8888 8844 ÇIKART diyorsun yani? tamam yaptım BÖYLE DİMİ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Aralık 2024; 4:42:25 > |
KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1147. sayfa)
-
-
mac ayarın varsayılan seçilmeli Alta görsel bırakıyorum sırasıyla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Aralık 2024; 5:18:2 >
-
Vlan belki 35 ten farklıdır. Iss cihazını takip kontrol edebilirsiniz.
Kullanıcı adı sonunda @servissaglayici takısı yazılı mı ve şifre ve kullanıcı adının tamamen doğru yazıldığından emin misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazılım özelliği şifreyi önceki iss cihazından talep etme olayı. Yani Keenetic her cihazında var diyebiliriz. (buddy serisinde yok çünkü onlarda Router özelliği yok)
Voyager pro lar 2 Porta sahip. Bir switch ile ana kontrolcü yapacağınız cihazın port sayısını arttirabilirsiniz.
Butce ve Ihtiyaca göre cihaz sayısı belirleme doğru olur.
1 cihaz yerine 3 değil belki 2 li mesh sistemi yeterli olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 29 Aralık 2024; 6:34:33 >
SOL ürünleri hakkında bilgim yok ancak Keenetic hakkında bilgi verebilirim.
Öncelikle adsl/vdsl/kablonet gibi baglantilar icin kullanilan cihazlara biz modem diyoruz. SOL'ün size verdiği cihaz modem değil router. Modem işini sizdeki küçük kutu yapıyor. Neyin ne olduğu karmaşası yaşamamanız için bu bilgiyi verdim. Mesela Titan router, Hopper DSL ise modem+router dır. Yani Hopper DSL yerine sadece router ozellikli Hopper modelini almanız yeterlidir.
Tüm keenetic cihazları eski cihazinizdan kullanici adi ve sifre bilgisini alabilir, alamadığı durumda da çözümü vardır. Bu konuda destek verebiliriz.
Ana cihazınız Keenetic olduğu sürece menzil genişletmek için sisteme istediğiniz Keenetic modelini ekleyebilirsiniz, hepsi birbiri ile uyumludur ve sisteme dahil edilebilir.
Evinizin buyuklugunu bilmiyorum ancak genel olarak 2 tane Keenetic tüm ev için yeterli oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Aynen boyle :)
Teşekkür ederim bilgiler için. Peki Titan ile Hooper WiFi sinyal gücü konusunda bir fark var mıdır ? Modem evimin tam ortasında yer almakta. Mevcut cihaza göre güçlü WiFi performansı alabilirsem menzil genişletme ihtiyacım olmayabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sinyal gucu olarak fark yok.
130m2 dairemde tek Titan yetiyordu benim. Sadece uzak noktalarda 2.4e dusuyordu. Evin ortasina buddy6 konumlandirdim. Şu anda her yerde full
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru.celebi -- 29 Aralık 2024; 12:25:9 >
İşlemci ve bellek farkı kablosuz aktarımlarada etkisini gösterir.
Hopper'da da elinizdeki cihazlara göre 1000 mbit hız testi çıkarabilirsiniz Titan'da da.
Birinde 10 birim uzaklığa 2 birim birinde 10 birime 3-4 birim data atabilirsiniz. Hepsinde genel olarak benzer mesafelerde sinyal kaybı da tamamen benzer olabilir.
-
cihazın ek işlevselliğinden bahsetmek için yazdım
bu modemler ile SOL 'un kısıtlamalarını aşabiliyor muyuz? nasil yani dersek , DNS çalışıyor mu mesela , denemeden sorayım
birde yine denemeden sorayım , SOL'un modemiyle (wifi 5 ) 300 megabite kadar kablosuz hız alıyordum , OMNİ ile 100'ün üzerini görmedim
* baya hazırcılık yaptım , şuan deneme şansım yok ondan yazıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 29 Aralık 2024; 13:30:19 >
-
Benim ev de 140m2. Modem tam ortada çelik kapının üstünde. Araya duvar girene kadar sorun yok. Duvar girdikten sonra 5ghz ile 2.4ghz sinyallerin ne zaman kapanıp ne zaman açıldığı belli olmuyor. Bi bakıyorum evin en ucunda 5ghz den bağlanıyor , hız testi başlatıyorum hop WiFi kapanıyor ..
2.4ghz zaten evlere şenlik. Eskiden 1 mbit ile yaptığımız şeyleri 40-50mbit ile yaptırmıyor bize .. Titan alıp bi şansımı deneyeyim , işimi görecek sanki .. seneye iki katlı bir ev yapma planım var, orada daha çok işime yarar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce de dendi sanırım ama Omni cihazınızın portları 100 mbit zaten. Wi-Fi'de sadece 2.4 ghz'de 300mbps e kadar çıkabilir. EE bir de kablosuz alıp kablosuz yayın gibi mi kullanıyorsunuz bilmyiorum ama yine 100-200 arası gibi hız testi çıkması gayet normal olur. keza 2.4ghz de bir çok cihazda 65mbps 144mbps anca bağlanır. 300 mbps ile genelde pc wi-fi kartları bağlantı yapabiliyor.
Kablo ile yaptı iseniz bağlantıyı direkt Sol cihazı yerine zaten 94 mbit üzeri ne kabloda ne kablosuz görürsünüz.
-
Selamlar
Extra DSL (KN-2112) modelini kullanıyordum 100mbit DSL hattım ile birlikte
Şimdi hattım fibere dönüştü. Cihaz da fiberi destekliyor fakat Türk telekomun fiber modemini mi yoksa bunu mu kullansam daha efektif olur? 1000mbit fiber tarifedeyim.
Hız testlerinde keenetic ile 700 küsürleri görüyorum. Türk telekomun modeminde 900leri. Qos açık keenetic'te.
-
merhaba, 1000 mbit hızlarda QoS kullanmanıza gerek yok onu kapatabilirsiniz. elinizdeki cihaz ile görmüş olduğunuz hız oldukça makul zaten max. kablosuz bağlantı hızı 5gzh de 867 mbit/s.
Keenetic cihazınızda yazılımdan kaynaklı bir takım avantajlar var bunlardan herhangi birini kullanmıyorsanız türktelekom'un verdiği cihaz işinizi her türlü görecektir. illa keenetic cihaz kullanacağım derseniz de 1000 mbit hakkını titan modeli verir o da fiyat olarak çok yüksek. bu durumda keenetic tarafında hopper router alabilirsiniz. hem wifi 6 hem de 2.4ghz de 574 ve 5ghz de 1200 mbit/s hızlar görebilirsiniz.
-
Tabi diğer portlarda 100 uyumlu zaten ama mavi koymuşsa ona takarım ben sol da dns işe yarar mı bilmem ama bende tt var işe yarıyor. sendeki model bildiğim 100 mbps ye kadar destekliyor paket hızı 100 den fazlaysa desteklemiyor diye biliyorum yanlışım varsa bilen düzeltsin
-
Eyvallah zahmet verdik teşekkürler birde böyle yapınca modem ana sayfada 1111 1001 dns göründü demek ki dot doh yapmayınca görünüyormuş
-
Düz dns adresi eklenince ana sayfada görünür zaten veya saglayici dns adresi kullaninca.
Evet öyleymiş de adguard dns yi orada dot doh yapınca alt görselde görünen yere girdiğim yok olmuş
-
- 200Mbps'ye kadar yüksek hızlı DSL bağlantı
2,4 GHz Wi-Fi ağı300 Mbit/s (802.11n)
DSL bağlantı yapmadığımız için 200 göremiyorum galiba , öyle heralde çünkü WAN portu üzerinden kurulum yaptım , fakat wi-fi ağı 300 megabit diyor
heralde şundan dolayı 100 üzerini göremiyorum;
IPoE/PPPoE routing95 Mbit/s’ye kadar
L2TP/PPTP routing95 Mbit/s’ye kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 29 Aralık 2024; 23:40:54 >
-
Fiberde dsl bağlantı olmaz wan portuyla bağlantı yapılır zaten dediğim gibi yanlışım yoksa elindeki modem en fazla 100 mbps hızı destekler EKLEME yalnız şunu yazmış 1 port, (oda mavi olan galiba) 1 Gbit/s diyor 1000 desteği var galiba şöyle yazmış Ethernet portları 3 x 100 Mbit/s, 1 x 1 Gbit/s
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Aralık 2024; 2:1:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X