Şimdi Ara

Kekeme olmaya değilde ön yargılarınızla sinir sistemim yıprandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkes yalan yanlış konuşuyor kimisi seni belli bir kalıpta paketleyip sana sen onlar gibi bir insan değilmişsin gibi konuşurken
    kimisinede 10 yıldır bir şeyleri inandırma zorluğu çekiyorum aşırı obsesif kompulsif hastalıklarını tetikliyorum sanırım sürekli takıp takıp dönüyolar
    bana halbuki rahat olsalar suratlarındaki o ifade değişse bende açılıyorum sonra tutamıyolar
    bu şekilde çok insan kazanmışımdır ama bazı insanların ön yargısı resmen benim kekemeliğimi sorun etmemden daha büyük sorun

• Özet pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde cahil olup konuşulanı bile anlamayan kesim varki hiç sormayın birde seni tanımadan alay vari konuşmazlarmı
  • azıcık şöyle kekele ya yeteneksizsiniz ulan daki ..kekeme rapçi olursun ya şu bu olursun
    ve kesinlikle herkes seni sapına kadar tanır sormaya ihtiyaç duymaz hmm kekeme malın teki ... ama halbuki beni bilenin anlayanın yüzü düşerki düşer düşmesine bundan hazda duymam aksine acımı tetikler dışarda beni sevmeyen insanları sanal ortamda yalak çekerken görürüm çünkü işin aslı teklonojiye hakim bilgili sanattan anlayan benimdir .. fakat dışarıda o her daim beni pabuç yapıp beni ezerek değerlenmeye çalışır .. bu gün çevremde arkadaş barındırmıyosam sebebi açık
  • sonra kekemelik zayıflık kabahat yazık yapılır kekeme acınması gereken kişi yapılır
    her başarısını kekeme olduğu gerçeği
    veya her yeteneğini acaba kekeme olmasaydı örter
    ama kekemeler zaten kekeme oldukları için zaten yeteneklerinin potalsiyeli çok aşırı yükselebilir
    öyle oldukları için beyin hücreleri konuşma dışındaki yerleri besler ve sanatsallıkları çıkar
    öyle oldukları için geliştiklerinde karşılarında aynı yıllarda aynı gelişmişlikteki kişiden daha iyi şarkı rap gibi şeyler okurlar
    daha hızlı ve sağlam düşünürler
    ve kendisine acıyan o gözleri gırtlaklamak isterler
  • Takma onları knk. Herkes insanlıktan nasibini alamamış malesef. Seni anlayan insanlarla muhattap ol, gerisin boşver
  • Bu kişi block listenizde. Bloğu kaldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EresboSS

Takma onları knk. Herkes insanlıktan nasibini alamamış malesef. Seni anlayan insanlarla muhattap ol, gerisin boşver

böyle olmasaydı şöyle olsaydı ulan zaten o benim bilinç altım ve o benim bilinç altımın kusmuklarından oluşan karakterler ve iradeler ve aşırı sivrileşmiş yetenek böyle olduğum için çoğu şeyde üst düzey başarılıyım .. ama yine sokağa indiğin vakit aşağılar vari yüzler sanki ben ajanmışımda internet ortamına insanları afiş ediyormuşum gibi sanki ben sabır taşıymışım
  • sonra bir kelimeyi 2 saniye geç söyledin diye sana pislik gibi bakan o insan aklından geçen geçmişin yaptıkların öğrettiklerin aslında yüksek olan ama satılıp bilinmeyen değerin ve kendini tanıtamadığın koyamadığın o değer ve birden
    yine sana pislik gibi gören o ukala ses tonu gelir .. içinden ne derler iyi bilirim... hepte gözlerim yanar giderim
  • sorunu anlamadım kekeme olduğun için seni yargılıyorlar mı
  • tamammı ben böyle bir insanım ve pes ettim size kendimi aşağılamaktan başka bi şey yapmayacam dh yi bu amaçla kullanıcam
    kusura bakmayın affedin benim artık gözlerim yanıyor ölesim geliyor bütün sorumlusu kekemelikmi dedim alakası yok ben zaten onla güçlüyüm onla güçlendim o benim gücüm
    bütün mesele o pis insanlar
  • Tedavisi var diye biliyorum, psikolojik sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.