Şimdi Ara

KAZA YAPTIM (ss'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir saat kadar önce Isparta Işıkkent sitesinin orada kaza yaptım

Aracımla yolun sağ tarafındaki serçenin önüne yanaşırken, serçeyi sürücüsü muhtemelen alkollü 50 yaşında bir adam aynaya bakmadan sinyal vermeden hareket edince benim sağ kapıdan girdi

KAZA YAPTIM (ss'li)

KAZA YAPTIM (ss'li)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratciftc -- 30 Ekim 2011; 19:35:38 >

• Geçmiş olsun
  • Öncelikle geçmiş olsun. Karşı tarafın sürücüsü alkollü ise sigortası kazayı karşılamıyor diye biliyorum...
  • teşekkür ederim
  • Bende kaza diyince baya araba takla falan attı sandım.

Geçmiş olsun. Daha kötüsüde olabilirdi. Bu tür şeyleri kazadan saymıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

Öncelikle geçmiş olsun. Karşı tarafın sürücüsü alkollü ise sigortası kazayı karşılamıyor diye biliyorum...

hocam ben de ilk defa kaza yaptım prosedür nedir tam olarak bilmiyorum ama tutanağı kendimiz tuttuk yani sonuç olarak alkollü olduğu tespit edilmedi
  • Polise haber verdiniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun. evt alkol varsa karşılamaz. gerçi alkol olsada yokmuş gibi davranın yoksa serçeci nerden para bulupta boyatacak gerçi onun t. sigortası var mıdır oda soru işareti...
  • Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Bende kaza diyince baya araba takla falan attı sandım.

Geçmiş olsun. Daha kötüsüde olabilirdi. Bu tür şeyleri kazadan saymıyorum

İlahi seni ya :D

indir döv bu adamı alkollü araç kullandğı için.. Töbe est...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janeiro

Polise haber verdiniz mi?

verdik aslında ama polis maddi hasarlı kazalarda tutanağı kendimiz tutmamız gerektiğini söyledi nasıl yapacağımızı gösterdi ve gitti
    ben de sonradan çaktım adamın alkollü olduğunu zaten polisi arıyorum kendiniz halledin diyip kapatıyor 3. kez ısrarla arayınca ekip gönderdiler sağolsunlar onlar gittikten sonra bidaha aramadım açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

geçmiş olsun. evt alkol varsa karşılamaz. gerçi alkol olsada yokmuş gibi davranın yoksa serçeci nerden para bulupta boyatacak gerçi onun t. sigortası var mıdır oda soru işareti...

ben de öyle düşünerek birdaha çağırmadım polisi adam 590 lira ceza ödeyeceğine benim arabayı yaptırsın bu arada sigortası var tabi belge sahte değilse
  • geçmiş olsun.Aksilikler peşpeşe gelir.dikkat edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratciftc

quote:

geçmiş olsun. evt alkol varsa karşılamaz. gerçi alkol olsada yokmuş gibi davranın yoksa serçeci nerden para bulupta boyatacak gerçi onun t. sigortası var mıdır oda soru işareti...

ben de öyle düşünerek birdaha çağırmadım polisi adam 590 lira ceza ödeyeceğine benim arabayı yaptırsın bu arada sigortası var tabi belge sahte değilse

iyi etmişsin zaten polis gelse cıngar çıkarır polis ikinizede cezayı kitlerdi bu arada bende büyük bir kaza sandım ya büyükme daha bugun gözümün önünde petrolün içinde buna benzer bişey oldu büyütecek bir durum yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muratciftc

quote:

iyi etmişsin zaten polis gelse cıngar çıkarır polis ikinizede cezayı kitlerdi bu arada bende büyük bir kaza sandım ya büyükme daha bugun gözümün önünde petrolün içinde buna benzer bişey oldu büyütecek bir durum yok.

aynen öyle hergün trafikteyiz bunlar olağan şeyler tabi
    adam kazadan sonra arabayı geri cekti dedi ki ben hareket halinde değildim duruyodum diyorum ki sen arabayı geri çekmedin mi şimdi yoo hayır sen ilri çektin diyo hani derler ya sabaha mı bırakırsın diye

• Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangsuui

Geçmiş olsun.

geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler
  • sadaka çoğu zaman önune geçebiliyor ! geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtyrty

sadaka çoğu zaman önune geçebiliyor ! geçmiş olsun.

haklısın hocam aldığımızdan beri millet nazar değicek nazar değicek derken değdrdiler arabaya
  • Birşey yok bunda yahu,canınızı sıkmayın.
    Gölcükte falan kafayı çekmiş dönüyordur kesin
    Kaskodur sigortadır halledersiniz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.