Şimdi Ara

Kaza sigorta kasko yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün fotoğraflarda gördüğünüz kazayı yaptım, kör noktada olduğumdan dolayı tır gelip çarptı, çarptığını farketmedi biraz daha devam etti sol ön kapıyı da götürmeden durabildi. Tutanak tuttuk, Sol şeritteki tır orta şeritteki araca sol arka kapısından çarpmıştır yazıldı. Yakınlarda fotokopi çekilebilecek yer olmadığı için Tır şoförünün ehliyet ruhsat ve poliçesini alamadım. Bugün ise adam eğer tutanağı değiştirirsen "ben çarptım" dersen veririm evrakları diyor. Diğer bir alternatif ise hiç resmiyete dökmeyelim kaportacıda yarı yarıya halledelim bu işi diyor. Her iki aracın da trafik sigortası ve kaskosu var. Sizce bu kazada hatalı kimdir ve ne yapmama gerekiyor konusunda yardımcı olabilir misin?
     Kaza sigorta kasko yorumlarınız Kaza sigorta kasko yorumlarınız Kaza sigorta kasko yorumlarınız

• quote:

Orijinalden alıntı: magarsus

Arkadaşlar merhaba,

Dün fotoğraflarda gördüğünüz kazayı yaptım, kör noktada olduğumdan dolayı tır gelip çarptı, çarptığını farketmedi biraz daha devam etti sol ön kapıyı da götürmeden durabildi. Tutanak tuttuk, Sol şeritteki tır orta şeritteki araca sol arka kapısından çarpmıştır yazıldı. Yakınlarda fotokopi çekilebilecek yer olmadığı için Tır şoförünün ehliyet ruhsat ve poliçesini alamadım. Bugün ise adam eğer tutanağı değiştirirsen "ben çarptım" dersen veririm evrakları diyor. Diğer bir alternatif ise hiç resmiyete dökmeyelim kaportacıda yarı yarıya halledelim bu işi diyor. Her iki aracın da trafik sigortası ve kaskosu var. Sizce bu kazada hatalı kimdir ve ne yapmama gerekiyor konusunda yardımcı olabilir misin?
     Kaza sigorta kasko yorumlarınız Kaza sigorta kasko yorumlarınız Kaza sigorta kasko yorumlarınız

Sigorta şirketinizle görüşün, haklı olduğunuz halde boşuna cebinizdewn para ödemeyin. Karşı tarafın sigorta şirketine hasar dosyası açtırın ve hemen resimleri gönderin, gerisini hasar departmanı halleder her türlü. Hem çarp hemde evrakları verme, arkadaş ağzımı bozmak istemiyorum ama ne pislik insanlar var yaaa

• Sende resimleri çektik tutanağı tuttuk, tam belgeleri alacakken kaçtı gitti dersin. Artık o düşünsün :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berfu2 -- 24 Mayıs 2013; 17:03:59 >
  • Aynen dediğinizi yaptım bakalım sonucu merakla bekliyorum.
  • Ben çarptım demenize hiç gerek yok, fotoğrafları ve tutanağı götürün, aracın sürücüsü tutanağı değiştirmediğim sürece bana geri kalan evrakları teslim etmek istemiyor diyin yeterli olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.