Şimdi Ara

Kedilerin Protestosu :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene Şubat ayının 29 çekmesini protesto eden bir grup kedi, 'Atık Yıl İstemiyoruz' sloganlarıyla miyavladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esiren -- 29 Şubat 2012; 16:20:26 >

• Bildiğim kadarıyla kediler mart ta değil sıcaklık değişimini hissettikleri zaman o döneme giriyorlar.Mesela benim kediler yılda 7 kez azıyo neredeyse
    Evde sıcaklık değişimini tam hissedemedikleri için metabolizmaları şaşıyor
    Ama iyiymiş
  • O kediler aşağı inerse
  • kedilerle ilgili bir konu vardı adamın teki böyle bi fotoğraf çekmişti hatta forumdan biri kedilerin gözünden adamın binasını çizmişti. pek anlatamadım ama o konu aklıma geldi bulan atsın da gülelim biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bass Guitarist

kedilerle ilgili bir konu vardı adamın teki böyle bi fotoğraf çekmişti hatta forumdan biri kedilerin gözünden adamın binasını çizmişti. pek anlatamadım ama o konu aklıma geldi bulan atsın da gülelim biraz

mahallenin sapığından bahsediyorsun heralde tüm dişi kedileri elden geçiren
  • quote:

kedilerle ilgili bir konu vardı adamın teki böyle bi fotoğraf çekmişti hatta forumdan biri kedilerin gözünden adamın binasını çizmişti. pek anlatamadım ama o konu aklıma geldi bulan atsın da gülelim biraz

http://forum.donanimhaber.com/m_55350400/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_55350400/mpage_1/key_/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

O kediler aşağı inerse

• Sarıda bi acaiplik var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkylmz -- 29 Şubat 2012; 20:30:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.