Şimdi Ara

Kaza yaptım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün yolumda giderken birisi anayola çıkarken kaydı ve bana vurdu sağ arka kapı ve çamurluk hasar aldı sizce kapıyı değiştirmelimiyim özel sernis 5000 yetkili serbis 8000 dedi.yoksa sanayide 2000 yaptırsam negibi sonuç alırım
    Kaza yaptım yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yetkili serviste değiştirin güle güle kullanın satarkende fotolari gösterin isine gelen alır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam gibi usta bulup sanayide yaptırırım. Fotosunu gösteririsiniz satarken

• Saol Hocam yetkili servis çok şişiriyo 8 ile on arası dediler satarken anlatamama gibi bi sıkıntı oluyo adam uğraşmamk için kapıyı değişecekk diyo kafadan halbuki tamir yapılabilir.

• Yetkili serviste neden yaptırmıyorsunuz? Zaten kusurlu olan siz değilsiniz. Ben olsam yetkili servisi tercih ederdim.
  • Kapı değişek ve şişirme bi 8000 satarken anlat dur😕😕

• Sanayide bir usta bulup yaptırmanız daha iyi olur gibi. Tramer kaydı yüksek olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yetkili serviste yaptırırsanız kapı+çamurluk kesin değişecek. Hatta marşpiyelde değişebilir, çamurlukla bağlantı noktasındahasar var çünkü. Geçmiş olsun.

Düzenleme: eğer aracınızın rengi inci beyazı(sedefli) ise renk tutturma problemi yaşanacaktır bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightblueist -- 8 Şubat 2020; 23:49:50 >
  • Satarken resim ve belgeleri gosterirsin servisde sifir kapi taktir .... Sanayide 2binede yaptirsan expertte islrm gormus kapi diyecek ne oldu kisminda yine kaza olayi cikicak ....Bu arabayi alicak olsam servisde kapisi degismis olani alirim sanayi de yapilicak iscilik sonrasi kapidan trim sesi gelme olasiligi yuksek

• Siz bu sigorta/kasko şirketlerine niye para ödüyorsunuz ki..
  • Hakikaten çok saçma kaskoya sigortaya o kadar para verip yetkili serviste niye yaptirmiuorsunuz ki ? Zaten sizin suçunuz yokmuş boşver orjinallerini taktir fatura ve kayıtları al ilerde satarken gösterirsin resmide gösterirsin satilir temiz bir şekilde

• Sağlam çakmış. Çok takma hasar kayidina iyi bir yerde yaptır. Her genç kizin başına gelenlerden biri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 9 Şubat 2020; 2:25:59 >
  • Servislik bir duruk yok bence çıkma kapı çamurlukla beraber yapınca maks.2.500-3.000 lira tutar

• Yetkili servise verin hocam. Fotoğrafları da saklayın işte satarken gösterirsiniz kaza fotoğrafları bunlardı diye. Geçmiş olsun
  • 8000 hasar bir kapı değişimi için normal.
  • seranat-36 S kullanıcısına yanıt
    Karşı taraftan tazminat alma imkanınız varsa servise gidin kesinlikle. Zaten zararınız bir kısmı tazminatla karşılanacak.

Arkadaşımın babasının aracına arkadan vurdular, servise gitmedi dışarda yaptırdı araç dikiş tutmadı daha.

• 2000 e yaptir sanayide. Tramersiz olur satarken fotoyu gosterirsin.

• Tutanak tut sigortadan yetkili serviste yaptır. %100 karşı tarafın kusurlu olduğunu varsayıyorum. 8-10 bin ne kadar tutarsa o miktarı da karşı tarafın sigortasından alabilirsin. Hem aracın yetkili serviste yapılmış olur hem de hasar miktarı cebine nakit olarak girer. 2 bine yaptırsan da eksperde ortaya çıkması daha kötü.

• bu kaza eksperde çıkacak o zaman satarken anlatman zor..

servise git orjinalini yaptır en doğrusu ben öyle yapmıştım mesela..

bu kasko bu günler için var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.