Kazaya karıştım araç perte çıkar mı.
-
-
Hava yastıkları açılmış perte çıkması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok büyük ihtimalle evet, motor, hava yastığı üstüne lastiğin durumuna bakarsak
Pert olsa ayrı dert vermiyorlar ki adam gibi değerini
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu durumda onada razıyım. Karşı tarafın trafik sigortası maddi hasar karsilama (imm) 200 bin TL . Nasıl olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizin kaskonuz var di mi?
Yoksa ancak dava yolu ile alırsınız, varsa herşeyi kasko halleder, ilk teklifi kabul etmeyin sakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 9 Kasım 2024; 18:28:27 >
Önce anlaşma yoluna gitmeyi dene. 200 ü alırsın üstünü de adamdan iste. Anlaşmayı kendin yapmayı deneme. Avukat tut arasın adamı ödemezsen bunu bunu bunu fazla fazla ödersin diye bi yoklasın. Sen istersen sallar seni avukat iyi korkutur. Yoksa zaten dava açılacak sürer 1 sene. Adamın malı mülkü yoksa maaşına haciz gelir o da yoksa senin iş yaş
Maalesef benin kaskom yok fakat karşı tarafın kaskosu var.
-
Bu yönde açıklan onca konuya rağmen halen daha fikir sahibi olabilmiş değilim. Karşı tarafın kaskosu var ama bana ne denli faydası olur göreceğim.
-
geçmiş olsun. kaskoda ek teminat sağğlıyor olabilir
-
Teşekkürler...
-
Karşı tarafın kaskasu öder ama sıkıntı çıkarırlar,
Ne gibi sorun çıkarırlar. Danıştığım kişiler Bu konularda daha öncesinde kazaya karıştıkları halde açıklayıcı şekilde bilgi veremiyorlar. Kısa ve öz bir şekilde bilgilendirme yaparsanız çok iyi olur.
-
Araçta perte çıkacak bir hasar yok ki niye perte çıksın. Airbag açınca perttir algısı yanlış.
-
Hocam orada klozlar var, normalde sizin hasarı karşı tarafın trafik sigortası karşılar.
Yalnız karşı taraf tam suçlu ise siz dava açıp trafik sigortasınin karşilayamadiği zararını tazmin edebilirsiniz. Bunun için kloz var ise bu sayede alma şansınız var ama dava açmadan zor.
Sizin durumunuzda normalde perte çıkarın derdim ama kendi kaskonuz yoksa suçlu karşı tarafta ise konuşun anlaşın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 9 Kasım 2024; 19:42:31 >
sizin araç pert
suçlu %100 siz çıkarsanız kaskonuz da yok çok bir şey beklemeyin
suçlu karşı taraf çıkarsa karşı tarafın kaskoda imm klozu varsa fiyatı öldürmeye çalışıp verirler ama uğraştırır, bilindik şirketse az uğraştırır ama verirler anadolu axa vs. uğraştırmıyor. sompo ise geçmiş olsun uzun bir süreç bekler sizi
50-50 çıkarsa sigortacı ile konuşup avukat tutmak lazım çok şey dönüyor orada
kaza nasıl oldu? bilgi verirseniz daha net yorum yapılır
Kazanın olduğu kontröllü kavşağa gelince yavaşladım. Hızımı 25-30km ye kadar düşürdüm. Sol tarafımdan gelen partner marka ticari araç tahmini 70- 80 km hızla geliyormuş. Bunu hemen 50 metre mesafede olan polis merkezinden koşarak gelen polis memuru dile getirdi. ben Kavşağın 3 te 1 ini geçtiğim esnada aracımın sol ön tekerin olduğu bölgeden bana çarptı. Karşı tarafın kasko poliçesi Ak sigorta , trafik poliçesi neova sigorta.
Değerli vaktini ayıran herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
-
Aracımın masrafı görüldüğü kadarıyla karşı tarafın trafik sigortası maddi hasar karşılama limitinden (200 bin tl ) oldukça fazla. Bana çarpan araç bir vakfın üzerine kayıtlı.
Vakıf bu sorumluluğu şöföre yıkabilir mi.
-
Hocam o kadar ayrıntıyı bilemem,
hocam sizin masrafınız 200 bini geçmez 150 civarına biter herşey karşı tarafı onun zorunlu sigortası karşılarda
sizin 150 bin liralık zarar kimden gidecek kimin cebinden çıkacak
Benzer içerikler
- yahudi mercedesi
- benzinli araçta buji kaç binde değişir
- nesil car
- fiat 500 yorumları
- 500 bin tl araba önerisi
- 2025 araba fiyatları ne olur
- telegram indirim kanalları
- km sorgulama
- opel mokka 2024
- passat 2022 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X