Şimdi Ara

kazalı araba aldık. büyük sorun var (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
5
Favori
109.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
129 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyiki yazmişsin pert araba bakanlara kapak olsun. bende dusunuyodum bu aralar cikma bi arac.
    araba tutulan bi araba, oto kiralamaciya kiraya verirsin. zararini cikarinca da satarsin. biraz ucuz verdimmi hemen gider. aliciyada anlatirsin durumu tabiiki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midem bulandı.
  • Pert araba almak kendi canını hiçe saymaktar. O arabalar yapılırken milimetrik ayar yapılıyor. Öyle parçaları değişti sorun ortadan kalkı olmuyor. Saatte 120 yle giderken sende ilk sahiplerinin yanına gidersin.
  • ekşi sözlük
    ekşi sözlük - kutsal bilgi kaynağı
    https://eksisozluk.com/entry/88135632

quote:

son yıllarda yaşanan trafik kazalarını elimdeki bu ipuçlarıyla taradım:

kaza bir scirocco ile gerçekleşti
    kazada 3 kişi öldü bunlardan birisi bebekti
    kaza bir kamyona arkadan çarpmak suretiyle gerçekleşti
    çarpılan kamyonda inşaat demiri yükü vardı
    inşaat demirleri (her bir demeti on metreden uzun ve ağırlığı tonlarca olan demirlerin muazzam sürtünmeye ve dorsenin arka kapağının mukavemetine rağmen) sürücü kabinine girerek arka koltuğa kadar saplandı
    -veya kurallara aykırı olarak arka kapak olmadan açık kasada dışarıya taşmış durumdaydılar-

bu bilgiler ışığında gerçekleşmiş hiçbir kaza haberi bulamadım.
    can sıkıntısından girilen bu entry kendini imha edecek.

• Bu ne len!

Stephen King romanı gibi olay...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır koku dediğinde doğrudan aklıma geldi, siz hiç şüphelenmediniz mi ? O kokunun yıkama veya temizlikle gideceğini sanmıyorum. Zaten psikolojik olarak binmek istemeyeceksiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çoluk çocuk konuyu basmış ve aralarında bazıları inanmış normaldir konu dışı nede olsa
    https://forum.donanimhaber.com/sizce-durumum-iyi-mi-kotu-mu--137170571#137170571

Adam 1 milyondan fazla kredim var teknem var zenginim diye fake konular açmış böyle bir hikaye ile milleti trollemesi ayrı bir olay DH kullanıcıları böyle ne ara saf oldu
  • At arabası alsaydın bundan iyiymiş.

• Kıyamet Senfonisi kullanıcısına yanıt
    şeytan diyor sok şunun gözüne bütün malvarlığını, apışıp kalsın. sonra vazgeçiyorum. sen hayatta birşeyi başaramıyorsan ben ne yapayım. teknem. ar demişim. ikinci el bi tekne 3 tane iphone x fiyatına be. yurtdışına gidiyormuşum. sana 100 liraya yurtdışı bileti bulayım 5 dk da. borcum var demişim 1 milyona yakın. bu övünülecek birşeymi ki yalan yazayım. bugün bi ev kredisi 500.000 den az değil be. hayattan zerre anlamıyorsun gelmiş bana sözle laf çakıyorsun. show tv ye çıktığımda inş burada olursunda ağzının payını veririm.

• retrocr kullanıcısına yanıt
    Plakayı gizliyerek fotograf atarmısınız hocam arabanın öyle inanırlar

• Arda1043 kullanıcısına yanıt
    tv çekimi kesinleşince yayından önce atıcam. son anda vazgeçme durumu olursa boşuna arabayı ifşa etmek istemiyorum. bana hukuksal destek sağlama sözleri var. hatta kanlı parçaları ve kurumuş doku parçalarınıda paylaşıcam. annem, ölen kişilerin mezarına ziyarete git diye tutturdu.

• Ben olsam haber kanalının roportaj teklifini kabul etmezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgill -- 26 Mart 2019; 18:42:21 >
    Kanalın verdiği söz yazılı beyan edildi mi yoksa verilen söz yazılı olmadan mı söylendi?
    Merakımdan soruyorum allah yardımcınız olsun.
    Bende foto varsa merak ettim bi bakalim

• Midem bulandı. Geçmiş olsun.
  • mcgill kullanıcısına yanıt
    sözlü beyan ettiler. aslında pek güvenmemek lazım. çiğköfteci ali usta olayında gördük nasıl davrandıklarını. ek olarak şunu sormak istiyorum. dediğim gibi kurumuş doku parçaları var. bunları ne yapmam lazım. çöpe atmak olmaz sanki. polise mi vermeliyim yoksa mezarlarını bulup oraya mı gömmek lazım. parçalar ufak boyutta. yarım santim civarında en büyüğü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retrocr -- 26 Mart 2019; 18:51:19 >
  • Buram buram CSB kokuyor. Adamın açtığı konulara bakın , alayı troll konular

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Buram buram CSB kokuyor. Adamın açtığı konulara bakın , alayı troll konular
    Ama konu tutuldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle olmuş , ben de başka bir mecradan gördüm bu konuyu.

Eski DH bitmiş

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.