Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23.099
Cevap
393
Favori
917.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün gelen güncellemeden sonra torret ayarlarına bakayım dedim.

download hızı 5 Mbps'den 8 Mbps'e yükseltilmiş.

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 8 Şubat 2020; 20:55:40 >
  • micro77 kullanıcısına yanıt
    Bu ayar ekranına nereden ulaşabilirim ben görmedim daha önce,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada omni ye güncelleme gelmemiş, 3.3.2 deyiz hala :(

• deniz_sea kullanıcısına yanıt
    stabil sürüm 3.3.2 de doğrudur.

benim kullandığım beta sürümü 3.3.9
  • micro77 kullanıcısına yanıt
    Peki o hız ayar yeri torrent istemci indirilenler kısmında ki ayarlarda mı

• quote:

Orijinalden alıntı: micro77

merhaba

Keenetic Extra dsl modem ev için gayet yeterli , fakat eğer elinizdeki modemi kullanıp Keenetic giga kullanırsanız da olur .

Keenetic giga'nın usb2.0 ve usb3.0 portları ve gigabit ethernet bağlantıları , RJ-45/SFP portu ve diğer donanım özellikleri size daha yüksek perfonmans verecektir .

https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-giga,keenetic-extra-dsl,keenetic-ultra
    Hocam Türk Telekom oturduğum bölgede saha dolapları yerleştirmeye başladı ve 2020 içinde fiber hat çekeceklerini söylüyorlar, buna istinaden Giga alsam direk fiber modem olarak kullabilir miyim? birde evim 150 m2 arkadaki 3 odaya nasıl internet eğişimini kesintisiz ulaştırabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harry Kewell -- 9 Şubat 2020; 0:2:33 >

• omni nin fiyatı 350tl ye düşmüş hocam ne diyorsun iyi değil mi ?
  • deniz_sea kullanıcısına yanıt
    evet

torrent web arayüzünün ayarlarından (config) görebilirsiniz ;

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları
  • İnception77 İ kullanıcısına yanıt
    Ben zaten yaklaşık 2ay önce 349tl ye almıştım....

• Harry Kewell kullanıcısına yanıt
    merhaba

fiber hattın size geliş yöntemine göre wan ethernet yada SFP ile internete bağlanmanız mümkün .
    dairenin karkas yapısına , duvarların kalınlığına göre wifi erişimi mesafesi değişebilir.
    yetmediği yerde router kullanmak gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 9 Şubat 2020; 12:13:23 >
  • Fibabanka ile 300 liraya geliyor ben cuma günü siparişi verdim banka puanları ile 266 liraya aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyiny2099 -- 9 Şubat 2020; 12:45:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaş nedir bu çektiğimiz Türk Telekom'dan. Adamların işi gücü engel, dns kurcalamak. Yemin ederim yapabilseler her eve bi kişi gönderip yanımızda ekranımızı takip edecekler. Adguard DNS bi türlü çalışmadı, sunuculara bağlanamıyor dedi. Bende normal DNS ekledim (1.1.1.1) fakat "195.175.39.49 ve .50" (telekomun kendi dns sunucuları) hep ilk sırada kaldı. Bu modemin en sevdiğim özelliği DNS over TLS yaptım oldu şimdi. Hâlâ telekom dnsleri görünüyor tabi ama testler yaptım çalışıyor.
  • mraltun kullanıcısına yanıt
    norton dns v.s dene 1.1.1.1 veya 8.8.8.8 gibi dnsler zehirlenmiştir...
  • mraltun kullanıcısına yanıt
    TTNET ve Turknet DNS konusunda epey sorunlu , o yüzden bidiğiniz hızlı DNS leri kullanmanız daha iyi sonuç verecektir.
  • selamün aleyküm hocam
    bugün keenetic extra aldım ama ne 192.168.1.1 den ne de my.keenetic.net den giriş yapamıyorum neden olabilir ama kablosuz ağ da görünüyor modem

ilk kurulum ve girişi yapamıyorum
    ilk sayfada tarif var ttnet ise hattın birde alt linkte var
    https://help.keenetic.com/hc/tr/
  • Evet ttnet kullanıcısıyım ve dediğiniz sayfayı bulamadım ya hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Keenetic programını indirin,
    Modemin arkasında ki barkodu okutunca kendisi modeme wifi üzerinden bağlanabiliyor, ben öyle kurulum yapmıştım,
    Kurulum yapmadan wifi üzerinden 168,161,1,1 sitesine bağlanamayabilirsiniz.
    Kutu içinden çıkan kullanım kitapçığı türkçe oradan wifi ve barkot ile eşleştirme açıklanıyordur.
    Aleyküm selam,

Hocam modeme kablolu yada kablosuz bağlantı yaptığınızdan eminseniz öncelikle web tarayıcınızı değiştirerek deneyin eğer ara yüz yine gelmezse bağlandığınız bilgisayarınızın ip yapılandırmasını kontrol edin.

diğer bir seçenek ise mobil uygulamayı kontrol edip aşağıdaki videoyu izleyerek kurulumu gerçekleştirbilirsin...

Keenetic Türkiyeyoutube
    Keenetic Extra DSL & Omni DSL Mobil Uygulama ile Hızlı Kurulum
    https://www.youtube.com/watch?v=lKwJBwvKlD8

• bağlantıyı yaptım ama şimdi de bu modemi nasıl 2. modem yani acces point ethernet kablo üzerinden ve kablosuz olarak nasıl 2.modem olarak kullanırım lütfen yardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.