hava yastığı ve sol ön lastiğin durumu ciddi iki sorun. hava yastığına önem veren bir millet değiliz ancak ön takımda oluşan hasar aracın elden çıkarılması düşünüldüğünde sıkıntı çıkarırdı. geçmiş olsun Allah korumuş.
Çok teşekkürler
Haklısınız.. Hem satarken sıkıntılı olurdu hem de kullanırken insanın aklı hep ön sol tekerde kalırdı
Saglikta sihatte problem olmamasi cok guzel. Perte de cikmis arac bence cok iyi olmus 0 km bir arac bakin kendinize
bu arada konu sahibi için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. mağdur olmadan güzel bir şekilde anlaşılmaya gitmiş. :)
teşekkür ederim
09.02.2012 de mutabakat yollandı tarafıma. İmzalayıp diğer gerekli belgelerle beraber Liberty Sigorta'ya yollamam 13.02.2012 yi buldu. Eğer önümüzdeki hafta ödemeyi tamamlarlar ise (ki yaklaşık 15 gün olmuş olacak) mağduriyet minimuma inecek
Geçmiş olsun , gerçekten sizin için en iyisi , karlısı olmuş tamir edilseydi ikinci elde size zoluk çıkartabilirdi ...
quote:
Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt
Saglikta sihatte problem olmamasi cok guzel. Perte de cikmis arac bence cok iyi olmus 0 km bir arac bakin kendinize
Sağolun.. Allaha şükür sorun yok.
Konuyu çok uzun tuttuğum için henüz yeni araç konusunu gündeme getiremedim. Ama bir yandan da arayış içindeyiz. Alternatifleri eledik gibi :) Atbii ki foruma danışmadan hareket etmek gibi bencil bir düşünce içinde değilim :)
quote:
Orijinalden alıntı: Bugrahan27
Çıtır pert bu herhalde .
bi öpmeyle çocuk oldu :)
quote:
Orijinalden alıntı: NapoleonBonaparte
Geçmiş olsun , gerçekten sizin için en iyisi , karlısı olmuş tamir edilseydi ikinci elde size zoluk çıkartabilirdi ...
Çok teşekkürler,
Astra donanım olarak, yakıt tüketimi olarak memnun olduğumuz bir araçtı. Nasip diyelim
Çok geçmiş olsun, umarım başınıza bir daha kaskoyla vs uğraşacak bir durum gelmez
neden 39 bin lirayı kabul ettiğinizi anlamadım, aracın sıfırı en az 45-50 bin tl...
aracınız daha 1 yaşını doldurmamış, kaskonuzda 0 araç klozu yok muydu?
geçmiş olsun... 1 adet airbag, sol ön çamurluk, sol ön kapı ve ön düzen onarımının 15,000 TL olarak hesaplanması bana çok fazla geldi..
quote:
Orijinalden alıntı: m.C.k.
Çok geçmiş olsun, umarım başınıza bir daha kaskoyla vs uğraşacak bir durum gelmez
Teşekkür ederim,
Aynı dilekler hepiniz için geçerli. Kaza, arıza vs sonucu kimsenin canı yanmaz umarım
Perte çıkartabilmek için neler söylediniz , bağırdınız mı yada hakaret ettiniz mi? Bu konuda vereceğiniz bilgiler hepimize faydalı olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: 19can84
neden 39 bin lirayı kabul ettiğinizi anlamadım, aracın sıfırı en az 45-50 bin tl...
Aracın sıfırı 43.500 TL ye verilebiliyordu ancak yakın tarihte EURO 4 motorlu olması nedeniyle satıştan kalktı diye biliyorum. Yanlış duymuş ve yanlış aktarıyor olabilirim. Kaskomda 0 araç klozu mevcut ve 12 ay geçerli. Ancak hasar bedelinin (15.000 TL) aracı gerçek anlamda perte çıkarmak için yeterli yüzdesel oranda değil. Pert talebime karşılık Liberty Sigorta'dan ilk teklif 36.000 TL olarak geldi. 43.500 TL gibi bir değer ödenmesi için hasar masrafı yetersiz. 38-39.000 arası rakam düşündüğümü söyledim. Buna rağmen 39.000 TL ye kadar pazarlığımı sürdürdüm.
kaskoyu çok sıkıştırma şansım yok, çünkü onarım kararı alınmış. Hayır dediğim noktada onarımla karşı karşıya kalacaktım
quote:
Orijinalden alıntı: Buffa
Perte çıkartabilmek için neler söylediniz , bağırdınız mı yada hakaret ettiniz mi? Bu konuda vereceğiniz bilgiler hepimize faydalı olabilir.
:)
İnanın yapı itibariyle ne bağırıp çağırmaya, ne hakaret etmeye hatta ve hatta pazarlık yapmaya alışkın değilim. Aksine pazarlık becerimin olmadığını Liberty Sigorta ile yaptığım görüşmelerde öncelikli olarak dile getirdim. Sadece onlara, kazalı araca orjinal bir şekilde onarılsa dahi binmekten keyif almayacağımı, mümkünse pert kararının benim için daha iyi olacağını belirttiim. Hatta pazarlık 38.500 seviyesindeyken onlara 1-2 saat daha düşünmeleri, üst makamlardan olur almaları için için süre verdim. Acelemin olmadığını, ricamın pert yönünde olduğunu tekrar tekrar söyledim
Sonuç 39.000 TL okeylendi
geçmiş olsun. önemli olan araçta bulunanların bir zarar görmemesi. pert durumuna şaşırdım ama perte çıkmasını sizin içinize sinmemesi durumundan ve ikinci elde çıkabilecek sıkıntılardan dolayı olumlu buldum.
quote:
Orijinalden alıntı: paanther
geçmiş olsun. önemli olan araçta bulunanların bir zarar görmemesi. pert durumuna şaşırdım ama perte çıkmasını sizin içinize sinmemesi durumundan ve ikinci elde çıkabilecek sıkıntılardan dolayı olumlu buldum.
Çok teşekkürler,
Bahsettiğim gibi, servisteki işçiler bile şaşkınlar bu duruma
bu arac nasıl perte cıkar.....sasırdım esınıze bır sey olamması sevındırıcı ....
geçmiş olsun,transite beşyüz harca devam yola olur herhalde ...
quote:
Orijinalden alıntı: kjj
bu arac nasıl perte cıkar.....sasırdım esınıze bır sey olamması sevındırıcı ....
Teşekkür ederim,
Tabii ki eşime bir şey olmaması en önemlisi. Ancak devamında ki gelişmelerde moral oldu bir nevi
quote:
Orijinalden alıntı: ONDERBEY
quote:
Orijinalden alıntı: 19can84
Aracın sıfırı 43.500 TL ye verilebiliyordu ancak yakın tarihte EURO 4 motorlu olması nedeniyle satıştan kalktı diye biliyorum. Yanlış duymuş ve yanlış aktarıyor olabilirim. Kaskomda 0 araç klozu mevcut ve 12 ay geçerli. Ancak hasar bedelinin (15.000 TL) aracı gerçek anlamda perte çıkarmak için yeterli yüzdesel oranda değil. Pert talebime karşılık Liberty Sigorta'dan ilk teklif 36.000 TL olarak geldi. 43.500 TL gibi bir değer ödenmesi için hasar masrafı yetersiz. 38-39.000 arası rakam düşündüğümü söyledim. Buna rağmen 39.000 TL ye kadar pazarlığımı sürdürdüm.
kaskoyu çok sıkıştırma şansım yok, çünkü onarım kararı alınmış. Hayır dediğim noktada onarımla karşı karşıya kalacaktım
liste fiyatı şu an 46 binin üstünde, gerçek fiyatı nedir bilmiyorum.
hatayı karşı taraf üstlendiğine göre hasarı zaten karşı tarafın trafik sigortası ödeyecek, aracı da bu haliyle bile 25 bin'in üstüne çok rahat satar bence.
gerçi siz memnunsunuz ve önemli olan cana gelmemesi tabii....