Şimdi Ara

Keenetic Router ile TV+ Kutusunda Yavaş Kanal Geçişleri Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TV Pro cihazına geçiş yapacağım. Bir arkadaşım, TV Pro'yu Keenetic ile kullandığını ve sorunsuz, akıcı bir deneyim yaşadığını söyledi.

Test edip onaylarsam bilgilendiririm sizleri

• Hizli gecis yapmasi icin keenetic icin ayar mevcutsa eger igmp proxy conf icinden quickleave enable yapmayi deneyin. OpenWrt'de boyle yapiliyor sorunsuz kullaniyorum.

• 0ldskool kullanıcısına yanıt
    Herangi bir config ayarı bulunmuyor malesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0ldskool kullanıcısına yanıt

Hangi tv cihazı kullanıyorsun merak ettim?

• yapici3 kullanıcısına yanıt
    Keenetic ürünlerinde openwrt desteği var. Makalesini paylaşıyorum.

Türkcell artık eski nesil set top box cihazları için bir kısıtlama yada yavaşlatma yapıyor olabilir. Kanal geçişlerindeki yavaşlığı buna bağlayabilirim. Ben akıllım Tv üzerinden uygulamasını kullanıyorum kanal geçişleri pek hızlı değil. Platforma bağlı bir durumda olabilir . Telefonumdaki uygulamadan çok uzun süre Tv+ izleyemedim süperonline aradığımda ise evet şu an mobil uygulamada Tv+ hizmeti vermiyoruz olmuştu. Neden vermediğiniz hizmeti satıyorsunuz cevabını da alamadım. Yaklaşık 1 sene bu şekilde keyfi olarak hizmet kesmişlerdi. Açıkçası Türkcell Tv+hizmetine pek fazla odaklanmadı. Halende öyle devam ediyorlar.

https://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/360000948719-OPKG

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Sebastian_RR kullanıcısına yanıt
    Öncelikle keenetic ürünlerinde openwrt paket yükleme desteği var ama ağ ayarlarını kapsamıyor malesef.

Bir arkadaş TV pro kutusuyla keenetic'i sorunsuz kullandığını söylüyor.
    Kampanyamı değiştirerek bunu test edeceğim.

Huawei HP4031 diye bir cihaz

3.9.A.8' de eklettik.

IGMP: implemented "Fast Leave" mode for IGMPv2 (requested by @techgenius) [NDM-2375]

Denedin mi bilmiyorum? Fakat IGMP ayarı kapalı iken dahi Tv+ çalışıyor. Buradaki IGMP'nin bir yayını ağ için dağıtma ile alakalı olduğunu hatırlıyorum.

TV+ ve ya türevlerinin kendi iss cihazlarında farklı bir şekilde çalıştığını düşünüyorum. Keza servis sağlayıcı cihazında DHCP'den IP'de alıyor, ayrı bir WAN IP'si de var.

Keenetic Router ile TV+ Kutusunda Yavaş Kanal Geçişleri Sorunu

• Sebastian_RR kullanıcısına yanıt

Ne kadar benzer bir yorum yapmışım bugün TG'de

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

IGMP: implemented "Fast Leave" mode uyguladıktan sonra kalıcı oluyor mu?

system configuration save

Komutu kalıcı kayıt.
    Bunu yapmazsa Router yeniden başladığında son yaptığın ayar silinir.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    İGMP kapalıyken bile çalışıyor ama performans düşük, kanal geçişleri yavaş. Aslında IGMP ile ilgisi yok. O yüzden tv pro cihazla denicem bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yapici3 -- 12 Kasım 2024; 21:31:34 >
  • tv+ pro cihazım ve keenetic ultra modemim var. vlan 103 girdim igmp ayarını da yaptım fakat 5. aşamada epg alırken hata veriyor.

• K.a.a.N kullanıcısına yanıt
    Peki daha önce keenetic routerını başka tv kutusuyla denemişmiydin? Yoksa keenetici ilk kez tv proyla mı deniyorsun şuan?

hayır ilk defa deniyorum hocam.

edit: pro'nun wifi'ını kapattım. bu şekilde açıldı. açılması da hızlı oldu kanal geçişleri de hızlı. fakat ethernet kablosuyla internete çıkamadığı için diğer hiç bir uygulamayı (Netflix,youtube vs) kullanamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.a.a.N -- 13 Kasım 2024; 13:39:40 >
    Bir arkadaş TV Pro ile sorunsuz kullandığını söylemişti ya, bu cihazlarla ilgili bir durum ya da bölgesel, artık bilemiyorum. Belki daha önce eski tip cihazla kullanmadığın içinde olabilir.

mesajımı update ettim hocam yukarıda.

Anladım, belki çakışıyorlardır. Önce benim cihaz değişsin, test edeyim. Belki sorunun kaynağını bulurum. Benim için önemli değil zaten; Android TV var bende, uygulamaları her türlü kullanabiliyorum. Ama sizin için gerekli kontrolleri yapacağım.

Evet, dediğiniz gibi, Keenetic ile Ethernet aracılığıyla bağlıyken internet bağlantısı gelmiyor. Wi-Fi kullanmak bir çözüm değil çünkü bu durumda Ethernet bağlantısı devre dışı kalıyor.

Muhtemelen Superonline modemi iki IP adresini bir araya getiriyor olabilir. Bu konu üzerinde duracağım ve neler yapabileceğimize bakacağız.

hocam özel mesaj atmışsınız ama forumda bi hata var o yüzden dönemedim. ben bu konu ile ilgili turkcell için arıza kaydı da açtım ama bir etkisi olacağını düşünmüyorum. tvplus cihazı için Mac adresi daha farklı. belki o yüzden oluyor olabilir. sonuçta iptv ve internet farklı ip'lerden internete çıkıyor.

bu konu ile ilgili keenetic ile görüştüm. iptv ve lan bağlantısını birleştirebilir miyiz acaba diye fakat bir şey yapamayacaklarını söylediler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.