Öncelikle geçmiş olsun, olayın istediğiniz gibi anlaşmalı pert olarak sonuçlanmasına ve eşinize birşey olmamasına sevindim, inşallah bir daha böyle kaza yaşamazsınız. Bu arada krokiniz gerçekten güzel olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: ipo_aga
Geçmiş olsun diyorum öncelikle yalnız 4 büyük kazası var demişsiniz ve hiç birinde hatası yok demişsiniz. Biraz garipsedim ama olmayacak durum da değil...
Öncelikle geçmiş olsun. Bende 10 senelik şoförüm benim de 4 tane kazam var ancak arkadaşın dediği gibi hiç birinde benim hatam yok. Türkiye de olmaz diye birşey yok.
Hatta size garip birşey söyleyeyim. Kazayı yapan arkadaşın eşi Ankara trafiğinde deneyim sahibi bu gerçekten zor bir iş ( hele ki iş çıkış saati Kızılay da araç kullanmak ) Çok sık uzun yol yaptığım için hemen hemen her şehrin trafiğini biliyorum. ancak İstanbul a geldiğim zaman kendimi acayip rahat hissediyorum. Sanki sürücülerin nerede ne yapacağını biliyorum en son kazayı 15 gün önce Ankara da kar yağarken yaptım. Ben zincir takarken bir araç bana sol kapıdan vurdu...
Yani olmaz diye birşey yok. Ama şunu bir daha anladım sakınılan göze çöp batıyor
hocam büyük geçmiş olsun bizdeki araçlar kaskosuz da bu tarz bi kaza yapsak pert aklımızın ucundan geçmez iyi olmuş bu iyi :)
quote:
Orijinalden alıntı: haker01
Öncelikle geçmiş olsun. Bende 10 senelik şoförüm benim de 4 tane kazam var ancak arkadaşın dediği gibi hiç birinde benim hatam yok. Türkiye de olmaz diye birşey yok.
Hatta size garip birşey söyleyeyim. Kazayı yapan arkadaşın eşi Ankara trafiğinde deneyim sahibi bu gerçekten zor bir iş ( hele ki iş çıkış saati Kızılay da araç kullanmak ) Çok sık uzun yol yaptığım için hemen hemen her şehrin trafiğini biliyorum. ancak İstanbul a geldiğim zaman kendimi acayip rahat hissediyorum. Sanki sürücülerin nerede ne yapacağını biliyorum en son kazayı 15 gün önce Ankara da kar yağarken yaptım. Ben zincir takarken bir araç bana sol kapıdan vurdu...
Yani olmaz diye birşey yok. Ama şunu bir daha anladım sakınılan göze çöp batıyor
Evet Türkiye'de olmaz diye birşey yok. İnsanlarımız, yani bizatihi bu yazıyı ben ve okuyan siz de dahil olmak üzere hepimiz, trafiğe araç kullanmak, a'dan b'ye gitmek için değil resmen ölmek, öldürmek için çıkıyoruz. Anormal normal Türkiye'de. Önlenebilecek türden bu kadar kazanın olduğu bir memlekette, iki parça boya yüzünden araçların fiyatlarının bu kadar değişmesi ise bambaşka bir tartışma konusu..
Resim gönderemiyorum yoksa kaza resimlerimi yollardım size. 2011 Mondeo aynası Ankara sanayide 250 TL işçilik hariç Uzun yol yapacağım param yok diye ağlayıp 200TL ye zor aldım.( Kasko yapacak ama sol ayna olmadan nasıl araç kullanayım )
Ya ısıtması - mekanizması vs.. her şey çalışıyor Camcıdan ayna kestirip silikonlasak 30 TL etmez. Ama plastik kısmın dişleri kırıldığı için tutmuyor. 2 tane plastik + ayna ki sinyalsiz Focus aynası oda ( enjeksiyon ve imalat bilgim var )için sanayi de çıkmacı 250 TL diyorsa.....
Gerisini siz doldurun...
@Arbies, teşekkür ederim
@bangsuui teşekkür ederim.. kroki gün geçtikçe benim de hoşuma gidiyor. Bir daha çizmek nasip olmaz hiçbirmizie inşallah
@haker01 teşekkür ederim.. Ankara trafiği gerçekten çok zor. İstnabul trafiğinden daha tehlikeli buluyorum. Ama Antalya trafiğini daha doğrusu sürücülerini tarif etmek çok zor
@can_dmr teşekkür ederim. Aman ağzınızdan yel alsın, kaza bela gelmesin başınıza
quote:
Orijinalden alıntı: Atmosphere
çıtır pert. sigorta şirketi bayıla bayıla pert kararı almıştır. 2 ay sonra aracı sahibinden.com'da satışta görebiliriz
Haklısın aslında ama oradan güvenip pert kayıtlı araba alınır mı sence Ben günlerdir düşünüyorum...
Olayın üzerinden biraz zaman geçmiş,umarım izleri ve hatıraları silinmiştir, sanırım yeni aracınızıda almışsınızdır Allah'ım tekrar kaza bela göstermesin, Merak ettim liberty sigortadan paranızı alabildinizmi ve yeni aracınız için kaskoyu hangi firmadan yaptırdınız?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme