EVET SORU GAYET AÇIK YAŞ 20 LERDE VE KAZANDIĞIM PARAYADA BABAM AŞIRI DERECEDE KARIŞIYOR YOK YAŞINA GÖRE SANA FAZLA VER BANKAYA KOYALIM FALAN... BÖLE BİŞRŞEY YAŞAYAN VARMI..
Yok
Baban ilerisini düşünüyor olabilir ama üstüne fazla gelmesi can sıkıcı tabii. Şuan benim elime para geçmediği için karışan yok bana :) Baban neye göre sana fazla bu diyorki ? Demekki emek gerektiren veya yorucu bi işte çalışıyosun ki sana veriyolar okadar parayı.
Ama sana genede önerim kendi şahsına bir hesap aç ziraat veya iş bankası veya halkbank farketmez. Diyelim 1500 liramı alıyon 500 tl sini her ay kendine harca gerisini at bankaya birikim olur sana.
18 yaşındayım kuruşuna dokundurtmuyorum
gezip yemek istiyorsun parayı delikanlı adamsın.ancak ileriyi düşünüp tasarrufu ögrenmen lazım biraz.ilerde düğün ev eşyası bi sürü masraf cıkıcak.şimdiden biriktirmeye başlaman gerek :) aç kendine bi hesap orda dursun.kimsenin himayesine verme parayı
yok abi yha bişey almaya kalksam kendi param ama ağız burun kıvırıyorlar varmı böle bişey ya
Daha kendi paramı kazanamadığım için isteselerde karışamazlar
He 25 geçtikten sonra çalışırım o ayrı. Zaten o yaştan sonra eğer hala annemin babamın parasını yiyiyorsam kendimden utanırım.
biliyorum hiçbir art niyet yok ama sıkıyor karışmaları bende saygıdan birşey diyemiyorum..darılırlar diye.
quote:
Orijinalden alıntı: ronaldo32
yok abi yha bişey almaya kalksam kendi param ama ağız burun kıvırıyorlar varmı böle bişey ya
Ozaman onlara de ki : Yaşım 20 mi olmuş bu yaşta gezip tozmucaksam veya istediğim birşeyi alamıcaksam ileride çoluğa çocuğa karışınca ne olacak? diye söyle. Bırak gençliğini yaşamana izin versinler. Ama dediğim gibi para biriktirmeyide unutma nekadar ayıracağın sana kalmıs. Evin market ihtiyacını vs gör arada hoşlarına gider bu tür seyler.
Aldığım 260TL bişey zaten stajyerim neresini vereyim
Ben pek para harcamadağım için para istediklerinde kartımı veriyorum çekiyolar.Para mühim değil bişeler üretmek için çalışıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme