Şimdi Ara

Kaza İskenderun. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
7.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi virajı alamadı deniyor haberde. Ben videoyu izledim ve viraj falan göremedim. Yanlış mıyım acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖLÜM VİRAJINDA BAŞI KOPTU

nasıl bi başlık bu ya

başlığı geçtim bunlar nasıl insan
     Kaza İskenderun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 23 Aralık 2013; 22:15:52 >
  • Kötü olmuş Allah rahmet eylesin.

Not: Bırakın bu marka geyiklerini ecel geldiği zaman hepsi aynı işte.
  • en ufak hatasında vatandaşının tepesine çöken ağır trafik cezaları kesen devlet bu ve böylesi ölümlü kazalarda nam yapmış ölüm noktalarında gerekli önlemleri almayıp ölümüne sebebiyet verdiği kazazedelere ağır tazminatlar ödemelidir. Ödemelidirki adam olup kuralı cezayı sadece tek taraflı işletmediğini çuvaldızı esas kendine sakladığını göstermelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 23 Aralık 2013; 22:45:41 >
  • bu başlık altında markayı kötüleyenlere çok şaşırıyorum.Arabayı kullanan bayan çok hızlıymış çok çok talihsiz bir kaza olmuş takla atarken karşıdan 120-130 la gelen bir araba tavandan hangi arabaya çarpsa sonuç aynı olurdu.Mekanı Cennet olsun diyecek başka laf yok.
  • doğru hızla doğru açıyla tanker gemisi tanker gemisini ortadan 2ye böler. bu tartışmayı yapmayın artık. 1.5 tonluk aluminyumdan ne bekliyorsunuz. ne kadar sağlam olabilir? Allah rahmet eylesin.
  • Daha gencecik hayatının baharında yeni evlenmiş bir bayan.Allah rahmet eylesin, ailesine sevenlerine ve eşine sabırlar versin, cidden gözlerim doldu.Yalnız araç baya süratliymiş, kazadan anlaşıldığı üzere.Mekanı cennet olsun...
  • Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin.

Gaz pedalını köklerken lütfen 10 kez düşünelim hız yapmayalım
    çünkü belli hızdan sonra karton etkisi oluyor çelik desteklerde...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Rahmet Eylesin.. Cok kötü bir durum gercekten.. Esine cok büyük sabirlar diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: druc

Şimdi virajı alamadı deniyor haberde. Ben videoyu izledim ve viraj falan göremedim. Yanlış mıyım acaba?

viraj filan yok orada öyle. yol dar biraz.
    ben kazanın suçlusu olarak, o yolu öyle bölene bulurum. öyle yolbölünürse birisi gelip bodoslama çarpar .
    iskenderunun girişi bu kısım.
    viraj da öyle çok yok.

http://www.caliskanturk.com/iletisim.html

kazanın olduğu yer.

kocasına da çok üzüldüm yazık

• ne araba sağlamlığından bahsediyorsunuz ya, Paul Walker carrera gt de öldü var mı ötesi, hepsi teneke sonuçta. Hızı önemli diğer faktörler önemli vs. allah rahmet eğlesin
  • araç takla atmış vaziyette sürüklenirken opel hızla vurmuş kazanın oluş şekli bu şekilde.diyorum ya çok talihsiz bir kaza olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okullu Mehmet Pasa -- 24 Aralık 2013; 0:09:25 >
  • ben bu medya denen pislik yuvasinin meftanin basinin koptugu ayrintisina girmesini lanetliyorum. allah belanizi versin. geride kalanlari bu gereksiz ayrintilari hic ilgisiz okuyucuya konusturtarak daha da uzmenin ne manasi var?

• Öncelikle Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.

Ağacın etrafına katlanmış ortadan ikiye bölünmüş audi rs6 gördüm. Araba bunlar tank değil. 50km ile yapılan çarpışma testlerinde bile ne hale geliyorlar, 120-130km gibi bi hızla ister mercedes e ister volvo ya göbekten vurun içindekilerin hayatta kalması mucize olur. Olay gerçekten çok üzücü, konu araba değil insan hayatı.

• Çok kötü ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanılmaz üzüldüm. Allah eşine ve yakınlarına sabırlar versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Subaru forumdan bir arkadaşımızın eşi. Araç takla atıp ters biçimde dururken, Vectra çarpıyor.
    Lütfen rencide edici yorumlardan kaçınalım.

Allah rahmet eylesin. Subaru forumunu takip ediyordum bir süredir çok üzüldüm gerçekten kestirebiliyorum kim oldugunu insan inanmak istemiyor.
  • allah rahmet eylesin rabbim kederli ailesine sabır versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

ÖLÜM VİRAJINDA BAŞI KOPTU

nasıl bi başlık bu ya

başlığı geçtim bunlar nasıl insan
     Kaza İskenderun.

Benim anlamadığım millet neden avukata doktora ogretmene sallar dover. Avukat sonucta davaci yada davalinin davasini takip eder. Avukata birisi vekalet vermeden avukat icrai bir eylem yapmaz. Asil mesele millet gider ona buna borclanir ondan sonra avukat muvekkili adina borçu ister tukaka olur. Birde avukati sevmem der gider bulent arincina cemil Çiçek ine besir atalayina deniz baykalina sadullah erginininden tutu muammer gulerine barack obamasina vs. Kadar oy verir. Birde avukatlık on asamadir yargıç savcı vs. Olmak için avukatlik yapmak gerekir yurt disinda tr dede artik avukatlik yapmadan yargıç savci yapilmayacak. Ingiltere'de barrister avukat en saygin meslektir. Ve ayrica avukatlik cok cok eskibir meslektir hatta yargicliktan savcılıktanda eskidir. Bir insan kkardesini dostunu savundumu zaten avukatlik yapmistir demektir. Sokrates ve ciceroda en unlu avukatlardandir. Bunlari acikladim ama her seyden once vahim bir sekilde vefat eden bu genc bayan avukatliktan once bir insandir canlidir. Allah kimseye boyle bir ölüm yasatmasin bu cahilligi yapanlara bile

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.