Selamlar herkese, bugün trafik kazası yaptım karşı taraf arkadan vurdu. Aşağıya indi tutanak tutalım dedim seninle mi uğraşıcam dedi arabasına bindi ve kaçtı. Plakası elimde mevcut. Adliyeye gittim suç duyurusunda bulundum şimdi ne yapmalıyım? Teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaza yaptım karşı taraf kaçtı ne yapmalıyım?
-
-
Plakasını polise trafiğe bildir. Kuzu kuzu uğraşacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olay yerinden ayrilmadan polis cagirmaniz gerekiyordu.
savcilik ifadeye cagiracak, sonrada takipsizlik verecek. akside olabilir tabii ama benim tecrubem bu sekilde.
-
Olay yerine polis çağırmış mıydınız?
-
aracınızı olay yerinden kıpırdatmadan polis çağırmanız lazımdı. onlar olay yeri tespit tutanağı hazırlayıp bir kaç gün içinde olayın olduğu bölgenin polis karakoluna raporu hazırlıyorlar. sizin bu arada olay anında vuran aracın resimlerini çekmiş olmanız işinizi kolaylaştırır. Daha sonra karşı tarafın ifadeye çağırırlar. siz Aracınızı cepten yaptırırsiniz . kaskonuz varsa kaskodan yaptırın. Cepten yaptırdığınızda karşı tarafı hasarınızın tazmini için mahkemeye vereceksiniz. Kaskodan yaptırırsanız bu işlerle kasko uğraşır alır parasını. geçmiş olsun.
-
Olay yerini terk ettiğiniz için zarar ettiğinizle kalırsınız...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X