Şimdi Ara

Kaza raporuna göre kim haklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trafik polisinin çizdiği kroki. Sanırsam sigorta şirketleri krokiyi baz alıyolarmış. Normalde sağı boş olanın yol önceliği var ama dur tabelası işin rengini değiştiriyor. İlk vurmanın etkisilyle park halindeki başka bir araca vurmamdan kaynaklı ön airbagler açıldı tahmini 20k lık hasar var belkide pert. O yüzden cok önemli suçun kimde olduğu. Sizce nasıl bir oran verirler

Kaza raporuna göre kim haklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U.KAYALI -- 29 Şubat 2020; 14:0:38 >

• Resimde bir sıkıntı mı var? gözüküyor mu
  • Resim gözüküyor (mini sürüm) baya iyi çizmiş bu arada

52 Plaka araç suçlu gözüküyor. Eğerki 34 plaka aşırı hızlı bir şekilde oradan geçiyor, 52 nizami geçsede farkedemez ise işler değişir ama bunuda anca araç kamerası mobese vs ile ispatlayabilir.

34 ün savrularak çarptığı park halindeki 60 plakanın masrafını ilk kazadaki kusur oranlarına göre sigortalar bölüşecektir. Kazaya sebep olan şey ilk kaza orada kusurlu olan 2. kazayada sebebiyet vermiş.
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    teşekkürler yorumunuz için. Ben (34) adamın bana çarpacağını anladım gibi bir şey oldu kurtarıyım diye gaza kökledim normalde o kadar hızlı değildim. ama ona rağmen max hızım 50 60 dır. basılacak bir yol değil zaten.
  • Gecmis olsun. Sagdakinin yol ver levhasi sizi kurtariyor polis tutananagina gore size de kavsaga girerken hizinizi azaltmadiginiz icin %25 verebilir.
  • 52 KB Hatalı durumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.