Tavuklu hocam. Ama Mito'nun içinde ek olarak hamsi unu ve yağı var. Mito, Mercy'den içerik olarak daha iyi bir mama. Fiyat olarak da 60 TL var aralarında. Trendyol da Mercy mama 247 TL. 40 TL'lik kupon bulursanız daha uyguna gelebilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kedi ve Köpek Mamalarında Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (21. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bizimki yer mi bilmiyorum tavuklu :( dana-kuzu yiyor genelde. Şimdi alırsam 15 KG patlar cebimde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dün amazon'dan proplan kısırlaştırılmış somon 10kg 580'e aldım. Üstelik 6 taksit verdi. Burda paylaşılmamasına üzüldüm güzel fırsattı.
-
mercy mamaplus.com da indirim yapmış 3 günlük. 220 tl. köpek için olanı kesinlikle almayın berbat bir şey
-
Merhabalar, ND 10kg Kedi mamalarında indirim veya fırsat gören olursa ses ederse sevinirim arkadaşlar.
İyi forumlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Trendline kedi mamaları çiçeksepetinde uygun fiyata satılıyor. Kupon ile birlikte daha uyguna geliyor. 100/50 TL kuponu 20 TL den alıp kısırlaştırılmış olan mamadan sipariş verdim. 12 TL/kg gelmiş oldu. Hem de 1 kglik paketler halinde. Tazeliğini koruması açısından önemli.
Kuponu çek satış bölümünden temin edebilirsiniz. Kuponların son günü zaten. 100/50 bulamazsanız 50/25 TL kupon temin edin. Ama 5 tlden fazla vermeyin.Çiçeksepeti.com
Trendline Kuzulu Yetişkin Kedi Maması 1 Kg 10 Adethttps://www.ciceksepeti.com/trendline-kuzulu-yetiskin-kedi-mamasi-1-kg-10-adet-kcm82302261Çiçeksepeti.com
Trendline Sterilised Tavuklu Kisir Kedi Maması 1 Kg 10 Adethttps://www.ciceksepeti.com/trendline-sterilised-tavuklu-kisir-kedi-mamasi-1-kg-10-adet-kcm65958798Çiçeksepeti.com
Trendline Gurmet Yetişkin Kedi Maması 1 Kg 10 Adethttps://www.ciceksepeti.com/trendline-gurmet-yetiskin-kedi-mamasi-1-kg-10-adet-kcm26393449
Edit : 50/25 kupon bu ayın sonuna kadar geçerliymiş. Ama yine de 5 TL'den fazla vermeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 1 Ocak 2022; 19:9:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kaldırılsa ne olacak esnafa faydası var indirim yapmıyorlar ki.
Daha öncede normal yemek mevzunda %kdv 1 olmuştu.İndirim yapan olmadı.Aradaki farkı esnaf cebe atıyor...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
migrosta güzel indirimler var bilginiz olsun. benim ödül maması ihtiyacım vardı. temizmama'da muadili 200gr 24 tl olmuş. ben 500 gramını migrostan bugün 24 liraya aldım.
200 gramı 9 lira gibi bir rakama gelmiş oldu. bulmuşken 10 paket aldım sürekli lazım oluyor çünkü eğitimi sebebi ile her kaka ve çişi sonrası ödül bisküvilerini ikiye kırıp veriyoruz.
https://www.migros.com.tr/pedigree-biscrok-odul-biskuvisi-500-g-p-272159c
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 2 Ocak 2022; 0:37:49 > -
2 aylık bir kedi sahiplendik annesinin sahibi bu mamayı önerdi aldık internetten ezbere ama
petshopta sakın almayın içerisinde bağımlılık yapan bir şey var filan dedi kafamı kurcaladı
https://www.trendyol.com/royal-canin/babycat-yavru-kuru-kedi-mamasi-2-kg-p-750117
siz ne ile besliyorsunuz, hangi mamayı tavsiye edersiniz? (bebeklik dönemi ve devamında)
-
-
3 markanın haricinde burada paylaşılan bütün mamalar faso fiso.
Orijen
Acana
N&D
Ben köpeğimde Acana kullanıyorum. Fırsat vs yakaladıkça stoklamaya çalışıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gönül ister hep Acana alalım ama dolar bu seviyeye gelince fiyatları ikiye katladı.
400-500 fiyat aralığında olan mamalar en uygun 700 e çıktı artık.
Yazın 17 kilo mamayı 400-500 arasından stokladım şimdi o fiyata 12 kilo bile yok :(
Brit Carede öneririm bu 3 markadan sonra alınabilecek bir marka bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flat-Eric -- 2 Ocak 2022; 10:52:35 > -
Biraz fazla mı lüks bu mamalar fiyatlar çok aşırı geldi açıkcası Brit care diğerlerine göre biraz makul gördüğüm kadarıyla
Pro plan, Hill's nasıldır? Bir de Bonacibo temizmama'nın maması hakkında fikriniz nedir?
Daha önce uzun yıllar köpeğimde temizmamanın mamasıyla çok güzel bir ömür geçirmişti kedi maması nasıl acaba bilemedim..
-
Son aldığım ND narlı kısırlaştırılmış kedi maması ishal yaptı. 2 hafta su gibi yaptı hayvan, ekşide fabrikasının taşındığını yazmışlar muhtemelen içeriği değişti ben de Royal Canin e geçtim şuan çok iyi.
-
Orijen
Acana
N&D
şunları araştırdım özellikle içeriği iyi ama severek yemiyorlar filan yazılmış çokca, hem bi dünya para verip hem de beğenmez yemezse diye de tribe girdim açıkcası
-
Hocam öncelikle kediniz için de sizin için de hayırlı olsun, İnşallah hep beraber uzun ve mutlu seneleriniz olur.
Öncelikle o saydığınız mamalardan aldığı zaman beğenmeme yememe şansı yok, siz o yorum yazanlara bakmayın, ya sahte mama denk gelmiştir ya kendilerinin hastalığı-sorunu vardır yada başka bişey vardır.
Sonrasında da o 3 mamanın dışında pro-plan, hills ve royal canın dışına çıkmamaya çalışın derim.
İlk aylarda hem kaliteli mamalarla hemde vitaminlerle desteklemeniz gerek, özellikle de kış aylarında dikkat edin yavru kediler çok çabuk hastalanabiliyorlar.
İlerleyen aylarda da mamayı bütçenize göre ayarlayabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam şimdilik Royal canin ile başladık bakalım
1 yaşını biraz geçtiğinde normal mamaya geçiliyor sanırım 2 aylık şu an 10 ayda kaç kilo mama yer ortalama?
https://www.hepsiburada.com/n-d-tahilsiz-tavuklu-narli-yavru-kedi-mamasi-10-kg-p-HBCV00000LO06W
şunu alırsam mesela royal canin ile aynı paraya denk geliyor :)
Günde 1 kez bir avuç mama koyuyorum daha 2. günümüz öğreniyoruz, genel olarak biraz bahsederseniz yaşam pratiğinden tecrübelerinizden faydalanmak isteriz
-
Mamaların arkasında ne kadar vereceğiz yazıyor. Yavru mamaları çok kalorilidir dikkatli verin.
Mama degistirmemeye çalışın ishal oluyorlar hem ev için hem kedi için kötü.
Bizim kedi 24 günde 2 kilo yiyor 1 yaşını geçti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 2 Ocak 2022; 21:23:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kedim 4 yıldır bizle 4 yaşındasın diyorum yeter azalt şu yemeği diyorum hiç sallamıyor. Kısırlaştırıldı fakat kısırlaştırılmış mama verince doymuyor hayvan ve 1 saat sonra yine geliyor yine 1 kahve fincanı kadar veriyorum... Günde 4-5 fincan yiyor çok mu az mı bilmiyorum.
-
Bütçede sıkıntı yok anlaşılan tavsiyem barda geçin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X