Hayır bana ait değil. Edge'de hiç bir ayar değiştirmedim. Ekran görüntüsündeki sunuculara ek olarak 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 DNS sunucu olarak ekli. Tek fark o. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 26 Aralık 2024; 18:46:41 > |
KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1145. sayfa)
-
-
bu kadar isim benzerliği :) MertCan Gokgoz imiş. konuda aynı olunca..
CloudFlare ve ESNI/ECH Nedir, Nasıl Etkinleştirilir ve Avantajları Nelerdir?
-
@mertcangokgoz Kendisi burada :) Hocam ECH son durumu nedir? Edge'de mesela rehberdeki ayarlar yok şu anda. Kullanmak için nasıl bir yol izlemeliyiz?
-
ahahah:) bu kadar olur. pardon @mertcangokgoz isim benzerliği diyelim.
-
DoH, DoT, diye diye bende kendi çabamla bulup yaptım sizden hayır yok ben bilsem resimli dibine kadar tarif ederim ama sizde bu yok neyse yaptık ne faydası var bari onu yazın bu DoH, DoT, ne işe yarar? doğru mu yapmışık? Artı görseldeki gibi yapınca ethernet kablosu k.ad şifre altında gelişmişe yazdığım bu görseldeki üstte görülen 2 adguard dns yok oldu ve modem ana panelde de dns görünmüyor fakat tablette telefon da tv de reklam engelliyor hala
-
orada benimde baştaki geçmedi ne istiyor çözemedim 1111 deneyin diyor ama zaten oda girili
-
arkadaşlar bilenler yardımcı olabilir mi?
KEENETIC OMNI VDSL MODEM aldım
SÜPERONLİNE 1000 MEGABİT + ONT CİHAZI VAR evimde
modemdeki wan girişi RJ11'miş ethernet kablom RJ45 olduğu için giriş tutmuyor , ne yapabilirim
* başka yer için almıştım , evde de deneyeyim dedim , bi an şok yaşadım aslında modemde RJ11 olduğunu bile bilmiyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 27 Aralık 2024; 2:11:41 > -
FİBER varsa zaten sadece ROUTER alman gerekirdi ama ont den gelen ethernet kablo bildiğim uyması lazım YANLIŞ YERE TAKIYORSUN TAKACAĞIN YER MAVİ PORT
Görselde mavi olana takacaksın ont den gelen kabloyu RJ11 ADSL VDSL İÇİNDİR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Aralık 2024; 9:14:20 >
-
RJ11 WAN girişi olmaz, telefon portundan bahsediyorsunuz.
-
hocam merhaba, konunun başını kaçırdım bu dns adresini neden değiştirmek istiyorsunuz. Amaç nedir burada kaçırdım kusura bakmayın.
-
teşekkürler
ayak üstü bakayım dedim de , " baba akü yok " gibi dumur oldum
süperonline kullanıcı adı ve şifremi öğrendim , farklı modem ile deneyeyim demiştim , elimde de keenetic omni vardı , bi baktım kablo uyuşmuyor rj45 vs rj11 .... ONT deki kabloyu o mavi yere soktum sanki de tam detaylı uğraşmadım ,
bu omni de MAC kopyalama özelliği var mı? ezbere sorayım hemen , MAC kopyalama yoksa SOL un verdiği modem ile eşleştiremem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 27 Aralık 2024; 12:35:12 > -
DoH, DoT, güvenli denip duruyorlar konuda bende yapayım dedim oldu mu diye sorduk ama cevap alamadık daha da sormam bunlara bir şey
-
Olur öyle bende sen yazınca şaşaladım dedim nasıl olmaz da sonradan kafa geri geldi RJ11 telefon soketi sahi dedim mesajı düzelttim bu arada maviye taksan olurdu mutlaka diğer soruna gelirsek valla ona geldi mi bilmiyorum ama bendeki titan modelinde var fakat modem altında mac yazması gerek Superonline modemin. birde keeneticin ethernet kablosu menüsünden bak orada alt görselde ok ile gösterdiğim yazı çıkıyorsa vardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Aralık 2024; 22:50:28 >
-
Ben nextdns kullanıyorum. Bahsettiğiniz doh- dot Nextdns den farkı nedir. Güvenlikse NeXTdns de güvenlik sağlıyor.
-
İşte doh dot tam ne iş yapar bilmiyorum şifreli falan denmiş burda da devlet sırrı gibi net yazmıyorlar Neyse ben adguardı tablet Android TV telefonda reklam engelleyince hoşuma gittiği için girdim dediğin next dns ye de bakarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Aralık 2024; 1:33:46 > -
Statik ip satın aldım ancak tanımlama yapıldığı andan itibaren İnternet gitti. Modemde İnternet ışığı da yanmıyor. İnternet mhz aradığımda İnternetiniz var görünüyor diyor. Modemden Manuel bişey değiştirmem mi gerekiyor. Kendi modemlerini kullanmadığım için.
Hopper kn3810 kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Tanımlama yaparken neyi bozdular acaba. Kullanıcı adı ve şifrenizi teyit edin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Statik IP nasıl çalışıyor. Forumda ISP yemiş yutmuş arkadaşlar var ama ben yine tahminimi söyleyeyim.
Statik IP dediğiniz şey, ISP nin kendi DHCP sunucusundaki rezervasyon işlemi olduğunu düşünüyorum. Modeminizn MAC adresi ile satın aldım dediğiniz IP yi eşleştiriyor. Eğer ISP niz kendi cihazının mac adresi ile eşleştirmişse çalışmaması normal. İsterseniz denemek için kendi cihazını bir takın. Veya Mac kopyalama diye bir özellik olacaktı keenetic lerde. Sanırım bu da o işi yapıyordur. ISP nin cihazıymış gibi çalışıyor eski cihazın max ini kopyalayarak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ethernet bağlantisi arayüzü ip ile çakışması diye bir yazı çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ethernet kablosu menusunun ayarlarini paylasir misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X