Şimdi Ara

kaza yaptım ltfen bilgisi olan yazssın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arabayı ben 10ytl aldım pert olursa sigorta sana 6.yada 7 öder diyorlar doğrumudur bu konuda bilgisi olan cvp yazssın ltf. çok tşkler

• Öncelikle gecmiş olsun...Aracınızı kasko fiyatından ödemezler...2-3 yerden aracınızın ikinci el fiyatını baz alıp bunların ortalamasını size öderler...
  • arkadaşım önce geçmiş olsun
    sayın brava neden kasko bedelini ödemiyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: iyi kötü çirkin

arkadaşım önce geçmiş olsun

en kısa cevap şu çünkü işlerine gelmiyor, sonuçta şirket az para ödemek için çamura yatıyor ve evet ben senin aracını sigortalarken atıyorum 10000 lira üzerinden prim aldım ama bu primin karşılığı olan 10000 lirayı ödemem senin araban 8000 eder diyor ve o şekilde ödüyor. yasalarımız buna nasıl izin veriyor bunu merak ediyorum, resmen adam kazıklama aslında...
  • aracın kasko bedeli üzerinden kaskolanmasının anlamı nedir öyleyse
    zaten alım satımda da bunun üzerinden noter işlemi yapılıyor
    ancak araç sahibi mağdur duruma düşünce idare et mi oluyor
    pert olunca kaskolanmış değer üzerinden para ödenmeli ayrıca bu değer %10 artırılabiliyor
  • bilgim yok ama öyleyse tam bi saçmalık
  • quote:

Orjinalden alıntı: suicide

quote:

Orjinalden alıntı: iyi kötü çirkin

arkadaşım önce geçmiş olsun

en kısa cevap şu çünkü işlerine gelmiyor, sonuçta şirket az para ödemek için çamura yatıyor ve evet ben senin aracını sigortalarken atıyorum 10000 lira üzerinden prim aldım ama bu primin karşılığı olan 10000 lirayı ödemem senin araban 8000 eder diyor ve o şekilde ödüyor. yasalarımız buna nasıl izin veriyor bunu merak ediyorum, resmen adam kazıklama aslında...

bu sigorta sirketlerinin genel mantigi ayni galiba avrupada da bu sekilde arabanin tam bedelini odemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 3 Şubat 2009; 1:30:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sana devletin gelir idaresinin linkini verdim tüm model yılları ve motor hacimlerine göre biçilen değerleri gösterdim sen hala tivayetlerle hareket etmekte ısrar ediyorsun. diğer açtığın konuda sen kimden ne bilgisi bekliyorsun hala?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.