Şimdi Ara

Kaza olduktan sonra ne yapabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bu sabah başıma ilginç bir olay geldi.

Bir araç ara sokakta geri geri gelirken (muhtemelen yanlış sokağa dönmüş o yüzden geri geliyor) kornaya uzun süre basmama rağmen durmayıp önden bana çarptı. (yabancı plaka kendisi de yabancı bu arada) Arabadan indin kornaya basıyorum duymuyor musun diye. Kornayla ne ilgisi var diye saçmaladı. Ne diyeceğini bilemedi yani. Arabanda bişey var mı diyo (yani arabanda bişey yok ne konuşuyon demek istiyo) Yok dedim ama insan bir özür diler dedim. Arkasına bakmadan bindi arabaya ama binerken kafasını salladı sanki görürsün sen gibi anlamında mıydı anlamadım.

Benim plakanın kenarında küçük bir kırık var. Ben de sorun yok ama sonradan herhangi birşey yapılabiliyor mu bu tarz durumlarda. Yani bana vurdu kaçtı gibi? Plakayı aldıysa eğer ya da arka tarafta kamerası varsa. Sonradan şikayet edilebiliyor mu fotoğraf olmadan plakayı verip? Ara sokak olduğu için yolda kamera yok ama kenarda bir şirket var belki o görüyodur diycem ama kamera varsa da ben haklı çıkarım. Aklıma takıldı sormak istedim.

Teşekkür ederim

• Adam uğraşmaz. Adam uğraşsa da polis uğraşmaz. Yani bir şey olmaz.

• Arkasında küçük bi göçük var. Bir de galiba benim plakadan dolayı siyah çizik gördüm tam detaylı göremesem de.

Onda hasar olduğu için aklıma takıldı daha çok zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.