Şimdi Ara

Kediye tuvalet eğitimi vermek için kuma ben sıçacam artık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün yavru birkediyi apartman arasında bağırırken duydum aşağı inip çıkarıyım dedim ama hava oldukça soğuktu gönlüm razı gelmedi eve alıyım bende dedim. Ancak dünden beridir kuma alıştırmaya çalıştıkça beni trollüyor :D bir leğen ve bir ayakkabı kutusu çıkarmıştım hangisine koysam diye yan yana ayakkabı kutusuna koydum önce kumu. yemek yedikten sonra ayakkabı kutusuna koymaya çalıştıkça ben ordan çıkıp yandaki leğene bakmaya başladı. leğene mi yapmak istiyo acaba diye kutuyu ayakakbı kutusundan leğene döktüm kumun dökülmesi sırasında korktu biraz sanırım. GEldiğinde kağıt havlunun üzerine işemişti bi parçasını leğenin içine koydum fayda etmedi. Leğene sokmaya çalışırken alerşisi var gibi kaçıyor. birinde başta kaçtığı ayakkabı kutusunun içine girip kapağını kapatıp saklanmaya çalıştı leğene yapsın diye uğraşırken yanına kakasını yapmıştı onu da alıp leğene koydum kakanın yeri burası anlasın diye o da işe yaramadı daha sonrasındaki bir denememde leğenle ilgilendi bu sefer hadi benim kızıma sıçacak sonunda diye sevinirken kakayı alıp leğenin dışına attı. Beni trollüyor resmen. gidip ben sıçacam artık nere yapılacağını anlasın diye. ne yapabilirim arkadaşlar bi öneri

• bu işler bir günde olacak işler değil. Kendin söylüyorsun yavru kedi diye, birincisi ince taneli kedi kumu kullan tavsiyemdir, iki gazete kağıdını parça pinçik ederek
    dene ufak ufak taneler ama bolca olacak kedi içinde gezecek en sonunda yapar o tuvaletini. Hem o hayvanlar sıçmadan önce eşinir, yer arar, miyavlar fark edersen
    kediyi kendin de koy içine ve yapsın tuvaletini.
  • Bu işler sabır işi Allah sabır versin:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 3 hafta önce 3 haftalık bir yavru sahiplendim şu an 6 haftalık kendileri. :) Yerleri kaç kere sildiğimi ben bile bilmiyorum belki 30 belki 40 :). 2 aylıktan ufak yavrular tuvalet eğitimini hemen kazanamıyor ya da hiç kazanamıyor. Yemeğini yedirdikten sonra eğer 3-4 haftalık falansa siz yaptırmalısınız ılık bir pamuk ile poposunu çükünü ovalayarak. Eğer 5-6 haftalık ise ince emici kedi kumlarından alın ve kediyi yemek yedikten sonra kutuya bırakın oraya yapacaktır ama daha sonra tekrar yapmayacaktır. 1 haftaya yakın bu şekilde devam edin yavaş yavaş alışacaktır ama gene arada dışarıya yapmaya devam edecektir tek tük 2 aylık olana kadar.
  • Benim kedi troll olduğu için konuyu açtığımdan beri ben götürmeme gerek kalmadan kendi kendine kumu kullanmaya başladı arkadaşlar :D
  • Bir de şunu deneyin eğer kediniz halen duruyorsa,

banyo olabilir yada uygun bir odanızın kapının arkasına yeni temiz kumlu kabı yerleştirin ve kedinizi severek oraya götürün. Burnunu o kuma birazcık sokun. Kedinizi serbest bırakın. Ama odanın kapısı açık kalsın.
    Kedi tuvaletini oraya yapacaktır.

Kedilerin tuvalet eğitimi, bir çok canlı gibi değil, doğuştan gelen bir eğitimi vardır aslında. Annelerinden de hemencecik öğrenirler.
    Sadece bulundukları mekanı benimsemeleri lazım.
    kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan ne güldüm yahu Bende 2 kedi var.Çok şükür ikiside geldiğinde tuvalet eğitimi vardı.Hiç sıkıntı yaşamadım.
  • ahahaha kahkaha attım ya allahta seni güldürsün kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The RetributioN -- 26 Şubat 2014; 12:52:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.