Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: M_uhammet , firetox Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23.400
Cevap
396
Favori
930.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 11411142114311441145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anladım zaten her testte farklı çıkıyor demek istedimKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

Aynen son 3 yıldır fiyatı abarttı keeneticKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

• Arkadaşlar

ailemin evinde Omni DSL var.

vdsl aboneliği değiştirdim. yeni kullanıcı adı ve şifreyi girmem gerekiyor. cihazda şuanda internet yok. uzaktan en makul nasıl girebilirim? bizimkilere tarif etmem gerekecek sanırım. sıkıntılı.

var mı önerisi olan?

• kilecerme kullanıcısına yanıt

Babamların evinde Comnet vakasından sonra Turk.net'e geçtik. Aramızda 750 km var. Görüntülü görüşme ile durumu babama anlatıp, modem kurulumu yapmamız 1 saatimizi aldı :-)

Ethernet arayuzu devre disi degilse yani silmediyseniz internet baglantisi olan farkli bir ip blogundaki modemin lan girisini baglarsaniz omni ye internet gelir. Uzaktan baglanip k.adi ve sifre bilgisini girersiniz. Sonra tekrar dsl baglarsiniz. Bu secenegin uygulanmasi da biraz zor tabi. Goruntulu konusma ile tarif etmek en iyi secenek gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ru.celebi kullanıcısına yanıt
    Aslinda bu daha kolay. Interneti olan komsunun modemine kabloyla baglamasi gerekiyor sadece. Peki omni dsl in arkasindaki hangi porta kabloyu takmamiz gerekir. Mavi renkli wan mi yoksa beyaz renkli portlara mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Burada dikkat etmeniz gerek eger omni 192.168.1.1 blogunda ise komsunun modemin 192.168.2.1 gibi farkli bir blokta olmasi gerekir. Ayni ag gecidinde cakisma olur. Eger farkli ise komsu modemin lan cikisindan omni nin wan a baglanmali.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

evet hocam ama keenetic'in umrunda olduğunu da sanmıyorum. :)

• Bizim en büyük hatamız, yazılıma gerekn değeri verememiz, bu tam da çer çöp donanım birleştirenlerin yan gelip yatıp işlemcilerin el kitabıyla modem yapan bir kaç personelle fasoncu üretim yapan, kalitesiz ürün yapanların işine geliyor. sonrada başlıyoruz bu ürün niye iyi değil, neden şöyle neden böyle servis sağlayıcı neden kötü, bu serzenişler kimseninde umrunda değil, olmadı. keenetic bu alanda elini taşın altına sokup çığır açtı. ben modem kullanmadığpımı anladım keenetic e kadar. Bir çok arkadaşım da kullanıyor aynı fikirde, fiyatını sonuna kadar hak ediyor.

Keenetic deki yazılım ve oluşturulan kalite ek özellikler stabilite konfor kimde var? donanımıyla yazılımı tam uyumlu hale de gelmiş. Diğer markalar donanım firmaları, her yeni modelini alıyorsun aynı sorunlar var, daha çok antenlisini alın diyorlar alıyorsun yine çekmiyor, kopuyor , şişiyor, sürekli kapatıp açmak gerekiyor, video ses oyun düzgün oynanamıyor, aynı sorunlar, 100mibit hatta bile ax modemleri keenetic basit 300mb it yada 1200 ac router modemiyle aynı kalitede mi, değil? üstüne bir sürü buglarla yaşıyorsunuz, güncelleme gelmiyor, geliyorsa da ayda yılda bir gelip ilk senede kaybolanlar var.

applle da da çok gördük, diğer yazılımı çöp yada donanımla uyumsuz android telefonlar sürekli cpu hızlarının daha iyi olmasından , kameralarının daha yüksek çözünürlükte olmasından ne elde edebildi? sürekl kilitlenen ısınan patlayan çatlayan bir sene içinde güncellemesi bile çıkmayan buglarla dolu çöp telefon bırakmıyor mu?

• MythBuster34 M kullanıcısına yanıt

Router yazılımını kullanan/bilen kullanıcı sayısı %5'i geçmez. Belki daha da azdır. Genel olarak bedava verilen modem/router ile devam ediliyor. Bizim gibi kurcalamayı ve ayar yapmayı seven insanlar hususi olarak Keenetic alıp değiştiriyor.

Daha önce de yazmıştım. Evinde internet olan kullanıcıların belki %1'i modem arayüzüne girmiştir. Öyle bir ara yüz olduğundan haberleri bile yok. Haliyle ihtiyaçları da yok. İhtiyaç olduğunda da bilen birinden tavsiye istiyorlar. Onlar da kısıtlı bütçe ile en yüksek donanımı alıp kullanma derdindeler. Yine o cihazı bağlayıp unutuyorlar. Ne ara yüz, ne ayar. Çalışıyorsa yetiyor.

Keenetic'in fiyatları tekrar gözden geçirmesinde fayda var. Yoksa ülkemizin şartlarında rekabet edemeyecekler. Giderek fakirleştiğimiz gerçeğini görmezden gelemezler.

İnsanlar ucuz olanı alıp kullanacaklar. En sonunda firma yeterli satış sayısı yok diye çekilip giderse ne olacak?

• Şuan çok büyük iş alanı olmamasına rağmen modem routera önem verip fokus olan tek marka Keenetic, çok çok takdir ediyorum, etmeliyiz. canına tak edenlerin yüreğine su serpiyor, bırakalım fiyatını herkes kendisi değerlendirsin artısıyla eksisiyle ama bu ürünün maliyetinin sıradan bir modemle aynı olmayacağı çok aşikar. Sadece donanınla karşılaştırılamaz, bunu işten anlayan, yada kaliteyi arayan bilir, normal vatandaşa yine anten cpu ile karşılaştırıp donanımı yüksek yazılımı çöp ürünleri satarlar zaten satıyorlar da. onlarda bir kaç modem aldıktan sonra Keenetice geçer kesin.

Her alanda büyük, eski marka olmaya gerek yok ama fokus yazılıma her şeyine emek veren kaliteli ama mecburen meşhur markalardan pahalı olan markalara ihticımız var.

aklıma dyson geldi, işi havayı çekerken tozu da çekmek (basit gırgırına diyorum), elektroniğile yazılımıyla ufak tefek fiziksel değişim dokunuşlarla farklılaştı dinazorlaşmış neredeyse hiç yenilik yapmadan kötü ürünleri bize veren büyükleri yaya bıraktı, daha kalitelisini yaptı , pahalı değil kat kat pahalı fiyata satılıyor. modem çok daha komplike bir cihaz.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Evet haklısın herkes farkedemez ama şunu görebiliyoruz, kopmuyor, wifi daha güzel, çekima lanı daha güzel, video oyun daha güzel, yavaşlamıyor(şişmiyor) mobil uygulaması, kontrolleri vs basit kullanım konforunu görebiliyoruz. Birde Keenetic te çok yüksek donanmı kullanmaya gerek yok , keisnlikle basit 50mb VDSL abonesi 300mbs modelini kullanan arkadaşım var çok çok memnunlar. sadece 200-300tl fazla veriyor rakiplere göre bir kahve parası, telefoncularda şarz kablo parası değil modemin toplam fiyatı, üsütne 3 yıl garanti vs , 500tl ye çöp ürünle karlılaştırıp %50 pahalı demek çok abartılı. karşılaştırdığı ürün en az 10 senelik, yazılımı kötü yenilenmiyor , buglar dolu. Keenetic in ac 1200 ürünleri bile bir evin tüm VDSL abonesi ihtiyaçlarını karşılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MythBuster34 -- 25 Aralık 2024; 13:10:59 >
  • dostlar pek çok konuda haklı olmakla beraber şu noktayı gözden kaçırıyorsunuz. Keenetic cihazların (eve alıp kullanacağamız anlamda) tepe cihazı titan modeli ve fiyatı 6500 TL civarı. şimdi bahsettiğiniz şişen çekmeyen cihazların da bu fiyatta olanıyla karşılaştırma yapmak gerekiyor. Bugün 6500 TL ye asus-tplink vb. marka bir cihaz aldığınızda bahsettiğiniz sorunları yaşamayacaksınız üstelik aynı paraya daha güçlü cihazlar alacaksınız. Yukarda bir arkadaşımızın bahsettiği gibi ülkemizde servis sağlayıcının verdiği modemi kullanan milyon tane hane vardır. Bir de keenetic açısından baktığımızda tepe model 6500 ondan sonra gelen model 3000 TL bu kadar makas olmaz. Şimdi router alacak olsam 6500 TL fiyatı yazarım bakarım bu seviyelerde neler var. Şimdi ben hopper+hero kullanıyorum gigabit internetim var gönül istiyor ki titan + buddy6 mesh yapayım bakıyorsun fiyata 9 bin olmuş. E şimdi 9 bin verdikten sonra birçok oyuncu dahil oluyor.

• Keenetic Extra DSL KN-2111 cihazım boşa çıktı bu ne kadar eder tahmini? İsteyen olursa yazabilir bu arada.

• MythBuster34 M kullanıcısına yanıt

Bunları çoğu kişi bilmiyor örnek bizim komşu tt nin verdiği modem odalarda çekmiyor deyip 24 mbps olan hızı 50 yaptırmışKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları  dedim ne alaka onunla ilgisi yok ama bana inanmıyor KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları  mh de demiyor ki çekimin hızla ilgisi yokKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Aralık 2024; 21:28:33 >

Sizin komşu internetine ihtiyacınız yok arayın babanızı görüntülü evdeki ethernet kablosunu taktırın pc ye veya kablo yoksa wifi adaptör varsa pcde modeme giriş için şifresi altında yazıyor onu girip tarayıcıdan modemin arayüze girilir oradan k ad şifreyi girer tarifle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Aralık 2024; 21:31:14 >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Hopper DSL (KN-3610) aldım. Kurulumda biraz uğraştırdı ama Tivibu hizmeti ve internet çallşır durumda şu an.

• dns önerileriniz varmı arkaadaşlar

• DiagraM kullanıcısına yanıt

Cloudflare DOT ve DOH oldukça iyi çalışıyor.

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları
  • ru.celebi kullanıcısına yanıt

Sonunda Discord açılmama sorunun kaynağını buldum ve hallettim.

Discord, HeroDSL üzerinde CF DoH ve DoT olarak tanımlı olduğu için tarayıcıda ve telefonda sorunsuz açılmasına rağmen windows uygulaması updating penceresinde kalıyordu. Sorun bu update dosyasının sunucularına erişememesiydi.

github'dan update dosyasının çalışma şeklini değiştiren bir dosya indirdim ve sayfadaki yönergeleri izledim. Artık uygulama da sorunsuz şekilde açılıyor. Bu şekilde sorun yaşayanlar için bilgi olsun.

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları
    KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumlarıgithub
    Release v1.0.2 · cordpackers/reUpdater
    https://github.com/cordpackers/reUpdater/releases/tag/v1.0.2
  • 
Sayfa: önceki 11411142114311441145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.