Bildirim
Kaza yaptım yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gerdirme saç olduğu için tamiri biraz zor olabilir hatta hiç olmayabilir .usta işimde iyi kusursuz olacağının garantisini veriyorsa tamir daha iyi -
serviste yapılan kayıtlı işlemi sanayiye tercih ederim. hatta ahmet mehmet ustada onarılan araç yerine serviste değişen parça olan aracı tercih ederim -
Yetkili serviste yaptır, elinde fotoğrafın da var. Ben alıcı olsam yetkili serviste yapılmış ve de fotoğraflı 8000 tl hasara takılmam.
Zaten suçsuzsunuz hocam, yaptırın gitsin tertemiz çıkar arabanız. Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
Kazasız sürüşler dilerim. -
Amin hacam saol. -
Yetkili servise gidin size tavsiyemdir.Ayrıca sol arka dingili de kontrol ettirin... -
Balansta bozulmuş gibi sanki inş daha fazla sıkıntı yaratmaz -
Geçmiş olsun...Tutanak falan tuttunuz sanırım... -
Zaten suçlu olduğunu kabul ediyo ehliyetide yeni almış bi çocuk tutanak benim lehinde. -
Tabi söylediğinz durum kafamada takılmıyo değil yetkili olan her zaman sıkıntısız olur. -
Yetkili servisde yaptırın. Resimleride saklayın. -
Yetkili servisde yaptırın. Resimleride saklayın. -
Yetkili servislik bir durum yok bence çıkma kapı bulup çamurluğda onarınca güzel bir ustada maksimum 2.500 3.000 civarı bile tutmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 9 Şubat 2020; 1:3:5 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
serviste yapılan kayıtlı işlemi sanayiye tercih ederim. hatta ahmet mehmet ustada onarılan araç yerine serviste değişen parça olan aracı tercih ederim
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X