Şimdi Ara

SAVA VE DAYTON HAKKINDA YORUMLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sava(Goodyear ın malı) dayton (bridgestone malı) bu ikisi nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

SAVA ve DAYTON Lastikler Hakkında Yorumlar

Lastik satın alırken, yol tutuşu, dayanıklılık ve fiyat gibi faktörleri göz önünde bulundurmak önemlidir. SAVA ve DAYTON, Türkiye'de popüler iki lastik markasıdır ve her iki marka da çeşitli lastik modelleri sunmaktadır.

SAVA Lastik Yorumları

• SAVA lastikleri uygun fiyatları ve iyi yol tutuşu ile bilinir.
    • Kullanıcılar genellikle SAVA lastiklerinin ıslak ve kuru koşullarda iyi performans gösterdiğini bildirir.
    • Bazı kullanıcılar SAVA lastiklerinin dayanıklılığının bazen sınırlı olabileceğine dikkat çeker.

DAYTON Lastik Yorumları

• DAYTON lastikleri, yüksek performanslı lastikler arayan sürücüler arasında popülerdir.
    • Bu lastikler, mükemmel yol tutuşu ve viraj alma yetenekleriyle bilinir.
    • DAYTON lastikleri genellikle daha pahalıdır, ancak bazı kullanıcılar bunların yüksek performansının ekstra maliyete değdiğini düşünür.

SAVA Lastikleri Kimin Üretir?

SAVA lastikleri, Türkiye merkezli bir lastik üreticisi olan Pirelli tarafından üretilmektedir. Pirelli, dünya çapında tanınan bir lastik markasıdır ve yüksek kaliteli lastikler üretmesiyle bilinmektedir.

SAVA Lastikleri Alınır mı?

SAVA lastikleri, uygun fiyatlı ve iyi performans gösteren lastikler arayan sürücüler için iyi bir seçenek olabilir. Ancak, yüksek performanslı lastikler arayan sürücülerin DAYTON lastiklerini düşünmeleri önerilir.

DAYTON Kış Lastik Yorumları

DAYTON, kış koşulları için özel olarak tasarlanmış kış lastikleri de üretir. Bu lastikler, karlı ve buzlu koşullarda mükemmel yol tutuşu sağlamak için tasarlanmıştır.

Sonuç

İster uygun fiyatlı ve güvenilir lastikler ister yüksek performanslı lastikler arayın, SAVA ve DAYTON, aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli seçenekler sunar. Lastik satın almadan önce farklı modellerin yorumlarını okumayı ve ihtiyaçlarınıza en uygun lastiği seçmeyi unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sava kış ve yazlastiklerim var kış lastiği 5 yıldır kullanıyorum sertleşme yok denecek kadar az yaz lastiği 3. Yılına girdi xl yanaklı o da sıkıntısız yeni yağmaya başlamış yağmurda bikaçkere kızaklama harici herhangi bir sorun yaşamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok araştırıyorsun manyak olursun al bi tane geç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce ki aracımda dayton vardı, yaz lastiği olarak kullanıyordum performansı çok iyiydi. Hatta kışın karda kullanmak zorunda kalmıştım buzlu yokuşlu bir yolda birkaç araç çıkamadığı halde ben gayet rahat bir şekilde inip çıkmıştım.( siz tabi ki böyle bir şey yapmayın ne olur ne olmaz) yol tutuş konusunda gayet iyiydi, lastik yanakları ise sağlamdı( park ederken genelde sıfır park ederim) yanlışlıkla abuk subuk derin çukurlara girmişliğim de oldu hatta ulan takımların anasını ağlattım mı ya da lastiğe janta bir şey oldu mu diye düşündüğümde sapa sağlam olduğunu gördüm.

Savayı da övüyorlar ama ben onu kullanmadığım için herhangi bir yorum yazamayacağım.

Şu an kullandığım araçta debica kullanıyorum 500km falan oldu , goodyear ın alt markası yine, yol tutuş olarak fena değil. Yağmurda gayet iyi tutuyor ona da bir bakabilirsiniz isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Hocam çok araştırıyorsun manyak olursun al bi tane geç
    Yok canım bilgilenmek için, sadece ben değil diğer merak edenlerde okuyup bilgi sahibi olurlar

• Sava çok güzeldir fakat çok cabuk sertleşir 2 kış bilemedin 3 kış. Aksini iddia edenler olursa da inanma

• Dayton kullanıyorum yaklaşık 6 ay oldu gayet memnunum öyle fazla aşınma da yok tutuş eksikliği hissettiğim de olmadı. Hatta arka lastiğin birinde vida var 3-4 aydır öyle geziyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dayton var kışlık dw510 cok iyi degil sava al..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.