Şimdi Ara

Kaza İskenderun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
2
Favori
7.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde virajı alamayan 26 yaşındaki Avukat Çiğdem Akkoyun Yıldır'ın yönetimindeki otomobil, karşı şeride geçerek bir başka otomobille çarpıştı.
    Otomobilin ikiye bölündüğü kazada genç avukat başının kopması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 10.00 sıralarında E 91 Karayolu üzeri Liman B Kapısı yakınında bulunan ve halk tarafından 'Ölüm virajı' olarak adlandırılan noktada meydana geldi. İskenderun'dan Dörtyol istikametine gitmekte olan Çiğdem Akkoyun Yıldır yönetimindeki 31 KHH 84 özel otomobil, iddiaya göre Liman B Kapısı yakınındaki virajı alamayınca, hızla karşı şeride geçti.

OTOMOBİL İKİYE BÖLÜNDÜ

Karşı yönden gelen Mustafa Ay'ın yönetimindeki 80 GB 210 plakalı otomobile çarpan araç ikiye bölünerek bir parçası yaklaşık 200 metre ileriye fırladı. Korkunç kazada Çiğdem Akkoyun Yıldır, başının kopması sonucu feci şekilde yaşamını yitirdi. Kazada ağır yaralanan Mustafa Ay ise ambulansla götürüldüğü İskenderun Devlet Hastanesi Yoğun bakım Servisi'nde tedavi altına alındı.

Kazayı duyar duymaz olay yerine gelen Çiğdem'in eşi Savaş Yıldır ve yakınları sinir krizleri geçirirken, onları İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer ile polisler teselli etmeye çalıştı. Kaza nedeniyle E91 karayolu bir süre trafiğe kapatıldı, daha sonra kontrollü olarak geçişleri izin verildi.

Haberin videosu,olay görüntüleri burada.
    http://www.mynet.com/haber/yasam/olum-virajinda-basi-koptu-918099-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi honda96 -- 24 Aralık 2013; 11:55:58 >

• Aracın markasını merak edip e-devletten sorguladım. Marka kısmında Subaru'yu görünce ağzım açık kaldı. Üzüldüm gerçekten, hele ki forester bu. İnsan acaba kaç km hızla gidiyordu diye sormadan edemiyor. Araba ikiye ayrılma kısmını alt-üst çizgisinden yaşamış. Şase bi tarafa, kasa bi tarafa. Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vectra subaru yu nasıl ikiye böler? daha yeni konusu dönüyor herkes forester ı tavsiye ediyordu şöyle iyi araba böyle iyi araba diye de hikayeymiş
  • Çok kötü olmuş. Allah rahmet eylesin.
  • Bu aracın markası Renault olsaydı tenekeciler gelirdi şimdi.
  • Bırakın şimdi teneke yığınını. Gencecik bir avukat hayatını kaybetmiş.
  • Allah rahmet eğlesin.Araç tahmin ettiğim gibi ise 99 forester felan. Yeni Forester ile karşılaştırmamak gerek.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Orda bir kadın ölmüş hala Forester in sağlamlığından bahsediyorsunuz , aracın nasıl , ne şekilde , kaç km hızla çarptığını bilmeden konuşmak yerine allah rahmet eylesin demek daha mantıklı olur
  • Yazık olmus. Allah rahmet eylesin.

Beyler bu tarz konularda bari yapmayın iğneleme tarzı lafları.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Allah rahmet eğlesin.Araç tahmin ettiğim gibi ise 99 forester felan. Yeni Forester ile karşılaştırmamak gerek.

Araç 99 model değil. Videodaki araç Forester SG modeli.
  • öff çok fena yahu , çok üzücü ama "kaçla gidiyordun be kadın" demekten kendimi alamadım , allah rahmet etsin...
  • "Otomobil genel "e ölümlü trafik kazası haberi konulduğu zaman "otomobil " konuşulması yasaktir. Benim gibi allah rahmet eylesin diyip geçiniz. Otomobil den konuşan duyarsız ve insan hayatını hiçe sayandir. Burası yeri değil anlayacağıniz.

Allah rahmet eylesin.

• Allah rahmet eylesin, konuşmayalım mı arabanın dandikliğini?
  • arabaya güvenmeyecen arkadaş,ister 10 yıllık ister 0 km olsun aynı
  • Allah rahmet eylesin muhtemelen aceleyle bir yere yetişmeye çalışıyordu ve olması gerekenden çok hızlıydı. Araç marka model ne olursa olsun belirli bir hızın üstünde fizik kurallarına karşı koyamıyorlar.
  • burası Allah'tan rahmet eyleme bölümü değil, otomobil bölümü . Ölen kişiye elbette ki Allah rahmet eylesin, yalnız otomobilin sağlamlığı ve bu denli parçalanması konusunu burada tartışmamak , tartışmanın yanlış olduğunu düşünmek çok saçma.
  • Allah rahmet eylesin.

TOFAŞ'lar için YFS ( Yolcu Fırlatma Sistemi ) denilerek dalga geçiliyordu. Ben ise bunu söyleyenlere "..yapmayın etmeyin. Belirli bir hızdan sonra hangi araba vurursa vursun böyle sonuçlar çıkabilir" diyordum.

"yaaa bıraaah yaaaa, ne alakası var, onlar ncap'ten 99 yıldız almış, hiç bir şey olmaz onlara, kalite onlar kalite, avrupa arabası olum onlar" tarzı cevaplar alıyordum.

Bakınız yine benim dediğime geldi olay.

Anlayın artık ; Kaza anında belirli bir hızdan sonra bu işin TOFAŞ'ı, SUBARUS'u, FERRARİ'si, OPEL'i, VW'si yok.
  • Allah rahmet eylesin, çok kötü olmuş. Ama şunu demeden geçemeyeceğim.

Eğer bu kazada SUBARU yerine bir Şahin veya Doğan olsaydı "YETER ARTIK KALDIRIN BU ARABALARI TRAFİKTEN" şeklinde olurdu yorumlar ve 2. sayfada olunurdu şu an. BU BİR DH FORUM OTOMOBİL GENEL GERÇEĞİDİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

Allah rahmet eylesin, konuşmayalım mı arabanın dandikliğini?

Arabanın dandikliği ne alaka ? Kazanın hangi hızda , ne şartlarda gerçekleştiğini biliyor musun ? Araçların birbirine çarptıkları açı belli mi ? Hemen kendi kullandığınız markayı öne çıkarmaya çalışmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeskaGan

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

Allah rahmet eylesin, konuşmayalım mı arabanın dandikliğini?

Arabanın dandikliği ne alaka ? Kazanın hangi hızda , ne şartlarda gerçekleştiğini biliyor musun ? Araçların birbirine çarptıkları açı belli mi ? Hemen kendi kullandığınız markayı öne çıkarmaya çalışmayın.

+1 Tebrikler hocam bilmeden konuşmak kolay olsa gerek
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.