Şimdi Ara

Kazalı mondeo içerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu doğru yeremi açtım emin değilim.

İlanın açıklamasında şöyle birşey yazıyor ;

sadece sol arka kapı ve dikiz aynasından hasarlı idi hasarlı resımlerınıde yukarda görebilirsiniz aracım yapılmış durumdadır araçta tramer de 68, 000, 01 kuruş kayıt görünmektetdir fakat bu hasar kaydı değil aracın daha önceki plakası 06 DN 2682 araç diyarbakır da BDP mitingi esnasında askeri aracın arka kapıdan sürtüp dikiz aynasını kopartmasıyla oluşan bir kaza neticesinde araç sahibininde TSK ya dava açması sonucu mahkemeye düşmüş mahkeme kararıyla araç sahibine para ödenip araç trafikten çekilmiştir bu rakamda budur TSK İLE ARACIN İLK SAHİBİ ARASINDAKİ anlaşma ile ödenen bedeldir

böyle bir durum mümkünmüdür araç çok iyi duruyor fiyatta ona keza.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-1,6-tdci-selective-plustecno-pack-yeni-tip-motor-115-hp-109756687/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enrique.xs -- 27 Şubat 2013; 2:08:09 >

• O kadar bilgi yazmış, fakat neden satmak istiyor anlayamadım? Sebebi basit, kurtulmak istiyor. Araç için aldığı fiyat ortada, takasda istiyor aynı zamanda. Madem öyle, alınan fiyat ortadayken takasa verebilirsin aracını.

İyi bir inceleme ardından "alınabilir" bir araç, bu konuda bir şey söyleyemem. Yine de belirtmek isterim ki boyasız fakat motoru pert 95 model araca 15 bin TL verirken 95 model aynı model motoru ve yürüyeni sapasağlam, komple boyalı bir araca 11 bin TL fiyat çekilen bir ülkedeyiz. İyi düşünmek gerekli

Hayır 20 bin TL civarı bir araç olsa ne olacak ki, en fazla 3 bin zarar ettirir dersin fakat 50 bin TL var ortada. Şahsım adına konuşayım, çok ciddi bir rakam.
  • ben olsam alırım adam harbiden bütün fotolarını çekip koymuş

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151323595110040.497608.678700039&type=1

Kazalı mondeo içerir

Kazalı mondeo içerir

ben alıcak olsam

bütün fotolarını faceden alır saklarım bütün servis belgelerini alır saklarım.

eğer var ise mahkeme belgelerini bir yerden bulur saklarım.

eğer elinizde bu belgeler olursa sıkıntısız şekilde satılır ki.

mondeoların piyasası yok. o yüzden 1 yıl sonra normal mondeolar bile 10.000 tl altına bulunabiliyor. ki bu araç deyim yerinde ise gırtlağına kadar dolu araç.

50.000 binim olsa düşünmeden alır en az 6-7 sene sıkıntısız binerim .

ayrıca dediği gibi ford bu aracın garantisini hala devam ettiriyor ise yeme de yanında yat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozn.Onl -- 27 Şubat 2013; 5:01:14 >

• Adamın günahını almak istemem ancak arkadan çarptı diye ordu neden aracın tüm parasını ödesinki.kapının,aynanın parası,hatta değer kaybı dahil 15000-20000 masraf ödesinde 68000 de nedir.millet çarpışacak askeri araç arar durur artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Adamın günahını almak istemem ancak arkadan çarptı diye ordu neden aracın tüm parasını ödesinki.kapının,aynanın parası,hatta değer kaybı dahil 15000-20000 masraf ödesinde 68000 de nedir.millet çarpışacak askeri araç arar durur artık.

benimde mantığıma yatmadı.
    Dava açılmış diyor araç sahibi tarafından. Araç sahibi aracıma bilerek sürttüler o yüzden tazminat açsa TSK ödemeyi yapacak, kasko yapmayacak ki. Hem TSK adama ödeme yapar araca niye ödeme yapıyor? öyle saçmalık mı olur?
  • Bence yalan söylüyor.. Muhtemelen Pert kaydı vardı yapıldı araç sonra üstüne bir kaza daha yapıp resimlerini çekip bundan dolayıdır dedi.

İkinci mantıksız durum ise 23 binde baskı balata ve bilyesini değiştrerek bakım yaptığını söylemesi çok mantıksız. Muhtemelen önceki pert oluş sebebinden yaşanan bir sorundan dolayı yenilenmiştir.

Sigortalar salak değiller, asker değil feriştahı gelse olmayan bi hasarı ödemezler. Ben bırak almayı gördüğüm yerde arkamı döner kaçarım..
  • Pek mantıklı durmuyor az para değil 50 bin lira
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Civic vs Octavia
    8 yıl önce açıldı
    Civic vs corolla
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlanlar içinde başka bir hasarı da olduğu ilan var.Benim kafama bu iş yatmadı,ben olsam uzak dururum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç trafikten çekilmiştir ne demek
  • Bence matıksız 50 bin lirada az para değil sonuç bir sürü seçenek var onlara bakmalısın.

• başka sıkıntıları da vardır yoksa bu fiyat çok uygun..

Selective tdci bu fiyata bulamazsınız
  • hocam bu araba kafa karıştırıyor. en iyisi başka araç bakmak.
  • 50.000 lira bu kadar şüpheli bir araca bence verilmemeli.

Sonuçta ağır bir kazadan sonra ufak bir kaza daha yapmış olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

yani bu aracı alayım mı diye soruyorsun?
    14lü vereyim sana ben baretta,mermiler bonus.
    Arabayı aldıktan sonra kuytu bir köşeye çek,orada bonusları bol bol harcarsın.
    50 bine pertten hallice,hey Allah'ım yarabbim ne günlere kaldık.
  • Bu ilan 57 binden acildi 50 ye kadar dustu. Ayrica adam yalan soyluyor sifiri 94 bin tl demisti. Boyle bir dunya yok bu bir. İkincisi su ki;68 bin tl lik tramer kaydi olan bir arac nasil pert olmaz cok kritik bir nokta. Arac sadece soldan carpildi diye bu kadar hasar cikmaz. Bu arabada kesinlikle 3 kagit var. Ayrica aracin on sol tekerlegide degismis. Nasil bir soldan surtmeyse tekerlegide almis goturmus TANK mi surttu sanki? Kesinlikle arac yapilmis soradan tekrar kaza yapilmis onun fotograflari konulmus. Sadece arka kapisi degisen volvo S80 emsallerinin 4 5 bin altina satiliyor. O da kapi degisti diye 50 bine mi koysun?

• ALAN KISININ COK IYI ARASTIRMA YAPIP ALMASI LAZIM. BEN BUNLARLA UGRASMAZ BASKA ARACLARA BAKARDIM. SON OLARAK 50 BIN AZ PARA DEGIL BUYUK RISK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinbektas -- 27 Şubat 2013; 10:39:30 >
  • 68.000 Tl kaydı olan araç bildiğin hurdadan toplanmış araçtır.İçinize sinerse alınabilir,şasede direklerde problem yoksa (iskelette) içinizede sinerse gayetde güzel binilir.Dedikleri gibi aracın ciğerine kadar araştırılıp bakılmalı.
  • Ne biçim hasar yapmak bu? Çok basit bir ayrıntı olan krom çerçeve kapı hasarı yapılırken atlanmış. Aracın ne şekilde toplandığının göstergesi bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.