Şimdi Ara

Kedim İle Başım Dertte.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bizim kedinin bu olaydan önce 3 tane daha vukaatı var. Arka balkona yuva yaptı babam 8 - 10 senedir kumrular gelir 2 tane dişi ve erkek, gece işleri bitirirler. Sabah baba gider dişi yumurtlar yumurtalarda kuluçkaya yatar bu olay hep böyle gidiyordu. Sonra evimize kedi aldık. Kumrular korktu tabi kedi pusu kuruyor balkonda uyumuş numarası yapıyor. Sonra bi bakıyorum tek gözünü hafiften açıp kumrulara bakıyor. Kumrular olayı çakınca kaçıyor tabi. İki kez kumru yakaladı kedimiz. Ama olayı erken farkettiğimiz için hemen bağırdım kumru kaçtı. İkinci olayda uçamayan yavru kumruyu yakalamış tam eve getirirken bağırdım durdu tabi bıraktı kumruyu. Kumru küçüktü uçamadığı için 2 gün Misafir ettik sonra uçtu gitti. Geçenlerde annem sokakta, çocukların elinde serçe görmüş yavru. Çocukların elinden almış annem kediler kapmasın diye eve getirdi annem. ( Tabi bizim kedi olayı anlamadı. Arka balkonda pusu yapıyordu o ara.) Serçe küçük olduğu için gardrop'un arkasına kaçtı. Bir süre sonra çektik serçeyi çıkardık oradan. Ve balkona koyduk kedi kapmasın diye, yemini suyunu verdik. Sonra akşam oldu bizimki anladı tabi kokusunu aldı. Baktım çaktırmadan yanıma geldi az kediyle oynadım. Sonra balkona kaçmış. Haberim bile olmadı. Serçe saklanmış tabi sonra, cik cik cik .. Sesler duymaya başladım kedi serçeyi kapmış hemen bağırdım panikledi serçede kaçtı ( penguen gibi yürüyordu. ) Çekyatın altına kaçtı serçe o arada kedide peşinden koluyordu. Sonra kediyi arka odaya koydum. Serçeyi elime aldım cik cik diye bağırıp titriyordu. Elimi falan ısırdı suyunu yemini yedi. Sabah oldu yine bağırdı cik cik diye sonrada doğal hayatına uçmuş gitmiş baktığımda.

Şimdide yan balkonda, kafeste asılı komşunun kuşuna sulanıyor gece balkona çıkıyor poposunu sandalyeye ellerinide fayansa koyuyor insan gibi davranıyor kedi yani. Yaslanıyor. Etrafa bakıyor kuş aklına gelince balkonun fayansına çıkıp sakince yürüyor. Bende tv izliyordum olayı farkettim tam yan balkona geçiyordu, kediyi çektim bide hala uğraşıyor geçmek için. Komşunun saksısını düşürecekti pençeleri geçirdi.
    Arkadaşlar, Şimdi pek rastlamıyorum ama çok şeyini çıkarıyor kedi. kaldırıyor falan. Annem diyor bu kedinin zamanı geldi dışarı atalım. Ama dışarıya alışık değil zaten aldığımada pişman oldum. Çünkü doğal hayata alışık değil. Ama herşeyide biliyor. Avlanmayı, tuvalete gidince etrafı kazmayı falan.

Dışarıya çıkarmayı deniyorum çok fena miyavlıyor. Eve kaçmak için insanın üstünü tırmalıyor ne yapmam lazım acaba.

Gece Yatarken Üstümü Örtüyorum Bu Sıcakta. Paçalardan falan girip bişi yapar diye.

Edit: Fake falan değilim. Üyeliğimin şifresini unuttum. Şifremi unuttum butonuna yazdım ama mail gelmedi. forumdestek@donanimhaber.com'a mail attım cevap gelmesini bekliyorum.

Bunlarda zanlının fotoğrafları:

Kedim İle Başım Dertte.

Kedim İle Başım Dertte.

Kedim İle Başım Dertte.

Kedim İle Başım Dertte.

Kedim İle Başım Dertte.

Kedim İle Başım Dertte.

Buda pusu yeri:

Kedim İle Başım Dertte.
    ( Aslında uyumuyor kuşların gelmesini bekliyor.
    [simage]http://img267.imageshack.us/img267/4769/13072008697ib0.jpg
    [/simage]

Diğer resimleri abim silmiş telefonumdan galiba bulamadım. Diğerleri gerçekten çok güzeldi bunları öylesine çekmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuTHLu... -- 15 Temmuz 2008; 1:55:50 >

• senınkıde ıs değilki bırader

hayvan soyle ağzının tadıyla 2 kumru yıyecek engel oluyon serce yıyecek engel oluyon

nası bı ısdır ben kedının yerınde olsaydım sana yapmadığımı bırakmazdım rahat bırak hayvanı yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 15 Temmuz 2008; 0:46:59 >
  • roman yazmışsın ya bari boşluk bıraka bıraka yazsaydın
  • benimde malesef. ayı lcd monitörümü devirmiş 3 parça buldum dün gece
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

senınkıde ıs değilki bırader

hayvan soyle ağzının tadıyla 2 kumru yıyecek engel oluyon serce yıyecek engel oluyon

nası bı ısdır ben kedının yerınde olsaydım sana yapmadığımı bırakmazdım rahat bırak hayvanı yaw

Öyle bişi yapmasına dayanamam. gözümün önünde yemesine.

Zaten arada bir eve s.ıp işiyor. Zamanla alıştı tuvalete yapmaya.

Merak etme zaten herşeyi yapıyor.

Sabah tuvalette yüzümü yıkıyorum buda ishal olmuş zart cort gidiyor. yüzümü sabunladım bu ne ses be dedim. Sonra bi koku geldi bayılacak gibi oldum midem bulandı hemen yüzümü yıkadım bi baktım bizimki s.çıp kaçmış tuvalete.

Bilerek ishal oluyor sonrada benden çıkarıyor acısını.

Bu arada banyo yaparken tuvalet kapısının üstünde ara var oraya oturup milleti izliyor böyle bir huyuda var.

@nick:dunkoff

LCD Almadan önce normal ekran vardı arkası sıcak olduğu için oraya çıkıp uyurdu LCD Aldım artık uyuyamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuTHLu... -- 15 Temmuz 2008; 0:53:00 >

• şimdi kedinin sorunu kuşlara atlamasımı ? yada şeyini çııkarmasımı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_takur

şimdi kedinin sorunu kuşlara atlamasımı ? yada şeyini çııkarmasımı ?

İkiside aslında. Açıkçası doğal ortama alıştırmak ve bunu atmak istiyorum artık evden.

Bundan önceki kedimizi, arkadaş eve geldi sokağa çıktık sonra bi baktım kedinin biri çöpten yemek yiyor siyah beyaz dişi. Çocuklar oynuyordu kediyle miyavlıyordu oda içim acıdı. Karnı aç gibiydi zaten. Eve getirdik biz sonra süt koydum. İçti doyasıya kedi annem geldi arkadaşla dedim anne besleyelim falan. Annemde kabul etti gün geçti miyavladı bu. Annem, anladı bunu sokağa bırakın demeden bu kaçtı Yağmurlu gecede 1 - 2 saat aradık bulamadık. Sonra aradan 15 gün geçti ve bu geldi eve 3 hafta sonra karnı şişti ve doğurdu.

Yani buda artık gitsin istiyorum evden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEYZELERLE BAŞIM BELADA
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuTHLu...

quote:

Sabah tuvalette yüzümü yıkıyorum buda ishal olmuş zart cort gidiyor. yüzümü sabunladım bu ne ses be dedim. Sonra bi koku geldi bayılacak gibi oldum midem bulandı hemen yüzümü yıkadım bi baktım bizimki s.çıp kaçmış tuvalete.

Bu arada banyo yaparken tuvalet kapısının üstünde ara var oraya oturup milleti izliyor böyle bir huyuda var.

LCD Almadan önce normal ekran vardı arkası sıcak olduğu için oraya çıkıp uyurdu LCD Aldım artık uyuyamıyor.

yatağımı aldın bende sana onu yar etmem hesabı

• quote:

Orjinalden alıntı: nick:dunkoff

quote:

Orjinalden alıntı: MuTHLu...

quote:

yatağımı aldın bende sana onu yar etmem hesabı

İlk gün ekranı aradı LCD'e falan atladı.

Acaba doğal hayata nasıl alıştırabilirim.

• bence senin son derce normal bir kedi yada ben bunca sendir normal bir kedi görmemişim. senelerdir evimde en azından bir tane kedi bulunur. kuşlara saldırması onları avlamak istemesi doğal içgüdüleri hayvanın. şeyini çıkartması ise kendini temizlemek istemesinden kaynaklanıyor. benimde kedim çıkartıyor şeyini. ama birisini görünce kapatıyor patisiyle
    fotorafını koysana kedinin
  • quote:

Orjinalden alıntı: nanashi

bence senin son derce normal bir kedi yada ben bunca sendir normal bir kedi görmemişim. senelerdir evimde en azından bir tane kedi bulunur. kuşlara saldırması onları avlamak istemesi doğal içgüdüleri hayvanın. şeyini çıkartması ise kendini temizlemek istemesinden kaynaklanıyor. benimde kedim çıkartıyor şeyini. ama birisini görünce kapatıyor patisiyle
    fotorafını koysana kedinin

Bilgisayara format attım. Hafıza kartını takınca tanımıyor ama çözülüyor hemen. Bir saniye bakayım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.