Şimdi Ara

Keenetic Router ile TV+ Kutusunda Yavaş Kanal Geçişleri Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Keenetic destek yardımcı olmuyor. OpenWRT'de bunlar ayarlanıyor olabilir ama Keenetic'te ayar yok maalesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi olabilir keeneticte böyle bir ayar yok o yüzden kurcalayamıyorum.

Keeneticle hiç uğraşmayacağım direk başka routerları araya sokarak iptv test edicem eğer kusursuz çalışıyorsa neti köprü olarak vericem.

qos kuralında böyle bir vlan ayarı yok hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.a.a.N -- 16 Kasım 2024; 15:24:50 >
    Keenetic'teki QoS ayarı, internete çıkan cihazlar için geçerli bir durum maalesef.

IPTV ve internet için VLAN ID önceliği ayarlayamıyorum, bu yüzden Android kutu yerel ağ IP'si almıyordur belki.

Superonline modem de köprü modu olsa çözmüştüm zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yapici3 -- 17 Kasım 2024; 11:42:48 >
  • Ararken keşfettim cli komutunda var sanırım. Aradığım bu değil mi?

• Yeni IntelliQoS seçeneği, komut satırı arayüzünde (CLI) çıkış paketleri için 802.1p öncelikli kod noktası (PCP) eşleşmesine olanak tanır. [NDM-3318]
    • interface {name} vlan qos egress map {priority} {pcp}
    • {priority} — NTCE öncelik sıra numarası. Arayüzdeki herhangi bir giden pakete aynı PCP değerini atamak için 0 'ı kullanın;
    • {pcp} — 802.1p öncelik kod noktasının yeni değerini ayarlayın.

• Ben o zaman iptv için priority 4 pcp 4, internet için priority 1 pcp 1 mi yapmalıyım? Pcp değeri ne işe yarıyo tam bilmiyorum

Denedim ama başaramadım nerde hata yapıyorum interface seçmemi istiyor ve vlan giremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yapici3 -- 17 Kasım 2024; 17:4:29 >
    Tv pro 100 lü ip alınca uygulamalar internete çıkamıyor yerel ağ ipsi alması gerekir

Openwrt kofigürasyonu işe yarıyormudur android tv için? hiç deneyen olmuşmudur?

Openwrt'te birçok ayar yapabiliyorsun ama Keenetic'te port IPTV olduğu zaman dokunamıyorsun. Öyle bir sorun var.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.