazıları da hala yok şu marka olsa böyle olurmuş peşinde geyik yapıyor..
    düşünün bu ölen kişi sizin ablanız veya eşiniz de olabilirdi..
    keşke biraz yavaş olsaydın be avukat kardeş, şimdi hayattaydın..
  • Alah sevenlerine sabır versin, trafik kazası gibi önlenebilir sebeplerden dolayı ölen insanlara ayrı üzülüyorum, genç yaşta ölen insanlara daha bir ayrı üzülüyorum.
  • mesajım kurallara uygun olmasına rağmen eleştiri içerdiği için birilerinin işine gelmediğinden hiçbir gerekçe gösterilmeden silinmiş. tekrar yazıyorum.

belli bir hızdan sonra nasıl olsa ölüyorsak, şahin'in güvensiz bir araç olduğunu göz ardı etmemiz mi gerekiyor? 100km ile çarpınca ölüyorsak o zaman arabaları en kalitesiz tenekeden yapalım, hiçbir güvenlik unsuru koymayalım o zaman. ne gerek var değil mi?

şahin yollarda dolaşan en güvensiz, en dayanıksız araçtır. bu mesajı sildirince bu gerçek değişmiyor üzgünüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 24 Aralık 2013; 9:04:08 >
  • Bu konu içinde kimsenin geyik yaptığı yok. Ama şu bir gerçek. Kazaya karışan araba, SUBARU değil de ŞAHİN veya DOĞAN olsaydı veya, diğer çarpılan araba VECTRA değilde ŞAHİN veya DOĞAN olsaydı o zaman bu konu 5. sayfaya ulaşıp "lanet olsun, şu yürüyen tabutlar kaldırılmalı artık, yeter artık, cahil sürücü, Tofaş kullananların hiç biri kural tanımıyor" şeklinde olurdu ve şu an 5. sayfaya ulaşmış olurdu konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 24 Aralık 2013; 9:04:13 >
  • Allah rahmet eylesin, korkunç bir kaza
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

şu yürüyen tabutlar kaldırılmalı artık, yeter artık, cahil sürücü, Tofaş kullananların hiç biri kural tanımıyor" şeklinde olurdu ve şu an 5. sayfaya ulaşmış olurdu konu.

Ama doğru!

Şahin kullanan arkadaşlar kusura bakmasınlar ama ne yazık ki bu araçları kullananların %70'i bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 24 Aralık 2013; 9:20:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CAD34 kullanıcısına yanıt
    hocam bence farketmez 99 modelmiş sanırım 10 yıldan sonra ister şahin ister Ferrari olsun araçlar trafikten çekilmeli.

yada çok yüksek vergiyle yada 6 ayda bir muayene ile vs trafikte olmalılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3-5-2

hocam bence farketmez 99 modelmiş sanırım 10 yıldan sonra ister şahin ister Ferrari olsun araçlar trafikten çekilmeli.

Kusura bakmada bu dediğin saçma ve imkansız bizim ülkemizde. Şimdi benim arabam seneye 10 yaşında olacak. 11. yılında trafikten çekilsin mi? Peki ben gidip bir araba alabilecek miyim? O araba 2013 modelde olsa sonuç aynı olabilirdi.
  • quote:

quote:

Kusura bakmada bu dediğin saçma ve imkansız bizim ülkemizde. Şimdi benim arabam seneye 10 yaşında olacak. 11. yılında trafikten çekilsin mi? Peki ben gidip bir araba alabilecek miyim? O araba 2013 modelde olsa sonuç aynı olabilirdi.

neden saçma olsun .

10 yıldan sonra araç çekilince 5 yaşındaki c sınıfı bi araç 10 bine düşer.

ama devlet insan canını değilde cari açığı vs yi düşündüğünden sıfır araçtan eşşek yüküyle para alıyor.ötv olmasa kdv de Avrupa ülkelerindeki gibi olsa 25/30 bine alınır c sınıfı araç.

• quote:

quote:

quote:

neden saçma olsun .

10 yıldan sonra araç çekilince 5 yaşındaki c sınıfı bi araç 10 bine düşer.

ama devlet insan canını değilde cari açığı vs yi düşündüğünden sıfır araçtan eşşek yüküyle para alıyor.ötv olmasa kdv de Avrupa ülkelerindeki gibi olsa 25/30 bine alınır c sınıfı araç.

Ondan sonra 10 yaşında ki arabasını satıp millet sıfır alamıyorsa gidip arabam olsun diye 5 yaşında veya 8 yaşında ikinci el araba alsın ve 5 yıl sonra aldığı 5 yaşında ki arabayı, 2 yıl sonra da aldığı 8 yaşında ki arabayı satsın. Ne güzel valla, maşallah ne zengin bir ülkeymişiz biz.

• Aşırı hız felakettir maalesef, Allah sabır versin yakınlarına kendi başımıza geldiğimizi düşünelim bir an. Ayrıca 100 km den sonra bırak şahini forumda allanıp pullanan öve öve bitiremediğimiz bilmem kaç hava yastıklı, sürüş dinamiklerini kontrol eden envai çeşit elektronik zerzevatlı araçlarımızında garantisi yok maalesef, önce şoför kendini bilmeli tanımalı.
  • Tüm forum beyza_19f ye gitsek yine sinirimiz geçmez....
  • subaru mu bıldıgın tabut bunlar
  • Allah rahmet eylesin. Ölümün nerede, ne zaman ve nasıl meydana geleceği belli olmuyor işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huzur içinde uyusun. yazık olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.