Şimdi Ara

Kaza yaptım kim suçlu? fotolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubiks_cube -- 29 Eylül 2012; 19:04:20 >

• Hızınız önemli, yolu ortalayarak gittiğiniz için 8 de 1 sizde, 8 de 7 yola bodoslama çıkan fiatta.
  • sağdan gitseniz adam rahatlıkla dönerdi sanıyorum?adamda sağa dönecekti galiba solunu kontrol etti sizi geç farketti.
  • yan yoldan çıkan araç her zaman dikkat etemek zorunda...
  • Suçun büyüğü onda. Eğer hızınız da normalse sizde "Türkiye'de araç sürdüğünü unutmak" dışında pek suç yok...

http://turkey.usembassy.gov/driver_safety.html

Aşağısı Amerika Hükümetinin Türkiye'yi ziyaret edecek vatandaşlarına uyarısından alıntıdır. Sayfa adresi yukarıdadır.

The cardinal rules of safety to survive Turkish driving are:
    Drive defensively
    Avoid driving at night.
    Never let emotions affect what you do.
    Expect the unexpected.

• peki birşey daha sorcam; tutanakta bulunan görüşleri dikkate alıyorlar mı? ben pek dikkate almadıklarını duydum?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubiks_cube -- 28 Eylül 2012; 0:22:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mahkeme olursa her şey dikkate alınır.

Burada en büyük hata belediyede. Kalabalık ve görüşün açık olamdığı bölgede hiç değilse yer işaretlemesi yapılmalıydı.
  • Hangi araç sizin özellikle bakmadım. Yol tek şerit ise Albea direk suçlu. Yol gidiş geliş ise Polonunda kusuru var 5-2 olarak dağılır buyuk ihtimal.
  • Yol bir gidiş bir geliş ise eksper onu suçlu bulsada sen burada bana kabahatli gibi geldin. adam yola bağlanırken, ki ben dahil tükriye'deki herkes arabanın gelen yönüne doğru bakar, senin azıcıkta olsa sağdan kendi yolundan gitmen gerekiyordu. sen suçlusun demiyorum ama temizde değilsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncrdbl

Aşağısı Amerika Hükümetinin Türkiye'yi ziyaret edecek vatandaşlarına uyarısından alıntıdır. Sayfa adresi yukarıdadır.

Expect the unexpected.

Geçmiş olsun. 8de1 ya da 8de2 kısmı size patlayacak gibi geldi bana.

• FIAT sürücüsünün sağdan gelen araca öncelik tanıması gerekiyordu, genel kural bu FIAT tamamen suçlu bence
  • Çift yönlü yolda siz soldasınız, ama sağa kırabiliyorsunuz çünkü sağınızda araç yok, yani birini solluyor değilsiniz.. Bu şartlar altında neden soldan gittiğinizi anlayamadım..

Konuya dönecek olursak, ben de size yarıya yakın kusur düşeceğini sanıyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında albea sağa dönüyorsa bence siz suçlusunuz.8e1 biraz iyimser olmuş bence.
  • yarı yarıya gelir gibi, hatta size fazla bile gelebilir. adamın yapması gereken geliş şeridine bakmak sonuçta. sizin şeridinize hiç girmeden dönebilir.
  • Belli olmaz burdan tam belli değil ..
    Geçmiş olsun yinede..
    Allah Beterinden Korusun
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrM's -- 28 Eylül 2012; 23:22:58 >
  • Fiat sağa dönecekse ki tekerler sağ tarafa doğru sağa döneceğini farz ediyorum, karşı seritten gitmiş sayılıyorsunuz. Her türlü suç size kalır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncrdbl

Suçun büyüğü onda. Eğer hızınız da normalse sizde "Türkiye'de araç sürdüğünü unutmak" dışında pek suç yok...

http://turkey.usembassy.gov/driver_safety.html

Drive defensively
    Avoid driving at night.
    Never let emotions affect what you do.
    Expect the unexpected.

Vay be trafiğimizin ünü Amerikalara kadar gitmiş.

• Siz onun sağından geldiğiniz için size yol vermek zorunda. Bu durumda suçlu o...

Fotoyu merak ettimde, neden insanlar albeanın başında toplanmış, sizin araca kimse bakmıyor?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.