Şimdi Ara

Kaza yaptım BMW 3.20 acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acayip zor durumdayım.Araç 2011 bmw 320. Park ettigim yerde arkadan cıkan adam dokundurmuş ve sol arka stop lambasının dış plastigi kırılmış ve sol tarafta coküntü var .Nekadara patlar bana . Arabanın kosifler garantisi mevcut ama garanti bu tür durumları kapsıyormu? Boya olmadan cozülebilirmi ? Çözülürse nekadara çözülür acil yardımlarınızı bekliyorum ! Araçta validenın aracı bu telaş ondan .

• Öncelikle geçmiş olsun. Garantiden hiç bir şey olmaz. Sizin işiniz kasko ile. Stop lambaları genelde tek parça oluyor o yüzden komple değişmesi gerekecektir(Ya cebinizden vereceksiniz yada kaskodan yapılacak. Bazı şirketler bu tip şeyler için hasarsızlığı bozmuyor bazılarıda bozuyor buna dikkat etmek gerekli.). Göçük içinde çizik falan yoksa sadece kaporta göçüğü ise boyasız olarak düzeltilebilir diye düşünüyorum. Resim koyarsanız daha kolay fikir verebiliriz. Göçükle ilgili.
  • Geçmiş olsun arkadaşım.Hiç telaş yapma ilerleyen aylarda gülüp geçeceksin içini ferah tut hepsini halledersin.
    Öncelikle kasko acentasını ara , böyle böyle kasko bozuladan bu işlemi karşılarmısınız diye sor.Eğer karşılarlarsa sorun çözülür.Ama karşılamazlarsa yetkili servise git bir sor ne kadara olurmuş, hangi işlemlerden geçer diye ?
    Yetkili servis çok para isterlerse , hangi şehirde oturuyorsan özel bir servise gidip sor ne kadar olur diye ?
    Sen yine de bir resim koy da bakalım.

Hiç bir şey yapamıyorsan annene git durumu anlat.Sonuçta senin hatan değil.Geçmiş olsun tekrardan
  • Öncelikle cok teşekkürler yardımlarınız için arkadaşlar ama ben bu işi cebimden , kasko delinmeden halletmeyi düşünüyorum . Arabanın stop lambasının tüm işlevi çalışıyor , hatta bilirsinizki zaten en basit elektronik aksanda sıkıntı oldugunda araba car car bagırıyo bmwlerde , ayrıca denedim hiç bir sorun yok. Sadece dış plastiginden kırılan parçalar var ve kaportanın sol çaprazı göçük.Dikkatle baktım boyanın cıktıgı bi durum yok . Arabayı kaskosuz kendi servisinde halletmeyi düşünüyorum , budurumdada kaça patlar bilemiyorum . Bugün götürücem kosiflere ama neyle karsılascagımı bilmeden sizlerede bi danışayım dedim.

Ayrıca bu tür durumları orjinali gibi boya sürmeden sanayidede halledebilirmiyim sizce

Valideyede söyleyemiyorum üzülecek diye , cok takar bu tür durumlara her nekadar benım sucum olmasada :)

Tesekkürler şimdiden yardımlarınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestyle -- 18 Haziran 2012; 7:39:53 >

• Sen bir fotoğraf koy, ona göre yorum yapalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.