Arkadaşlar ilandaki araç bu fiyata nasıldır alınıp yaptırılıp binilebilirmi görünüşe göre masrafı kaç liradır sizce?Yorumlarınızı bekliyorum.Benim kafama yattı ama alınırmı kaça çıkar bilemedim aşşağı yukarı fiyat verebilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum.Tşk
11bin liraya kazasız 2001 model renault 19 almanız bu aracı alıp yaptırmaktan daha mantıklıdır.
Ustanıza göre değişir hocam,tahmini 3-4 binden aşağı olmaz hemen hemen. Binmek için alacaksanız hiç uğraşmayın,hayır gelecek gibi değil.Sağ arka tekerin duruşu,kapı eşiğinde boyanın atması vs.. Şasisi bile kaymış olması muhtemel.
Kapılar bile yamuk yumuk olmuş, adam olmaz bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Perikard
Olaya sadece bagaj kapağı tampon gibi bakmamalısın,işin içine girince kim bilir neleri çıkar bunun ?
quote:
Orijinalden alıntı: Perikard
biz binmek için almayı düşünüyoruz ama darbe arkdan olduğu için o kdar problem olmaz diye düşünmüştük 5-6bin lira harcasak binilir duruma gelmezmi?
quote:
Orijinalden alıntı: mert107
Olaya sadece bagaj kapağı tampon gibi bakmamalısın,işin içine girince kim bilir neleri çıkar bunun ?
Alıntıları Göster
18e temizi varsa bu araç alınmaz. Hatta ilanlara baktım var gibi. 4binden aşağı işi yok onun 15bine gelir size en iyi ihtimalle. Bir iki parça çıksa ekstra yine 17 olur o. 18 e sağlamı varken...
biz binmek için almayı düşünüyoruz ama darbe arkdan olduğu için o kdar problem olmaz diye düşünmüştük 5-6bin lira harcasak binilir duruma gelmezmi?
gelir
quote:
Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company
quote:
Orijinalden alıntı: halit4121
gelir
Alıntıları Göster
gelir gelmesine ama arabadaki hasar az degil, az degil derken arkadan sağlam bi sekilde darbe almış. arabanın şasi vs. kaydıysa cok büyük sorun olur bu. veya arabada ister istemez bi yerlerinde bişeylerinde sorunlar meydana gelmiştir bunu ilk basta farketmesen de sonraki günlerde kendini belli edebilir bu sorunlar
quote:
Orijinalden alıntı: `bELa
gelir gelmesine ama arabadaki hasar az degil, az degil derken arkadan sağlam bi sekilde darbe almış. arabanın şasi vs. kaydıysa cok büyük sorun olur bu. veya arabada ister istemez bi yerlerinde bişeylerinde sorunlar meydana gelmiştir bunu ilk basta farketmesen de sonraki günlerde kendini belli edebilir bu sorunlar
Alıntıları Göster
Az hasarlı mı diyorlar buna? Arka tamamen gitmiş?
quote:
Orijinalden alıntı: Twincharged Injection
Alıntıları Göster
hocam arkadan ziyade hiçbir fotoda tavan çekilmemiş tavan ne alemde acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Twincharged Injection
Alıntıları Göster
valla heveslendik ama blmiyorum karasız kaldık tanıdığımız bir kaç kaportacıyada gösterecğim ona göre bir karar verelim
quote:
valla heveslendik ama blmiyorum karasız kaldık tanıdığımız bir kaç kaportacıyada gösterecğim ona göre bir karar verelim
Alıntıları Göster
cevaplayan arkadaşlara tşk diğer arkadaşlarında görüşlerini bkliyorum
quote:
cevaplayan arkadaşlara tşk diğer arkadaşlarında görüşlerini bkliyorum
Alıntıları Göster
G*tü kısalınca güzelleşmişmi ne
quote:
Orijinalden alıntı: AirDream
Alıntıları Göster
güncel arkdaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: Citroxsara
quote:
Orijinalden alıntı: can_dmr
quote:
Alıntıları Göster
Vatanimin haline uzuluyorum gercekten.. Batida trafige cikmyacak arabaya 11000TL veriyoruz ya.. Gidip aglaycam biraz
quote:
Orijinalden alıntı: can_dmr
quote:
Alıntıları Göster
Kardeşim bana sorarsan hiç bulaşma yaptırsan bile geri satabilecek msin?
quote:
Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx
Alıntıları Göster
darbeyi aldığında vites d konumunda ise kötü.otomatik vitesin işçiliğide parçasıda pahalı.iyi anlayan birinin bakması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx
Valla yaptırıp en az 4-5 sene binmeyi düşünüyordm ama yorumlara bakınca vazgeçme yoluna gidiyorum zaten çünkü hayatımda hiç kazalı araba alıp yaptırmışlığımda yok.Tecrübeli sayılmam.