selam arkadaslar ben motomax bayısıyım KEEWAY ve SYM motorları hakkında herkese yardımcı olmak ıstıyorum bu konu altında toplanalım saygılar
peki o zamna bi şey daha sorim bütün matrixler bölemi yoksa banamı böle düştü şansa bilmiyorum ama aldıgım günden beri amortiserlerden şikayetçiyim en ufak bi tümsekte yada ne bilim işte bozuk yolda herseyi damarlarımda hissediyorum hepsi bölemidir bunların bi çözümü var mı ucuz yollu
Yakıt Durumları nasıl acaba? Ekonomik mi ?
butun hepsı tabıkı ole degıl sana fabrıkasyondan dolayı hatalı bı parca muhtamel onu servıse vermende yarar var bole bı sorunla hıc karsılasmadım henuz motorların yakıt durumu cc ye gore degısıyor bıldıgınız uzre 250 cc bır motor copper tarzı (super lıght ,super shadow) 110 bınlıra kadar yakıo normal arnler km de 70 ıle 80 arası tabı kullanız bıcımıne gore degısıklık gosterebılır
Sağol bilgiler için. Yakıt durumu da beklediğim gibi açıkçası.
quote:
Orjinalden alıntı: Tmax
butun hepsı tabıkı ole degıl sana fabrıkasyondan dolayı hatalı bı parca muhtamel onu servıse vermende yarar var bole bı sorunla hıc karsılasmadım henuz motorların yakıt durumu cc ye gore degısıyor bıldıgınız uzre 250 cc bır motor copper tarzı (super lıght ,super shadow) 110 bınlıra kadar yakıo normal arnler km de 70 ıle 80 arası tabı kullanız bıcımıne gore degısıklık gosterebılır