Şimdi Ara

Kazalı Toyota Corolla 2004 hb aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gün önce 2004 model buz mavisi manuel vites 121.000 kmde bir corolla hb 1.6 terra aldık. Araç tanıdığımızın olduğu için 1 haftaya yakın bize aracı denememiz için bize bıraktı. Araçta aklıma yatmayan bir kaç nokta var arabanın tramer kaydını sorgulattığımızda 12 tane kazası çıkıyor 7 tanesinden para alınamamış kalan 5inde birinden 600tl -1200 tl arasında sigortadan para alınmış ancak birisinden 20.000tl alınmış aracı gittik kaportacıya belden aşağısı boyalı ancak ön tampondan başka değişeni yok direklerde filan kesinlikle boya yok bu 20.000 tl nerden onu çözemedik arabanın kazalı olduğuna inanmak güç gerçekten takırtı filan hiç yok arabada lpg sıralı sistem var alırsam 4-5 sene bineceğim yürüyeninde bi sorun yoksa sizce arabayı alıyım mı temizlik olarak orta düzeyde bi araç biraz direksiyonu eskimiş km değişmemiş son muaynesi 6 ay önce 113.000de yapılmış km değişmemiş yani fiyat olarakta 16-17 gibi anlaştık . Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: krstbrkc

Arkadaşlar 3 gün önce 2004 model buz mavisi manuel vites 121.000 kmde bir corolla hb 1.6 terra aldık. Araç tanıdığımızın olduğu için 1 haftaya yakın bize aracı denememiz için bize bıraktı. Araçta aklıma yatmayan bir kaç nokta var arabanın tramer kaydını sorgulattığımızda 12 tane kazası çıkıyor 7 tanesinden para alınamamış kalan 5inde birinden 600tl -1200 tl arasında sigortadan para alınmış ancak birisinden 20.000tl alınmış aracı gittik kaportacıya belden aşağısı boyalı ancak ön tampondan başka değişeni yok direklerde filan kesinlikle boya yok bu 20.000 tl nerden onu çözemedik arabanın kazalı olduğuna inanmak güç gerçekten takırtı filan hiç yok arabada lpg sıralı sistem var alırsam 4-5 sene bineceğim yürüyeninde bi sorun yoksa sizce arabayı alıyım mı temizlik olarak orta düzeyde bi araç biraz direksiyonu eskimiş km değişmemiş son muaynesi 6 ay önce 113.000de yapılmış km değişmemiş yani fiyat olarakta 16-17 gibi anlaştık . Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

Ben olsam bu kadar şüpheli araçtan uzak dururdum
    Satan kişi bunlarla ilgili birşey söyledimi acaba?

• almasına sen alırsında ya satmak istersen satabilirmisin bence çok zor herkes siz gibi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armitron

almasına sen alırsında ya satmak istersen satabilirmisin bence çok zor herkes siz gibi olmaz.

+1...

• En ufak bir dokunuşta bile karşı tarafın masrafını sigorta size yazıyor beyler.Her araca da öyle şüpheli bakmayın.

Journey ile geri geri Clio'ya vurdum, bizimkinin arka sisin üstü düştü sadece, Clio'ya baya masraf açtı, en az 1500-200tl yazarlar heralde.Şimdi sorgulamada bu hasar bizim araçta çıkıcak.
  • Bence uzak durun hocam

• alım satım için derseniz sizin bileceğiniz birşey ancak aile kullanımı için hiç içime sinmedi. hele ki 4-5 sene binerim diyorsunuz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: er76.

quote:

Arkadaşlar 3 gün önce 2004 model buz mavisi manuel vites 121.000 kmde bir corolla hb 1.6 terra aldık. Araç tanıdığımızın olduğu için 1 haftaya yakın bize aracı denememiz için bize bıraktı. Araçta aklıma yatmayan bir kaç nokta var arabanın tramer kaydını sorgulattığımızda 12 tane kazası çıkıyor 7 tanesinden para alınamamış kalan 5inde birinden 600tl -1200 tl arasında sigortadan para alınmış ancak birisinden 20.000tl alınmış aracı gittik kaportacıya belden aşağısı boyalı ancak ön tampondan başka değişeni yok direklerde filan kesinlikle boya yok bu 20.000 tl nerden onu çözemedik arabanın kazalı olduğuna inanmak güç gerçekten takırtı filan hiç yok arabada lpg sıralı sistem var alırsam 4-5 sene bineceğim yürüyeninde bi sorun yoksa sizce arabayı alıyım mı temizlik olarak orta düzeyde bi araç biraz direksiyonu eskimiş km değişmemiş son muaynesi 6 ay önce 113.000de yapılmış km değişmemiş yani fiyat olarakta 16-17 gibi anlaştık . Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

satan kişi babamın en yakın arkadaşı bize asla kazık atmayacak bi adam zaten kendiside sanayide usta. Bize söylenen sadece bel altı boya olduğu veön tamponda düzeltilen ufak bir nokta var yürüyeninde hiçbir sıkıntı yok dendi bu şekliyle bana fiyat çok makul geldi. Çorumda 94-97 model arası efsane kasa denilen araçlara 15-16 bin isteniliyor onlarla kıyaslanınca 2004 model kmside çok yüksek olmadığı için 17 bin gibi bi fiyat avantajlı geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstbrkc -- 18 Mart 2013; 22:09:43 >

• Arabalar kaza yapınca sadece kaporta masrafı olmuyor ki

Önden kaza yapar motor aşağıya iner çok rahat 20 bin lira masrafta çıkar ki bir arkadaşım kaldırıma çıktı airbagler açıldı , motor indir derken araba boyasız pert oldu
  • komple bel alti boyali arac , her türlü hor kullanilmis bir aractir . almayin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: er76.

quote:

satan kişi babamın en yakın arkadaşı bize asla kazık atmayacak bi adam zaten kendiside sanayide usta. Bize söylenen sadece bel altı boya olduğu veön tamponda düzeltilen ufak bir nokta var yürüyeninde hiçbir sıkıntı yok dendi bu şekliyle bana fiyat çok makul geldi. Çorumda 94-97 model arası efsane kasa denilen araçlara 15-16 bin isteniliyor onlarla kıyaslanınca 2004 model kmside çok yüksek olmadığı için 17 bin gibi bi fiyat avantajlı geldi.

Valla bu zamanda tanıdıktanda korkacaksın
    yabancıya satamayacağı aracı tanıdığına satan çok galerici bilirim
    Ama siz adama güveniyorsanız o zaman sorun yok
    Fiyat çok makul yanlız
    Ne olursa olsun hayırlısı olsun

• Bizimde aynı mesele var suan.Ben istemesemde babam bir şey olmaz alalım diyor. Üstelik tanıdıkta değil. Araç Alfa romeo 147 50.000 de 6 bin ve 4 binlik hasar kayıtları var. 19.000 e alınabilir. Piyasası normalde 25 bin. Ben istemiyorum ama aracı gidip göreceğiz yine de. Alınır mı şimdi bu araç?

• Eşşek niyetine biner satmam diyorsanız alın hocam.. Satacağınız zaman muhtemeln bir tanıdığa veremeyeceksiniz onuda bilin...
  • Motor şaseden tramer yapin. Plaka baska aracta kullsnilmis olabilir

• alınmaz derdim ama 5 bin lira civarında ucuz alıyorsunuz. o fiyata olabilir.
  • 12 tane kaza kaydı olan adamın arabayı nasıl kullandığını hiç düşünmedinizmi?
  • 12 kazalı aracı tekrar saterken sizin kadar iyi niyetli bir yakın arkadaş da sizin bulmanız gerekecek. Piyasasına göre çok düşük bir değere belki alınır. Siz başka bir iki galericiye sorun bakalım kaça alırsınız veya alıyorlar mı diye yoklamak için. Ben olsam bulaşmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencher

Eşşek niyetine biner satmam diyorsanız alın hocam.. Satacağınız zaman muhtemeln bir tanıdığa veremeyeceksiniz onuda bilin...

bu arabaya eşşek demek biraz ağır olur ilk başta bende çok ses olur sağı solu oynar diyodum ama arabaya binince öyle olmadığını arabanın çok diri olduğunu gördüm gerçekten kazalı araba gibi bi hali yok ama kayıtlarda geçince can sıkıyor. Satarkende yine aynı şekilde satamaz mıyım piyasasının 4-5 bin altında alıyorum yine o şekilde satabilirsem aklıma yattı açıkçası

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: greencher

Eşşek niyetine biner satmam diyorsanız alın hocam.. Satacağınız zaman muhtemeln bir tanıdığa veremeyeceksiniz onuda bilin...

bu arabaya eşşek demek biraz ağır olur ilk başta bende çok ses olur sağı solu oynar diyodum ama arabaya binince öyle olmadığını arabanın çok diri olduğunu gördüm gerçekten kazalı araba gibi bi hali yok ama kayıtlarda geçince can sıkıyor. Satarkende yine aynı şekilde satamaz mıyım piyasasının 4-5 bin altında alıyorum yine o şekilde satabilirsem aklıma yattı açıkçası

Eşşek demiyorum hocam zaten :) Eşşek niyetine... Yani yemini ver suyunu ver devam et. :) Yükünü yükle, semerini vur, her yola gir... O bakımdan ;) Gitmem demez, ama arada sırada denk gelir ya, huy tutar... Bir aksilik olu verir, onlara hazırlıklı ol... .. gibisinden şeyler demek istedim :)

Hani verilen paraya üzülmemek lazım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.