Şimdi Ara

Kedi ve Köpek Mamalarında Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.018
Cevap
178
Favori
121.473
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece tavuk ciğeriyle tek yönlü beslenme doğru olmaz. Hayvanın alması gereken birçok farklı gıda var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • [Caty] kullanıcısına yanıt
    Hayvanın alması gerekenler benim cebimde bulunmuyor :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.hepsiburada.com/trendline-kitten-tavuklu-yavru-kedi-mamasi-1-kg-x-5-adet-pm-HB00000QLBRG

anlık dip fiyat. bahçede baktığım yavruya mama ararken buldum.. veterinerlerde 50 liranın altında açık mama yok, whiskasın maması bile 13 lira / 300 gr iken bunun kilosu 27 lira civarına geliyor. aynı ürün 1 kiloluk paketlerde amazonda 27 lira isteyen ona da bakabilir.

• ND mamaları 550’den ve Kedi kumlarını 25tl’den stoklamadığıma o kadar pişmanım ki 🤦🏻‍♂️

• cali4nication C kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Bunlar yetişkin için. Bizimki daha 4 aylık yiyemez bunları boyuttan ötürü :/

• Geçen ay 360 TL ye aldığım felicia mamayi bu ay 560 TL ye aldım şaka gibi

• first9 kullanıcısına yanıt

Amazon’dan satıcısı “Amazon” olanları tercih edebilirsin. Hepsiburada için de aynı şekilde. En son N11’den “Kuzeypazarlama” adlı satıcıdan aldım, sorun çıkmadı. Daha önce de alışveriş yapmıştım, bilinen bir satıcı. Mamayı oranlayarak vermen gerekiyor. Yeni mamayı zamanla arttırarak geçiş yapıyorsun. İnternette nasıl yapıldığını bulabilirsin.

Yavru olduğuna dikkat etmedim. Yılbaşı öncesi 15 kg trendline yavru kedi maması çiçeksepetin de 230 tlydi. Kuponla 200 tlye alınabiliyordu. Satıcı yine kuzeypazarlama idi. Şimdi 320 TL gözüküyor  

• 570 tlye 12 kg nd aldım ve en uygunu buydu diyecek bir şey yok...

• Volkoff_007 kullanıcısına yanıt
    Nereden aldınız hocam link atar mısınız şuanda o fiyat bile mükemmel bir fiyat..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

trendline yenilmiyor giçbir şekilde. yemiyorlar

• bahcede 3 kedi besliyorum, trendline somonlu, gurme denedim onlarda soru cıkarmadan yediler, yedekte tavuklu ve etlisi de var ama onları daha denemedim. Genelde trendline yemedikleri olmadı, hatta daha once aldıgım Mito dan daha istahlı yediler. Genelde somonlu daha cok seviyorlar herhalde. Bonnie renkli taneler vardı onu da sevmislerdi, ikisi de lider petin ürünleri. Carreforuda satılan pro-line da aynı firmanın ama cok pahallanmıs.

• merkep kullanıcısına yanıt

Benim baktığım sokak kedileri sorgusuz sualsiz yiyor. Bundan önce paw paw gurme kedi maması almıştım. Onu iştahsız yiyorlardı. Şimdi trendline ile karıştırıp veriyorum öyle bir güzel tüketiyorlar. Tabii bazıları var içinden seçip seçip öyle yiyor  Yani trendline yeniyor öteki kalıyor. Bu mamaların içerik olarak iyi olmadığını ben de biliyorum ama şu pahalılıkta yapacak bir şey yok. Temizmama mito mama 15 kg olanı 200 TL olsaydı ondan alırdım.

Bir de mama değiştirmeden önce eski mama ile karıştırıp bir hafta boyunca öyle vermeniz de fayda var. Yoksa bazı kediler yemeyebiliyor.

• THE CERN T kullanıcısına yanıt

Çiçeksepetinden aldım hocam satıcısı kuzey pazarlama daha önce o saticidan çok aldım

• https://www.ciceksepeti.com/trendline-tavuklu-yetiskin-kedi-mamasi-1-kg-x-15-paket-kcm1547671

Hocam şu mama lider petin ürettiği en iyi markalarından biridir. İçerik olarak da gayet iyi. Fiyatıda rakiplerine kıyasla iyi. Kuponla 200 TL civarına gelir. Yani 25 TL/kg. Muhtemelen petshoplarda kgsu 50-60 TL felandır.

https://www.ciceksepeti.com/reflex-plus-tavuklu-yavru-kedi-mamasi-8-kg-kcm9239880

Yetişkin olanın fiyatı daha uygun. Onuda atayım da diğer arkadaşlar faydalansın ;

Kuponla 160 TL'ye gelir. Yani 20 TL/kg. Evcil hayvanı olan değerlendirsin derim.

https://www.ciceksepeti.com/reflex-plus-adult-cat-tavuklu-yetiskin-kedi-mamasi-8-kg-kcm67400860

• unpop kullanıcısına yanıt

Somonlu olan en pahalı olanı. Gurme olan biraz daha uygun. Gurme olanın diğerlerinden farkı renkli olması sanırım. Renklendirici mevcut. Ben kısırlaştırılmış olanından aldım. Ama içerik olarak hepsi aynı. Sadece Somonlu olanda somon yağı ve unu mevcut. Onunda fiyatı ondan pahalı.

Proline markası içerik olarak daha iyidir. Lider petin kendi sitesinden bakabilirsiniz. Ona göre sıralamışlar zaten.

https://www.liderpet.com.tr/markalarimiz

amazonda hepsi aynı, kilosu 25 tl, 5 tane fazla alırsanız %5 de indirim var, 1.5 ay önce kampanya vardı kilosu 11 tlden almıstım 10 paket kadar, keske daha fazla alsaymısım.

arkadasların paylastıgı ciceksepeti fırsatları var , onlara da bakmak lazım , uygun gibi.

diğer alternatif gene liderin hp icin fason yaptıgı Milo, bunu yazın 99 tl ye almıstım simdi indirimi hali 170 ye yaklasmıs, valla nolcak bilmiyorum

https://www.hepsiburada.com/milo-somonlu-yetiskin-kedi-mamasi-10-kg-p-HBV00000DT8YV

• Trendyol'dan alışverişi Pokus ile yaparsanız 200/50 TL indirim veriyor. (mamayı öyle aldım)

Petlebi.com sitesine de %25 indirim veriyor. Pokus kampanyalar sayfasına bi bakın derim ihtiyacı olan faydalansın.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.