Şimdi Ara

Kaza İskenderun. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
7.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genç bir meslektaşım vefat etmiş. Allah rahmet eylesin, yakınlarında Allah sabır versin. gelelim araç işine önce bir rahmet dileyin sonra arabayı eleştirin ayıp yaptığınız. özellikle şu siteden alınan yorumlar adamı çileden çıkarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler iskenderuluyum o virajı çok iyi bilirim. Ayrıca Ölen avukatın kocası da kayınbabamın avukatı. Araç 2005 Forester olması lazım. Kadın çok süratliymiş. O viraj çok keskin değil ama mühendislik hatası var her yıl kazalar oluyor. Viraj sola doğru dönüyor eğim sağa doğru yani ters eğim olduğu için sürücüler çok yanılıyor. o viraja aracın ne olursa olsun 80 den fazla hızla girilmez.
  • Allah ölümün bile hayırlısını versin ... Türkiyede yaşıyoruz, Aldığımız ehliyetin hangi şartlarda alındığı belli, bakkal hesabı, arabayı kaldır, ilerden U çek başladığın noktaya geri dön bitti, hani lan ileri sürücü teknikleri eğitimi, virajda, karda, yağmurda vb. birçok durum için neler yapılması gerekiyor biliyormuyuz tabiki koskocaman HAYIR, geçtik bunu, şimdi sen oranın yerlisisin hergün gidip geldiğin yol, biliyorsun yani ne nane olduğunu, azcık usturuplu git be insan, adı çıkmış zaten, ne diye karşı şeride gececek kadar sürat yapıyorsun, limitleri zorluyorsun, ayrıca eminim ki %99 emniyet kemeri takılıda değildi, Türkiyede yaşıyoruz dedik ya, yani Allah a emanet yaşıyoruz, buraya bi isim verilmiş ölüm virajı, ulan devlet, ulan mühendis, ulan orayı o şekil yapıp giden firma, madem bi hata yapıldı, düzeltsene orayı, hiç birşey yapamıyorsan, hız kesici koy, trafik lambası koy, radar koy, bi trafiği yavaşlat vicdansız, tamamen rastlantısal yaşıyoruz, bugün evimize sağlam dönüyorsak ya çok şanslıyız ya kadir gecesi doğmuşuz, insan bu kadar sorumsuz vurdum duymaz olabilir ancak, 5-10 dk işten eve yolculuğumda ne badireler atlatıyorum istanbul trafiğinde bir bilseniz, en en kısa zamanda önlü-arkalı seyir kamerası alıp trafik kurallarına uymayan bu dingilleri, ilgili yerlere şikayet edip ilk önce kendi sıhatim sonra toplum sağlığı için trafik cezalarıyla dürtelim bence, yoksa birgün bizde aynı kaderi yaşayabiliriz, bu haberdeki ölümünse ecelle filan alakası yok, bile bile lades, direkt mokoko ...

• 3-5-2 3 kullanıcısına yanıt
    Kafan çok güzelmiş kardeş,güle güle kullan...
  • ölüm şekli çok feci olmuş.
    kafasının kopması ne demek?!
    o marka yada bu marka diye tutturanlar büyük yanılgı içindeler.
    aslolan o marka yada bu marka değil.
    aslolan kurallara uyma meselesidir.
    bir kural ihlali var, belli ama uymayan kim, ve nasıl o bilinmiyor.
    ister bisiklete binelim, ister uzay mekiğine,
    kurallar uyalım ve dikkat edelim.
    mesele kural meselesidir.
  • kaza çok etkiledi beni. Allah rahmet eylesin, eşine ve ailesine de sabır diliyorum. Otomobil geneli hergün takip ederim, resmen arabalardan soğuttu bu kaza beni. Gördükçe eşimi ve yakınlarımı düşünüyorum. Lütfen herkes hızlı kullanma hevesine bir son versin. Hızlı gitmek yerine 5-10 dakika erken çıkalım yola. Kendimizi düşünmüyorsak ailemizi, karşımızdaki masum insanları düşünelim.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    sağlam araba diye bayanlara ve gençlere veriyorlar ancak belli bir hızdan sonra örneklerde görüldüğü gibi sağlamlık yetmiyor.Forester 177 hp Bursadaki impreza 160 hp.küçümsencek güçler değil bunlar 200 e çok rahat çıkan arabalar.Çok üzücü örnekler oldu bunlar ikiside genç bayan. ister ferrari olsun ister şahin aşırı hız felakettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okullu Mehmet Pasa -- 24 Aralık 2013; 12:19:48 >
  • Videonun altındaki bazı yorumlar gerçekten iğrenç. Bu kadar insanlıktan çıkmış bir topluma nasıl dönüştük hayret.
  • allah rahmet eylesin herkes kendi açsından dogru bişeyler söylemiş herkesin dogru söyledikleri tarafları var.
    NOT:benim için bu ülkede en dayanıklı araç volvonun volvo acayip saglam arabalar üretiyor
  • allah rahmet eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Avukat hanım basmış ve fizik kuralarrını zorlamış belli.Hız kurallarına uyulsa bi araç bu hale gelmez.Beni üzen şey videonun altındaki yobazların yorumları.Gerçekten yazık...

+1907. Avukatın ölümü karşısında bazılarının bir zil takıp oynamadığı kalmış. İnsan görüntüsünde olup özünde hayvandan daha aşağı olan çok insan var ortalıkta.
  • Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin. Bu vahşi, edepten nasibini almamış habercilere de akıl fikir versin. O nasıl ifade be. Gencecik insan hayatını kaybetti desen, varsa ihmaller üzerine eğilsen ne olur, haber az tıklansa ne olur. Gittikçe her şey çirkinleşiyor
  • iskenderunluyum , o yola ölum virajı demek sacmalik.
    o kadar kotu bir viraj degil. bu sene oncesinde neredeyse hic kaza olmadi orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 24 Aralık 2013; 17:17:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İskenerunluyum.

Viraj abartilicak derecede vs. Değil.

• Mekanı cennet olsun...

• Ne sapık bir haber başlığı "KAFASI KOPTU!!!" bu haberi yazanda bunu yayınlayan kadar şereften yoksun bence, vefat etti de hayatını kaybetti de bu haberi vefat edenin babası,annesi,kardeşi akrabası kocssı okumsyacakmı,bu başlık hayatlsrında nasıl bir yara açacak... ne vicdansızlık bu ya ne acıtıcı bir başlık,üstelik parçalanmış arabaları ve insan parçalarını görmek için reklamda izlemeniz gerekir...vicdansızlık tek kelime ile...kim bilir belki birilerinin ölümünü reyting için kullananlar. Bir gün haber olurlar...demir boru yüklü kamyonun bir araca çarpması sonucu,borulardan biri,bir internet sitesi yöneticisinin en olmadık yerinden girerek korkunç bir şekilde ölmesine neden oldu...diye

• ikiye ayrılan araç ve kafası kopan sürücü
    Allah rahmet eylesin
    kazanın bu denli şiddetli olma sebebi neydi acaba yüksek hız mı sadece
  • Arabayı konuşacağınıza Allah rahmet eylesin deyip geçin,belliki yüksek hız,subaru olsun, her araba olsun.
    bu durumda kalsa sonuç aynı olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 16 Kasım 2016; 11:14:29 >
  • 3 Senelik olayı neden güncellersiniz arkadaşım ya..
  • Allah rahmet eylesin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.