Şimdi Ara

Kazgan CrossFight MMA 6 Aylik Uyelik Devir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ilk defa forumda konu aciyorum umarim konuyu yanlis bir yere acmamisimdir. Konuyu acmamin sebebi 6 aylik kazgan crossfight uyeligimi devretmek icin birini ariyorum. MMA uyeligini isteyen vucut gelistirme veya kickbox olarak degistirilebilir. Suanki aylik uyeligin fiyati 170 lira telefon ile arayip sizde fiyati ogrenebilirsiniz. Ben uye olurken indirim vardi 6 ay nakit olarak 755 liraya yazildim. Bu sene universite sinavim oldugu icin ayrica kursa gidiyorum ve saatleri cakisiyor. Yalnizca bir gun gidebildim ve sonra uyeligimi dondurdum 6 aylik uyeligi 720 liradan devretmek istiyorum ilgilenen arkadaslar olursa benimle iletisime gecsinler. Dikkatten kacan yazim hatalari olduysa kusura bakmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIREWOLF -- 8 Aralık 2018; 13:22:14 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kazgan CrossFight MMA 6 Aylık Üyelik Devir

Kazgan CrossFight MMA, aylık olarak ödemeli 6 aylık üyelik paketleri sunmaktadır. Bu paket, MMA eğitimine başlamak veya mevcut becerilerini geliştirmek isteyenler için ideal bir seçenektir.

Kazgan CrossFight MMA'in Libadiye şubesinde sunduğu hizmetler arasında MMA eğitiminin yanı sıra boks, kickboks, güreş ve kondisyon antrenmanları da yer almaktadır.

Murat Kazgan'ın kurduğu Kazgan CrossFight MMA, deneyimli eğitmenleri ve son teknoloji ekipmanları ile yüksek kaliteli bir eğitim ortamı sunmaktadır.

Fiyatlandırma hakkında daha detaylı bilgi almak için Kazgan CrossFight MMA'in resmi web sitesini ziyaret edebilir veya doğrudan şubeyle iletişime geçebilirsiniz. Libadiye şubesinin iletişim bilgilerine web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.