Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23.397
Cevap
395
Favori
930.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11461147114811491150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Omni Dsl güncel versiyon almışsındır. Sıfır aldın değil mi?

Şimdi uyandım. Onun bir portu 1 gbit. Mavi olan. Unutmuşum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elimde omni dsl ve extra dsl var fakat ıss degiştikten sonra iki cihazda da bağlantı kuramadım fakat eski farklı modemlerde kontrol sağladığımda sorunsuz bağlantı kurabiliyorum, şu an eski modemden bağlantı kurup extra dsl cihazıma wan girişi ile kullanıyorum konu hakkında çözüm önerisi olan var mıdır?

• srtc39 kullanıcısına yanıt

günaydın, öncelikle hangi iss'ye geçiş yaptınız ve bağlantınız fiber mi dsl mi? Bu gibi durumlarda en iyi çözüm cihazları sıfırlayıp baştan kurmaktır.

• Günaydın, comnet vdsl 35 kullanıyordum netspeed vdsl 35 e transfer yapıldı, geçiş tamamlandığında kullanıcı adı şifre değişikliği yaptım bağlantı kurulamayınca cihaz sıfırladım sonuç değişmedi sonrasında başka modemlerle denediğimde bağlantı sorunsuz kuruldu. Comnette iki cihazımı da kullanıyordum 5ghz desteği için extra dsl ye geçiş yaptım şu an çözümsüz kaldım.

• srtc39 kullanıcısına yanıt

hocam mutlaka gözden kaçırdığın bir şey vardır. sıfırlayıp da kurduğuna göre olmaması için bir sebep yok. başlangıçta kurulum sihirbazını da kullandığını düşünüyorum.

• Merhaba;

DoH ve DoT kurulumu için derli toplu bir rehber hazırlayıp ilk sayfaya ilave etmenizin yararlı olacağını düşünüyorum. Teşekkürler,

@KYTECHNGAMING

@ru.celebi

@mcgoktug

• sanalgezgin kullanıcısına yanıt

• major24 M kullanıcısına yanıt

wifi ayarı yapmadıysan alt görseldeki gibi yapıp dene. birde kapı üstü derken duvara mı montajlı? öyleyse anten konumu nasıl?

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları
  • Merhaba,

İlk sürüm Keenetic Extra DSL kullanıyorum. 2 duvar ötede olan banyo ve odanın birinde çekmiyor WiFi, LTE'ye geçiyor telefon.

Wifi 6 destekli Hopper DSL alsam menzil açısından kazancım olur mu? Çekmeyen yerde çeker mi sizce?

Buddy 5 falan alıp mesh yapmak mümkün değil en azından şu an için, tek cihaz kullanmam gerekiyor bu evde.

• Empyyy kullanıcısına yanıt

merhaba, muhtemelen istediğiniz gibi bir sonuç elde edemezsiniz. Evin durumuna göre modeminizin konumunu daha ortada olacak şekilde yaparsanız bir nebze sorununuz çözülebilir. Onun dışında bu gibi durumlarda genel olarak mesh tavsiye edilir.

• Merhaba, Keenetıc carrıer modelini uzun zamandır kullanıyorum.Herhangi bir problem yaşamıyordum.Geçen bir indirim oldu ve keenetic hopper aldım.Bugün kurulumu felan yaptım ama her 10-15 dk bir internet kopuyor.Carrıer modelinde belki 13-14 saatte bir defa kopma oluyordu bu modelde peş peşe sıklıkla internet kopuyor.Düşük snr değerlerinde diğeri istikararlı çalışırken hopper düşük snr de hiç verimli değil.Acaba aldığım ürün bozuk olabilir mi ?

Hopper aldığınızda Extra'yı ne yapacaksınız? Satmayı veya birine vermeyi düşünmüyorsanız mesh olarak değerlendirerek arzu ettiğinizin ötesinde bir menzil elde etmiş olursunuz.

Ben titan alınca aynı sendeki Keenetic Extra DSL var onu da kablosuz genişletici mesh yaptım wifi her yerde ful 2.4 ve 5ghzKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları  sen hopper alırsan Keenetic Extra DSL varken neden tek cihaaz kullanasın unu da dediğim gibi yap canavar gibi çekim olur evindeKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

• _GRKM_ kullanıcısına yanıt

Sizin hat sorunlu demek ki snr her modelde farklı tepki verebilir

• mito1172 kullanıcısına yanıt

iade ettim artık , kablo ile bağlandığımda bile 100 üzerine çıkmadı , SOL'un modemi ile deneyince sorun yok onda 1000 megabit alıyorum

eski de olsa yetersizde olsa , kablo ile bağlantıda yüksek hız vermesi gerekirdi ki zaten öyle yazıyor özelliklerinde ama olmadı KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

kn-2012

mavi ile de denedim diğer portlar ilede denedim , kablolu olarak 100 üstüne çıkmadı KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları  otomatik olarak en güncel sürüme zaten kendisi yüklemişti

Acaba SOL farklı modem olduğu için mi 100 üstünü vermedi , engel felan koyuyor olabilir mi?

• heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    Diğer portlar 100 zaten çıkmaz. Kablosuzda da 300 üstünü göremezsiniz en iyi ihtimallerde

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Bitswap devre dışı bırakınca düzeldi.

• _GRKM_ kullanıcısına yanıt

Evet o hattı stabil tutmak için sürekli kullanımda frekans taşıyıcıları izlemek ve onları mümkün göründüğünde tekrar kullanabilmesi için yapılan bir takviye hat stabil değil demek ki işi dahada bozuyor yada ıss de desteği yoksa bu özelliğin kopma olabiliyor. Bende adsl varken seçili miydi unuttum şimdiKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları  Veya hatta telefonda varsa şu işe yarıyormuş Bit-swap ile, router değişen telefon hat şartlarına kuvvetli uyum sağlamasına izin vererek farklı kanallar etrafında bit-swap edebilir. Ama ıss desteklemiyorsa kopma oluyormuşKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

Bit Swap: DSL bağlantılarında onlarca farklı frekansta kanallar kullanılır. Bu kanalların hepsi farklı miktarda parazit içerir. Bazı frekanslar kullanılamayacak kadar kötü duruma geldiğinde DSL bağlantısı kopmadan bu frekansları kullanımdan çıkarıp başka frekansları kullanılma almaya bit swap denir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 31 Aralık 2024; 6:4:23 >

• Merhaba;

Bir süredir SSTP VPN ile cep telefonumdan evdeki keenetic'e bağlanamıyorum. Sorun neden kaynaklı olabilir? Teşekkürler,

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 31 Aralık 2024; 10:19:42 >

• 
Sayfa: önceki 11461147114811491150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.