Şimdi Ara

Kedi Nerde???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kedi apartman dairesinde büyüdü, sahibinin kucağında uyurdu, sahibi yatınca kolunun altına koşar o da uyurdu. başka kedi görmedi taki yeni ailesine gidene kadar.gel deyince gelmeyi raus deyince gitmeyi öğrendi. Herkesle balkona çıkar herkesle içeri geri girerdi. Yemeği bi insan yanına getirip onun yanında yerdi.

yaklaşık 1 yaşında bahçeli bir eve emanet bırakıldı. Burada 3 ay kaldı, iyi beslendi, özgürlüğü bir yandan artarken bir yandan da koltuğun üzerine çıkma yasağı gibi anlam veremediği yasaklamalarla karşılaştı ( kendini insan sanıyo manyak). Müstakil olan bu evin büyük bahçe duvarları var. kedi sokak kedisi görürse de teras kapısından içeri kaçar.

2 haftadır yok. Nerede olabilir veya başına ne gelmiş olabilir?

(çalınmış olabilir 1, köpeklere mama olmuıştur 1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosto -- 6 Ağustos 2013; 19:58:00 >

• cins birşeyse çalınmış olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • köpeklere denk gelmiştir
    bizimkini köpek öldürmüştü
  • Sana oyun yapıyor olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdayim iste bir yere gittigim yok

• Bişey diyom be DH
  • Kedinin sağlık durumu nasıldı?
    Kediler öleceklerini anladıkları zaman evden kaçıp tek başlarına ölmeyi tercih ederler çünkü
  • Bizim ayin vardı orda kestik bir güzel yedik. Ama eti sertmiş sırf mamamı verdiniz o kediye.

• başın sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joe McAlister

Kedinin sağlık durumu nasıldı?
    Kediler öleceklerini anladıkları zaman evden kaçıp tek başlarına ölmeyi tercih ederler çünkü

Gayet iyiydi, ama olabilir ne biliim anlamadım ben de neolmuş olabileceğini :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joe McAlister

Kedinin sağlık durumu nasıldı?

Gayet iyiydi ama anlamadım belki de öledir :((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.