Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lazzaro Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22.696
Cevap
390
Favori
904.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11311132113311341135
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Kemal hocam, sitemkar bir yazı olmuş ama sitem içerisinde bile bilgi vermekten çekinmemişsin. KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

Yine de bahsettiğin kullanıcılar, gigabit hız alan kullanıcılar ve cihazlarından bu hızı alamadıklarını söyleyenler. Bence bunun sebebi biraz da keenetic' in marka algısı ve ürünlerin fiyatı. Ne alaka diyenler olacaktır ama eğer bir cihazın özelliklerini üst düzey belirleyip fiyatını da ortalamanın üzerinde tutarsanız ister istemez cihazdan beklentileri de artırmış olursunuz ve sonuçta şu cümleyi duymak kaçınılmaz olur. "bu kadar para verdik ama performansı parası kadar değil" bu cümlenin haklılığı haksızlığını tartışmıyorum. Özellikle titan kullanıcılarından gelen serzenişler işte bu fiyat/performans beklentisinden kaynaklanıyor. Günümüzde cihazlar %99 olarak kablosuz olarak bağlanıyor haliyle gigabit hız alıp kablosuz olarak bunun yarısını alınca insanlar serzenişte bulunuyor.

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt
    Sitem var mı var da esas amacım bilgi sağlamakti. İade edilen performansı şikayet edilen hiç bir cihaz da ben kendi testlerimde bir sorun görmedim. 800 mbit üzerinde çoğunlukla wifi testlerimi yaptım. Ve o cihazlar yeni kullanıcılar da gayet memnunlar.

Ben Android ya da wifi 7 ye sahip bir laptop chipset kullanıyorum.
    Evim deniz kenarında vs. Gibi farklar var. Anlatmak istediğim bu.

Güzel anlatım olmuş.Ben okudum epey faydalandım.Teşekkürler.

Sizde satlık 2.el keenetic router varmı almak istiyorum.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Daha detaylanacak bir durum aslında. Paylaştığım wiisfi sitesi çok yararlı. Tüm detaylar aslında orada.

Jelatini açılmış şikayetle iade gelmemis tahminim dsl zannedilerek alınmış bir tane titan kaldı sadece.

Hocam o zaman gerçek kullanıcı testi olarak aşağıya bir görsel bırakayım. Keenetic cihaz almak isteyenlere bir referans olsun. Appel tV üzerinden youtube kablosuz bağlantı. Hıza dikkat KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt
    1224 mbit
    1.2 gbit

Müthiş sonuc.

Pardon ne kullaniyorsunuz? Xanax mi Aferin mi 😊

Fiyat nedir ?

2.800 indirimli. Bu fiyata aldım. Normal fiyatı 3500.

• yokusa Y kullanıcısına yanıt

Nerden aldınız?

Hocam takılma wifi dalgalı neye göre dalgalı? birçok çevresel konum faktörü olabilir sende yazmışsın zatenKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları  TT da yasaklı veya uyumuz deyip iade edenler okudum boş ver KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

Kardeş yukarda verdik ya link ve model 2.704,00TL amazonda bu fiyata

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları
    KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumlarıamazon
    Keenetic Hopper AX1800 Mesh Wi-Fi 6 Fiber Gigabit Router 4x1Gbit/s, USB3.0 KN-3810
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BL87MFGT/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
  • ru.celebi kullanıcısına yanıt

"Hat detaylarınızı kontrol sağladığımızda ipv6 bağlantınız aktif bağlantı kuramıyorsanız modem desteklemiyor olabilir .Şuanda ipv6 desteğimiz bulunmamamktadır bundan kaynaklıda sorun yaşıyor olabilirsiniz

İyi günler dileriz."

Cevabı aldım hocam IPv6 için.

• Arkadaşlar merhaba;

Babamlar Didim'de VDSL ile 2 gündür Turk.net kullanıyorlar. Adres sorgusunda azami 44 mbit alabiliriz gibi görünüyor. Keenetic detayı ise aşağıdaki gibi. Atanabilir hız tam olarak ne anlama geliyor? ISS'den 75 mbit talep edebilir miyiz?

Ayrıca bir sorum daha olacak. Bu evde babamlar yaşıyor. Benim evim başka şehirde ve fiber olduğu için bu konulara hiç merak etmedim. Aşağıdaki görüntüde bahsedilen sinyal zayıflaması vb değerler nasıl sizce?

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 15 Aralık 2024; 17:53:2 >

• 
Sayfa: önceki 11311132113311341135
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.