Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lujin , ru.celebi Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.099
Cevap
393
Favori
917.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme konusunda bir şey dikkatimi çekti.

Normalde üretici firmalar her model için farklı tarihlerde güncelleme yaparlar .

Yani router için farklı modem için farklı tarihlerde güncellemeleri görürüz.

Fakat Keenetic firması bir güncelleme çıktığında "görebildiğim kadarıyla " bütün modellere aynı anda güncelleme yapıyor.

Yani modem yada router'ler model farketmeden aynı anda güncelleme alıyorlar.

Bu durum şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla bir ilk.
  • N11 den alırsanız fibabanka kredisi ile aldığınızda 50 TL kupon veriyor ama 3 taksit şart ben başvurdum dün telekurye geldi imzayı verdim bulunduğun şehirde fibabanka varsa tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla aldım üstadım hepsiburadadan OVY satıcısından 549 TL'ye 6 taksitle. Yarın gelir diye düşünüyorum bir aksilik olmazsa. Micro hocamıza güvendik valla :D
  • micro77 kullanıcısına yanıt
    keenetic yeni bir model çıkaracaktı.

çıktı mı ?
  • hayırlısı olsun.

iyi günlerde kullanın .
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla yakında deniliyor...
  • deniz_sea kullanıcısına yanıt
    Üstadım aynı yerden ben de aldım ürün kaydını ve garanti uzatımını nasıl yaptınız acaba? Link vb. nedir acaba?
  • buradan kayıt olup giriş yapın;
    help.keenetic.com
    Keenetic
    https://help.keenetic.com/hc/tr

buradan da cihazınızı servis numarası ile kayıt ettirebilirsiniz ;
    https://account.keenetic.com/

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

kayıt için gerekli servis kodu ;
    KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 7 Şubat 2020; 12:42:25 >

Hallettim üstadım 07.02.2024'e kadar garantisi oldu :D Keenetic'e sordum.
  • Kusura bakmayın geç gördüm, ama konu sahibi yetişmiş bari,
    Hayırlı olsun sıkıntısız kullanırsınız inşallah...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kusura bakmayın geç gördüm, ama konu sahibi yetişmiş bari,
    Hayırlı olsun sıkıntısız kullanırsınız inşallah...

• Merhabalar;

Yeni evimde bağlatacağım internete modem almayı düşünüyorum. (mevcut olarak elimde kullanılmayan Everest SG-1700 ve 2 adet Airties RT-104 var) Extra DSL güzel bir modem ama 550 liralık fiyat etiketini hakediyor mu bilemiyorum, elimdeki modemlerden biri ile Keenetic Giga kullansam verim alır mıyım, performans nasıl olur yardımcı olabilir misiniz?
  • Harry Kewell kullanıcısına yanıt
    merhaba

Keenetic Extra dsl modem ev için gayet yeterli , fakat eğer elinizdeki modemi kullanıp Keenetic giga kullanırsanız da olur .

Keenetic giga'nın usb2.0 ve usb3.0 portları ve gigabit ethernet bağlantıları , RJ-45/SFP portu ve diğer donanım özellikleri size daha yüksek perfonmans verecektir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 7 Şubat 2020; 23:41:39 >

• Daha önce Asus n16 kullanıyordum Mac şifreleme ile izin verdiğim cihazlar wifi'den bağlanıyordu,keenetic'de Mac şifreleme nereden oluyor? Yoksa cihazları tek tek mi engellemek gerekiyor?

• gahmetk G kullanıcısına yanıt
    merhaba

MAC şifreleme aynı şekilde listeden eklenerek ;

beyaz liste haricindekiler bağlanmasın , yada kara listedekiler haricindekiler bağlasın , şeklinde ayar yapmak mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 8 Şubat 2020; 12:21:12 >
    merhaba

beyaz liste haricindekiler bağlanmasın , yada kara listedekiler haricindekiler bağlasın , KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumlarışeklinde ayar yapmak mümkün.
    merhaba

beyaz liste haricindekiler bağlanmasın , yada kara listedekiler haricindekiler bağlasın , şeklinde ayar yapmak mümkün.

• bugün yine Keenetic extra dsl ve air mesh router modellerine bir güncelleme geldi ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 8 Şubat 2020; 13:4:55 >
    tamamdır hocam teşekkürler.
    rica ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.