Şimdi Ara

Kazık mı yedim :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün bilgisayarcıya gittim 2 gb ram + 1 gb ekran kartı + sistem yeni yükleme +bakım (içi full temizleme) 380 tl ve kredi kartına 3 taksit sizce iyi mi ?

• Marka-model yazarsan daha yardımcı olabiliriz.
  • ekran kartı marka model?ram kaç mhz?
  • Konuya bakan her kişinin muhtemelen soracağı soruyu soruyorum.Ekran kartının modeli neydi?

Edit : Sorulmuş bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtix7 -- 10 Haziran 2009; 0:00:29 >
  • Ekran kartının modelini yazsanda yazmasanda kazık yemişsin bence:)

İçime öyle doğuyor ama e.k ram ve işletim sistemi(ne kurdu) onu yazarsan daha doğru şeyler yazabilirz.
  • en iyisi bilgisayar gelsn öyle öyle cevap vereyim ekran kartı atı olması lazım ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: RapZede

en iyisi bilgisayar gelsn öyle öyle cevap vereyim ekran kartı atı olması lazım ama

Neyin ne olduğunu bilemeden yorum yapamayız..

Ekran kart bu 40 lirayada var 4000 lirayada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana hafif dokundurmuş gibi geliyo ama hadi bakalım.
  • bana kazık yemişsin gibi geldi.ekran kartının modelini.takılan ekran kartının modeli,bellekler ve ekran kartı ddr kaç(veya kaç mhz) ve ekran kartı kaç bit?
    babam bana 8600 gt aldığında sevinmiştim.gidip ddr1(330mhz) 64 bitlik pasif soğutmalı(piyasada bulabileceğiniz en berbat 8600gt) bir ekran kartı almış.senin durum da buna benzemesin.
  • baya bi bindiricek eğer adam akıllı parça koymassa ramlerin mhz i ve markası ekran kartının modeli çok önemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: mozz

Bana hafif dokundurmuş gibi geliyo ama hadi bakalım.

Banada öyle geldi...
  • şimdi biraz hatrladım gibi 1 gb ddr 2 yada 3 olması lazm
  • Kusura bakma ama kazığın kralını yemişsin
  • Ram DDR2 ise 2GB'ı 60 lira filan. Ekran kartının marka/modeli ne acaba? Format işlemini ve kasa içinin temizlenmesinin bilgisayarcılara yaptırılmasınına gerek yok bence. Az,çok anlayan birisi bile kolaylıkla yapar bunları.
  • Evet kazık için Ekran kartını bilmemiz lazım ama tahminim Nvidia 9400-9500 lü bişeydir, yada Ati 3850 olabilir.

Bu durumda evet kazık yemişsin kardeş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RapZede

şimdi biraz hatrladım gibi 1 gb ddr 2 yada 3 olması lazm

Ya zaten orası önemli değilde. 1 GB olmasıda birşeyi değiştirmez, zaten ondan daha önemli olan çekirdek, bellek hızları, bant genişliği vs. ki bunuda ekran kartının modelini söylersen anlayabiliriz.

Ama büyük ihtimalle iyi dokundurmuş gibime geliyor. Çünkü o format, bakımmış felan hikaye. 2 GB ram dediği nedir ki? En fazla zaten 800 mhz ram koymuştur, zaten onlarda gayet ucuz. Tahminime göre bilgisayarcı senin bilgini yetersiz görüp, bu anlamaz diye iyi çakmış, neyse sağlık olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nkA

Ram DDR2 ise 2GB'ı 60 lira filan. Ekran kartının marka/modeli ne acaba? Format işlemini ve kasa içinin temizlenmesinin bilgisayarcılara yaptırılmasınına gerek yok bence. Az,çok anlayan birisi bile kolaylıkla yapar bunları.

1gb ekran kartı demesinden bilgisayar bilgisi aşağı yukarı belli oluyor yani bir bilgisayarcıya yaptırması şart

60lira ram hadi 20lira temizlik + format
    300lira ekran kartı
    o paraya HD4850 alınır be
  • quote:

Orjinalden alıntı: Number47

quote:

Ram DDR2 ise 2GB'ı 60 lira filan. Ekran kartının marka/modeli ne acaba? Format işlemini ve kasa içinin temizlenmesinin bilgisayarcılara yaptırılmasınına gerek yok bence. Az,çok anlayan birisi bile kolaylıkla yapar bunları.

1gb ekran kartı demesinden bilgisayar bilgisi aşağı yukarı belli oluyor yani bir bilgisayarcıya yaptırması şart

300lira ekran kartı

Tabi HD4850 almış mıdır? Tabiki, hayır. Tahminime göre HD3450 felan koymuştur. En fazla HD3850'dir.

• 4850'den aşağı koyduysa kazık yemişsin çok fena
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

quote:

Orjinalden alıntı: Number47

quote:

300lira ekran kartı

Tabi HD4850 almış mıdır? Tabiki, hayır. Tahminime göre HD3450 felan koymuştur. En fazla HD3850'dir.

çok var öyle bilgisayarcı bizim burada vardı format için 50 tl istiyordu (ben gitmedim dayım gitmiş sormuş bana getir dedim)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.