Şimdi Ara

Kaza Yaptım.Sizce Pert Olur Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
4.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Kaza Yaptım.Sizce Pert Olur Mu? Kaza Yaptım.Sizce Pert Olur Mu? Kaza Yaptım.Sizce Pert Olur Mu?

Arkadaşlar e-5'te yoğun trafikte önümdeki aracın durması sonucu bende durdum.Fakat uyuyan bir servis şoförü aracıma hiç frene basmadan arkadan çarptı ve bende onun etkisiyle öndeki araca çarptım.emniyet kemerlerimiz takılı olduğu için yara almadan kazayı atlattık,cana geleceğine mala gelsin.
    Sorum ise aracın pert olma ihtimali nedir,ne değildir? 2 airbag açık ve göz ucuyla değişmesi gereken parçalar: ön-arka tampon,stoplar,farlar,radyatör ayrıca yağ kaçırıyor,ön panjur,arka bagaj kapağı,ön kaput.
     Kaza Yaptım.Sizce Pert Olur Mu? Kaza Yaptım.Sizce Pert Olur Mu? Kaza Yaptım.Sizce Pert Olur Mu?

• Pert olmasi zor gibi. Bu servis soforlerinin cogu ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper17

Pert olmasi zor gibi. Bu servis soforlerinin cogu ..

Sormayın,cidden ciddi denetime tabi tutulmalı.Yalnız kapılar falan çok zor açılıyor acayip bir kasma var ama yine de bilemiyorum kimi insan zor diyor kimisi kesin diyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaz002

quote:

Orijinalden alıntı: viper17

Pert olmasi zor gibi. Bu servis soforlerinin cogu ..

Sormayın,cidden ciddi denetime tabi tutulmalı.Yalnız kapılar falan çok zor açılıyor acayip bir kasma var ama yine de bilemiyorum kimi insan zor diyor kimisi kesin diyor..

Sigorta sirketinin tutumuna da bagli. Pert edince bile malumunuz para kazaniyolar. Sizden masraf adi altinda paralar kesiliyo, pert olarak baska birine/sirkete satiliyor.

Yerli/yan sanayi/muadil parca kullanma yetkileri var sanirim. Bi surpriz cikmazsa sasi de asiri oynama yoksa pert olmaz gibi. Pert olursa 2-3 hafta sonra tamponlar takili, lokal boyali olarak sahibinden.com da goruruz zaten

• Pert olsun istiyorsaniz az birsey bastirin,cikartiyorlar zaten. Gecmis olsun.

• Hocam kapılar zor açılıp kapanıyorsa, kasma yapıyorsa bunu mutlaka belirtin. Biraz bastırın perte çıkartın. Zira yapılsa bile hem kaput hem bagaj değişmiş ki zaten aracın geçirdiği kaza da mesela beni caydıracak kadar ağır, çok değer kaybı olur.
  • Sahibinden ilanını görür gibiyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pertimsi gibi

• Bence pert olmalı. Satarken bu hasar insanları uzaklaştırır. Pertcçıkınca bir kaç ay sonra final otomotiv gibi şirketlerde "Çıtır hasarlı" diye görürüz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airbag açılmış ve kkapılar zor açıldığına göre dileklerde oynama olabilir. Perte çıkar gibi

• Eğer perte çıkması kesin değilse al bi balyoz giriş arabaya.

Edit:çok geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scutigeromorpha -- 5 Ekim 2015; 7:46:54 >
  • Muhtemelen pert olur.

• Hertürlü pert eksperide arayın ben bu arabaya binmem perte çıkarın de sovtaj yapsınlar çıkar zaten
  • Bu darbede şaselere bişey olmamıştır kapılar çamurluklar sıkıştırdığı için açılmıyordur.

Aracı yetkili servise çektirin, özel servis isterlerse kabul etmeyin.Radyatörler ve panel hasar aldığı için büyük olasılıkla araç perte çıkacak.Bunlar hasar almadıysa çıkmayabilir çünkü parçası ucuz bu arabanın.
  • Çok geçmiş olsun.
  • Servise çekilirse muhtemelen pert e çıkarır sigorta şirketi zaten.

Benim asıl merak ettiğim bu tür bi kazada suç oranı nasıl paylaştırılacak. Tüm hasarı en arkadakine mi kitleyecekler.

• Merhaba.
    Esnafın "Çıtır hasarlı" dediği türden.
    En fazla 5.000 TL' ye toplanıp sıfır gibi yapılır.

• Eğer talep ederseniz, aracınız kesin pert. sıkıntı etmeyin.
    Önden-Arkadan hasarlı ve airbagler açılmışsa kaçarı yok.

Ama siz istemezseniz pert olmasını, pert etmezler uygun fiyata tamir önerirler.
  • Pert olması gerek eğer baskı kurmazsanız ağır hasar verecekler.
  • Pert olur gibi.
    Gecmis olsun cok.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.