Şimdi Ara

Keenetic Router ile TV+ Kutusunda Yavaş Kanal Geçişleri Sorunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hata yok, zaten IPTV'ye bağlanıyor ama bu TV Pro biraz farklı. Android TV olduğu için sadece Keenetic'te böyle bir ayar yok. Keenetic düz stb kutuları için standart ayar var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Superonline modeminde android tv direk yerel ağına bağlı çalışmakta orada başka bir ayar var gibi eş zamanlı vlan id paylaşıyor gibi geliyor bana wan ile ilgili bir durum olsa yerel ağda cihaz yine gözükmezdi?

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Trunk yöntemiyle iptv vlan idi ile yerel ağı vlan idini girsem çalıştırabilirmiyim? yardım edebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yapici3 -- 20 Kasım 2024; 12:6:25 >
  • @yapici3 hocam merhaba,

ben de evimde superonline ve tv+ kutu kullanıyorum. superonline'ın verdiği Huawei HG8245X6 modem ve hp4031 cihaz var. üstünde yazmıyor ama sanırım o da huawei marka.

aynı zamanda evime akıllı ev sistemi kurdum ve uzaktan bağlantı yapabilmek için keendns özelliğinden dolayı keenetic hopper alacaktım. ama sizin konuyu gördüm.

tv+ kullanabilmek benim için önemli. o yüzden kanal geçişlerinin yavaş olmasında çok sıkıntı yok.

sizdeki sorun sadece yavaş olması mı? bunun dışında tv+ direkt çalışıyor mu?

bu konularda çok bilgim olmadığından bilale anlatır gibi cevaplarsanız sevinirim :)

• yavuz_asik Y kullanıcısına yanıt
    Evet kanal geçişlerinde yavaşlık var onun dışında gayet iyi çalışıyor. Ben tv pro aldım sorun kalmadı diyebilirim.

• sanırım siz titan kullanıyorsunuz. hopper'a göre üst versiyon. acaba hopper ile de bu tip bir sorun yaşar mıyım?

• yavuz_asik Y kullanıcısına yanıt
    Titan veya hopper farketmiyor hepsi keenetic os yazılımsal bir durum ancak openwrt de daha sorunsuz çalışmaktadır. Yani tercih senin

• yapici3 kullanıcısına yanıt

teşekkürler, keendns özelliğinden ötürü keenetic ile devam edeceğim sanırım. openwrt'ye benim tecrübem yeterli değil maalesef.

Hocam selamlar, tv + pro kullanıyorum bende keenetic almayı düşünüyorum fakat ethernet ile bağlayınca internete çıkamıyor sadece tv uygulaması çalışıyor diye anladım doğrumudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alicanakman A kullanıcısına yanıt
    Evet doğru tv pro yeni olduğu için keenetic tarafından bizzat desteklenmeli.

• sagem 4k kutu ile sorun yaşanıyor mu kullanan var mı ?

• Önceden Sagem 4K TV kutusu kullanıyordum, ancak kanal geçişleri yavaş ve tepkime hızı düşüktü. TV Pro'ya geçince bu sorunlar çözüldü.

Hocam bu TV+ PRO dediğin bildiğimiz android tv box ve içine turkcell in tv olayının eklenmiş hali değil mi yanlış görmüyorum ? ayrı olarak da satıyorlar sanırım youtube üzerinde incelemeler var ?

dün benim altyapıyı fttb den ftth a güncellediler ve 1000 mbps seçeneği aktif oldu şuan 500 kullanıyorum , istiyorum ki aradaki h3600 v9 router yerine kendim bir cihaz takıyım ve içine reklam engelleme vpn gibi ıvır zıvırları da kurabileyim , openwrt destekli bir cihaz ya da keenetic cihaz düşünüyorum

sen şuan keenetic cihaz ile bu TV+ Pro cihazı tam anlamıyla kullanabiliyorsun değil mi ? kanal geçişlerinde yavaşlık yok ve diğer uygulamalar felan da rahatça kullanılabiliyor ?

eğer problem yok ise paket yükseltme için görüşüp farksız şekilde sagem cihazdan bu cihaza geçebiliyorsam onay vericem daha sonra da bir tane router alırım ayrıca

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.